pictures




Nu är man hemma igen efter 19 helt otroliga dagar!

Kom hem i fredags kväll vid 10 tiden och det kändes så himla konstigt att gå och lägga sig själv i ett rum som kändes tomt och som var svinkallt. När jag vaknade upp på lördagsmorgonen så kändes det konstigt igen, jag är van vid att vakna av att Petronella förtvivlat försöker väcka mig klockan 8 genom att putta på mina ben. Jag har också vant mig vid att äta frukost med 3 tejor och inte behöva tänka på skolan och allt annat som man kopplar till Sverige och hemmet.

Men nu är dessa underbara 19 dagar slut och vi har återigen intagit platsen i vår verklighet. I morgon är det skolan och allt blir som vanligt. Gå upp klockan 6, vara skit trött och inte vilja gå till bussen, det komemr säkert regna också vilket inte gör det hela mycket bättre. Man sätter sig i bussen med ipoden i högsta hugg. Imorgon kommer jag sitta och njuta av min nya Colchester musik som jag fixat hem i helgen, jag kommer längta tillbaka och bara vilja åka några dagara tillbaka i tiden ich vaa där igen.

Allt där borta var så himla roligt. Vi alla 4 hade en så sjukt rolig tid, och vi alla kom in i vardagen och det kändes som m at vi hade bott där i mer än 6 månader, man vande sig väldigt snabbt. Det roliaste var ju såklart helgerna då man gick ut och gjorde colchester osäkert, Vi tog barrundor som innefattade först Edward's, sen nineteen, sen Yate's och sen tillslut hamnade man där alla andra hamnade...på liquid nattklubb vilkt var så jävla kul. Vi dansade nätterna långa och vi bryde oss inte, hela tiden tänkte man; jag känner igen här, skit i dom, vem bryr sig, vi kommer aldrig träffa dessa människor igen.

Faktum är att jag hppas att jag kommer få se en del människor igen, vi har redan planerat in en resa tillbaka till kära Colchester och vi hoppas att det blir innan jul. Det skulle vara så roligt att se stade igen och gå ut och dansa 3 dagar i rad och åh vad jag längtar, och denna gång tar vi med oss en till party brutta, nämnligen Emmpoxx som vi saknade när vi var där borta!!

ja, vi har helt enkelt haft en sjukt rolig tid där borta och jag är så glad att jag fick åka! :D

orkar inte lägga upp massa bilder här, men de finns på facebook, så in och kika. Cassandra Ågren :)
ha det bra! :)

uppdatering fran england lite for sent. idag, 9/11-09

Nu ar vi inne pa den sista veckan har i Colchetser, det gar i sma perioder, ena sekunden kan man inte langta mer an att bara fa vara hemma och ligga pa soffan, men sa andra sekunden tanker man att fyy vad trakigt det kommer bli att komma hem, tillbaka till skolan som man varit borta fran i tre veckor, och tillbaka till det gamla vanliga.

Har borta kanns allt sa mycket enklare och jag skulle definitivt vilja komma tillbaka hit igen, jag gillar staden och folket ar ju valdigt trevliga.

Forsta dagen pa leksaksavdelningen idag i allfall och det var som en stor och trasslig djungel, fullt med leksaker overallt kan jag saga, shiit vad mycket de hade alltsa, men men det har gatt ganska sa fort och det ar man ju bara glad for.

Just nu sa sitter jag och Hedvig pa biblioteket och anvander internet, vi ska snart borja ga hemat och fundera pa va vi ska ata till middag, tror faktiskt att det blir det vanliga, antingen sallad eller pizza, alla fyra tjejor i mjukisklader, i ett och samma rum, och alla sitter i sangen, kan det verkligen bli mysigare? nej jag tror faktiskt inte det :)

vi hors saker nagon gang mer innan vi aker men tills dess ha det sa bra och Silja eller Guje om ni laser detta sa far ni halsa klassen sa mycket!! ha det bra! kram Cassandra

Uppdatering fran england lite for sent. 8/11-09

Sista sondagen i Colchester.
Nu ar det den sista helgen vi har har i colchester och det kanns ganska sa trakigt, vi har verkligen haft skit roligt har och nu ar det alltsa bara 5 dagar kvar tills vi kommer hem till kalla och gra sverige.

Forra veckan sa fick jag byta avdelning pa praktiken, jag fick vara pa menswear och det var roligare an vad jag ahde vantat mig, mycket roligare. jag fick gora lite olika saker sa som att vika klader, hamta saker pa lagret, packa upp och larma nya klader men aven ga rnt i butiken och se till sa att kunderna hittade vad de sokte. Jag maste saga att menswear var otroligt mycket roligare an att vara pa accesories avdelningen, personlen var mycket trevligare och de ville att jag skulle lara mig saker, inte bara att ge mig uppgifter som jag skulle gora, det var bra.

Nu i veckan sa ska jag vara pa leksaks avdelningen, vi far se hur det kommer ga men det ska nog funka.

Helgen har varit lika galen som forra helgen, vi var saklart ute bada fredag och lordag, man maste ju ta vara pa tiden nar man ar har. Ja jag kan sammanfatta den har evckan med tva ord: Galen och rolig.

Hoppas ni alla har det bra dar hemma i Sverige, det borjar bli lite kallare har borta nu men vi behover iallafall inte ha vinterjackan pa oss! :) ses snart!!

kram Cassandra

uppdatering fran england lite for sent. 1/11-09

Forsta sondagen i Colchester.
Nu har vi snart varit har borta i en vecka, det ar super roligt har och vi alla trivs, eller det hoppas jag i allafall.

Okej, veckan har gatt ganska sa snabbt och det har varit riktigt roligt, alla ar sa otroligt snalla har och det kanns som att det anda manhor ar sorry, sorry och sorry. haha inte om i sverige precis :)

Veckan som varit har jag som sagt varit pa avdelningen accesories och dt var roligt, man larde kanna personalen och de var hur snalla som helst. Ifredags sa var det sista dagen som jag skulle vara pa den avdelningen och de sa till mig att jag hade jobbat pa jatte bra under veckan och de var tacksamma for min hjalp sa det ar ju ett bra tecken, nar jag sen slutade vid 4 sa hade de fixat sa att jag fick en lite mini make over!! Jag fick ga bort till CHANEL avdelningens lilla hhorna och bli sminkad av en lady dar som var jatte trevligt, resultatet blev rikitgt bra och det var ju vldigt passande da vi gick ut pa e club fredags, eller nej just det ja, det var inte en utan hela 4 stycken klubbar! haha nej men vi hade grymt roligt och jag tror vi kom hem vid 3 pa morgonen till vara rum. Sa jag kan saga att helgen var riktigt rolig.

Svar till Silja: haha det gar bra med mina skor, har haft dom hela veckan och ska val ha dom alla dagar. Nej jag raknar inte dagarna, inte an i allfall :) haha hoppas er flygresa gick bra! vi ses om tva laanga veckor! :)

ha det super // Cassandra

uppdatering fran England lite for sent. 29/10-09

forsta torsdagen i Colchester

Okej, nu ar vi har , allt gick bra, resan och flyget och ja allt sant. Jag och Hedvig jobbar som sagt pa williams and griffins och det ar aldeles okej, vi jobbar 10-4, denna vekcan har jag varit pa accesories och det ar ganska sa roligt lite langtrakigt ibland da det inte finns sa mykcet att gora, har hjalpt lite kunder sa engelska pratas flitigt pa dagarna vill jag lova.

dar vi bor ar jatte mysigt, det ligger ca 10 min gangvag fran jobbet vilket ar skont.

igar var vi ute pa en pub och det varrikitgt mysigt och roligt. sa i morgon fredag sa har vi bestamt oss for att ga ut pa en nattclub som heter liquid det ska bli jatte roligt! :)

nu orkar jag inte skriva mer sa det far bli en uppdatering snart igen!

saknar la fmilia men vi ses snart, bara 15 dagar kvar nuu!
puss och kram! // Cassandra

RSS 2.0