livet leker!

Åh nu äntligen har dessa härliga varma dagar börjat titta fram mer och mer.
Idag vaknade jag runt halv 10 av att solen än en gång kikade in genom fönstrena!! :)
Hoppade upp ur sängen och började direkt klippa av ett par jeans som nu är shorts, snyggt ;)
träffade emelie vid 11 och vi fikade och stekte på terrassen på fiket. Fyyy vad varm det var! men härligt!
efter det så gick vi runt hela dagen och gjorde lite olika saker så nu har jag faktiskt fått lite färg och jag tror till och med att jag lyckats bränna mina axlar, men vem bryr sig det är ju sommar!! :D

Fint väder = jobb

Japp,  vaknade klockan halv 7 för att det var så ljust i mitt rum!! jobbigt, men jag kom över det ganska så fort eftersom att det var det fina vädret som kikade in genom fönstrena!! ;)
Jobbade mellan 10.00-15.00, trevligt alltdi lika roligt! ;)
efter det så fick jag äntligen njuta av det varma vädret, herregud jag tror att det var idag som var det varmaste dagen hittilss! vi gillar det! Mamma och jag är själva hemma tills i morgon kväll, pappa och Geronimo är på high chapparall och leker med pickor och cowboys. Ikväll blir det faktiskt nörd som jag är robinsson finalen, hahah jag älskar såna program och jag ser verkligen fram emot finalen ikväll, hahah som jag sa, nöörd!
hoppas ni haft en bra dag!

Bal 2009

Det är helt sjukt vad tiden går fort egentligen!!
Det är redan den 29 maj och snart är det sommarlov som gäller för hela slanten.
Det har varit en bra dag i dag, det är det jag behöver säga, inget speciellt har hänt men det har i allfall varit mer än bra än dålig dag.
Om några minuter så ska jag cykla ner till stora lekparken här i Trosa och möta upp några tjejor. Vi ska gå och kolla på Tomtaklints nior som har balen idag!! Ah det är hela två år sedan jag stod där med balklänning, smink och fixat hår. Helt sjukt! Det ska i allfall bli väldigt roligt att se alla fina nior och hur dem ser ut! ;) kanske tar någon bild, vi får se ;)
Hoppas ni haft en bra dag i allafall! :) Se you!


60 mintuer

Vilken dag!! :)
Vaknar klockan kvart över 6, går upp och är sjukt tröött. Gör iordningen mig och börjar gå till bussen.
Efter ett tag börjar det regna tonvis och jag fäller upp paraplyet och ser att det är sönder...kuul.
Kommer till torget och ser at tdet är 5 minuter kvar tills bussen ska gå och börjar gå lite snabbare. Kommer ner till hamnen och jag missar bussen...kuul igen.
ringer mamma och ber henne hämta mig, hon kommer och sen erbjuder hon sig att skjutsa mig till Skolan, ja tack!
kommer försent tio minuter och har sen lektion i 60 minuter, slutar tidigare och ringer mamma för att hon ska hämta upp mig igen 20 i tio. Åker hem. Hmmm...lyckad dag hittils, men otroligt onödigt att jag bhövde gå upp ur sängen imorse, men så är det.
Klockan 4 idag ska jag fotograferas med jobbet(turistbyrån) usch jag vill inte vara med i tidningen!! :)
önska mig lycka till så attjag åtminstonde ser lite klok ut! :)

nere på stan

Åkte ner till stan en sväng för att äta med mamma, pappa och lillebror, mm kebabtallrik ;)
efter det så mötte jag Emelie och sen träffade vi Elin och hennes kompis och sen kom också amanda och johanna. Strosade runt lite i Trosa, pratade och hade oss. Trevligt trevligt, v besätmde oss för att gå på NRJ in the park eller något ;) rooligt!
nu ska jag fortsätta plugga! :)


halv 4

Kom precis hem från bussen och jag kan ju säga att jag flera gånger höll på att trilla baklänges för att det blåste så mycket! hahah det är typ rena rama stormen som härjar i lilla Trosa! ;) men men .
idag började jag som vanligt halv 9 och första lektionen var näthandel B, tjihoo jag blev klar emd min och Emelis affär och vi var endast tre stycken på lektionen! as skönt att slippa alla! ;) haha
Andra lektionen var också skön, då vart vi en mer och lektionen gick snabbt snabbt. Sen lunch och sen tre timmars lektion, eller nu blev det bara två och en halv för jag och Hedvig catchade halv 3 bussen hem, IGEN! haha det är tredje gången den här veckan som vi hunnit med en timmes tidigare buss och det är sååå skönt! :)
nu ska jag plugga småföretagande B har prov på fredag, usch fy och bläää!
hoppas ni haft en bra dag! :)


Favorit i repris va?! ;)

Favorit i repris, alltså med andra ord, fika med Emelie idag igen ;)
alltid lika trevligt och roligt, speciellt med det här vädret också! Me like sunshine you know!
slutade öite tidigare idag igen så vi kom hem halv fyra och så gick vi ner och tog en fika i det varma vädret!
nu sitter jag här och har fixat in bilder på datan några från fikat igår och några från fikat idag ;)


Emelie! <3


haha lågstadiegodis, fortfarande lika gott och knastrar gör det ;)


yummie!


Trosa <3 ;)


Så här ser tänderna ut efter man ätit chokladklubba som man doppat i kaffe latten!


Gott vill jag säga!


Ohlala!! :) we are the hotties in Trosa ;) "host"

Skinande sol

Vilekt underbart väder vi hade idag, det var hur varmt som helst från början till slut.
Hade en liiten sovmorgon idag så jag kunde faktiskt gå upp 7 i stället för kvart över 6, haha låter lite men det gör sjukt mycket. I allfall, tittade direkt på termometern när jag klve upp och då är det redan 20 grader!! helt sjukt, det börjar väl bli sommar nu antar jag och det är ju rätt bra eftersom att det är maj och snart juni!! :)

Skolan idag gick fort, sista lektionen smet jag och Hedvig ifrån 10 minuter tidiagre för att hinna emd en buss hem till trosa, så vi kom hem vid halv 4. Mötte min äslakde vän Carolin och vi gick hem till henne och drack kaffe latte och åt en snickerskaka och delade på en blåbärscheescake ;)
Vid halv 5 gick vi ner på stan och jag fixade min praktikplats som jag ska vara på i två dagar i veckan i trean ;)
Sen cyklade carro vidare och jag mötte upp Emelie, vi satte oss i solen och sen gick vi och åt, efter det så köpte vi lite högstadiegodis och satte oss på en bänk för lite sol, vi pratade och solade och det var myysigt och varmt! lyckad dag med andra ord! :D  hopaps ni haft en lika trevlig dag som jag ! :) några bilder kommer senare ;)


sådär ja!

Bestämde mig för att anmäla mig till CulturalCare nu eftersom att man kan anmäla sig nu redan om man vill åka i juli 2010 och det vill ju jag så nu är dt gjort. Vet inte riktigt vad som kommer hända nu, kanske få hem papper eller något och lite tider för info-möte och så. Jaja roligt i allfall, hahah ett steg närmare USA är jag i allafall ;)


Sommar, sommar och SOL!!

Äntligen!! solen har bestämt sig för att visa sig över Trosa idag! yey det hurrar vi för!
Idag har jag inte gjort så jätte mycket, lite smått och gott, jag har setat lite vid datorn, kolla på robinsson ;), skrivit ett "brev", jobbat med ett projekt och lite sånt. bra att värmen och solen är tillbaka i allfalll!! :D


Från i torsdags, man ser inte så bra men men.. ;)


Fullt upp med singstar!!


maaat

maat dags!


tadaaa, fint väder va?! det är sjukt varmt i lä! :D


min snygga sol outfit, haha vit röd prickiga korta leggings, gula hello kitty strumpor och ett vitt linne, det e grejor det ;)

Mitt snygga projekt om Aruba! ;)

hoppas ni också har sol!! :) hörs snart! :D

Gårdagen

Igår så fyllde ju min yngsta faster år, hon fyllde 25 och det skulle ju självklart firas. Släkten och så kom på dagen mellan 1 och 6 och vi gick dit vid 3 halv 4, det var jätte trevligt där och vi fikade och hade oss. Efter det så bjöd Ange in mig till en grill kväll i gårkväll. Hon och christian hade nämligen tänkt att ha en grillfest med vännerna för att fira så jag tackade ja och gick. Klockan 7 var jag där och vi var kanske 20 personer, det var väldigt tevligt och god mat och kvällen var riktigtk lyckad! :D
hade ni en tevlig lördagskväll!?? :D

Looking good

har lagt in Maltas väder på mitt skrivbord eller vad man kan säga.
Och nu är det ju maj och jag åker dit den 18 juni och redan nu är det....

tjohoooo 30 grader! hoppa det blir varmare när vi är där, men än så länge: looking good!! :)

It's raining men!!

Nej inte riktigt kasnke, men det regnar i allfall och det suger verkligen!!
Det var flera stycken som sa att det skulle bli jätte fint väder och varmt på det här lilla "mini-lovet" men tydligen så tyckte vädret att det var för torrt ute för solen :( bläää.
Jaja vad ska man göra ?!
idag vaknade jag halv 1!!! halv 1 det äe helt sjukt, jag brukar bara sova till max halv 11 men jag antar att jag var så trött och slut i kroppen att jag verkligen behövde denna långa sovmorgon! Idag i allafall så fyller min yngsta faster 25 år!! Grattis grattsi Angelica! Vi ska över till henne sen och fika och fira henne och då komemr förmodligen hela släkten dit, så man kan väl räkna med 30 pers kanske:) rooligt! Efter det vet jag inte vad jag ska göra, men något ska jag väl kunna hitta på! hoppas ni får en rolig dag och att det inte regnar hos er! Regnar det hos er??
tjollahopp!


I am not a singstar!

Torsdagskvällen igår spenderades med tjejorna hemma hos Lina. Det var jag, Hedvig, Anja, Lina, Johanna och Rebecca! Vi började med att åka och handla lite mat och glass till efterrätt, sen åkte vi hem till Lina och började med maten. Vi började äta vid 9 ungefär för att vi inte fattade hur man grillade hahah. men tillslut så gav vi upp grillen och stekte köttet istället ;) Maten var as god och sen efter det så började konserten med oss 6!! :D hahahd et var as kul att sjunga singstar men man vet ju att man låter förjävligt men skit samma, kul var det i allfall och det är något som man måste göra om! :) Kom hem vid 2 ungefär på natten så man kan ju säga att kvällen var välfigt lyckad! :D
Vad gjorde ni går? :)


Svea sötnosen

Min systers lilla hund som ären chiuaua-pappilion är här och hälsar på. Hon är så grymt söt och gosig. Vi köpte en lite sjömansklänning till henne idag när vi var i Södertälje, men tyvärr var den lite för liten men hon fick på sig den i en liten stund i allafall.


Visst är hon sööt! :D

Jersey girl

Ska lägga mig i sängen nu och titta på film för typ första gången på år och dar!
Det får bli Jersey Girl, som jag sett en gång tidigare! :)
hoppas ni haft en bra dag och god natt på er! :)


Mini-lov

Idag börjar ett mini-lov för mig och säkert många andra.
Det är ju kristi himelfärd (vet inte hur det stavas riktigt) i morgon så man är ledig tosdag-söndag!! :D as skönt!
Sen när man börjar på måndag så är det bara tre ynka veckor kvar tills det är skolavslutning och alltså fyra veckor kvar tills jag och Emmeli åker till Malta på Språkresa!!! :D
Tjohooo!! :D jag är glad just nu!!

MVG x 2

tjohooo!!!
Fick reda på småföretagande B provet och matte B provet idag!!
And guess what!!?
I got an A!
jag fick för tusan MVG på båda provet, det måste jag säga är bra!! :)
glader är jag nu då då! :D

Min andra Malaysian!! :)

Igår kväll så kom min andra älskade Malaysian hem till oss, nämnligen Minda!! :)
Det varas kul att se henne, det är det alltid i och för sig men nu är det ju ännu roligare då vi inte ses så ofta längre ;)
hon kom ju som sagt igår till oss och hon ska stanna tills i morgon så det är as kul, får spend some time with her, det är myyysigt! :D


Malaysianen Minda, Malaysianen Emmeli och svennen jag! <3

ps. Nej dom är inte från Malaysia utan dom bor där just nu ;)

halv dan dag

Dagen har varit seeg och lite jobbig.
Försov mig till tjugo i 7i morse men sån tur var så skjutsade mamma mig till bussen! :) glaad för det. tack mamma!
Sen vart det ett pinande igenom skoldagen då jag var så otroligt trött eftersom att jag gick upp så tidigt i gårmorse.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på tv och 90210!! :D snart är denna vecka slut och gud så skönt!!! :D
snart är det sommarlovv!! :D

Sämst, I know

japp det kan jag säga om dagens uppdatering på min blogg, men jag orkade bara inte helt enkelt.
Igår hämtade vi hem min systers hund, hon skulle sova hos oss tills idag, hon skulle självklart sova i mitt rum i min säng, så jag fick knappt plats( hon är en chiuaua men tar stor plats ändå). Vaknade vid 7 kasnke av att min syster kom hem från Norge, var sjukt trött men jag kunde inte somna om så jag gick upp ungefär halv 8 och vid kvart över 8 åkte vi och ahndlade på ica. Efter det vid tio åkte vi och tittade på lillebror Geronimos fotbollsmatch till typ tolv. Sen raka vägen hem och förbereda kalas!! japp fullt upp hela dagen som sagt, där av den dåliga uppdateringen så ni får ursäkta mig, blir bättre i morgon kanske ;)
hur har eran dag varit då?! :D

najs

Åh som jag sa tidigare så har det varit toppen väder i Trosa idag och det betyder ju självklart att man varit ute hela dagen och sugit åt sig all sol så att det räcker ifall det skulle bli rehn i morgon!!
Vi trallade ner på stan och fikade och sen åt vi glass också. Sen åkte vi hem och var ute i solen.
Vid fyra åkte vi ut på landet och hade grillkväll med delar av släkten och vänner, det var massa ungar och massa vuxna och det var riktigkt mysigt och roligt, så nu ör man helt slutkörd!!
Tnäkte bara säga god natt eftersom att jag när som helst kommer däcka. Är så otroligt trött nu efter en dag full av aktiviteter! ;) Hum, undrar hur det ska gå att vara Au pair i ett år?! asch det går nog bra!! :D
hoppas ni haft en bra dag!

fin fint väder!

Sorry dålig uppdatering, men det är bara för att det är hur fint väder som helst här i lilla Trosa så jag ska faktiskt göra ett försök att få lite färg! Hoppas ni också har sol! har ni det? Då tycker jag att ni ska ut och steka lite i solen!!
ha det bra så länge! :D

Tripp tripp

Huvaligen vilken dag!! :D
Först och främst var det grymt fint väder idag, jätte skönt med en moln fri himmel och en sol som gassade på!!
Sen så hade vi prov i matte B och småföretagande B och det känns as bra, tror faktiskt att det gick rätt bra för mig, eller jga hoppas det i allfall. Sen så fick jag reda på att våran linje, handelsprogrammet hade fått så mycket pengar av någon sponsor eller något så att rektorn och lärarna kommer skicka inte bara 8 stycken elever utan hela 16 stycken på utlandspraktik!!! 8 i höst och 8 i vår och de ska också försöka hitta flera ställen som praktikanterna kan varapå, som t.ex: england Skottland och frankfurt!! :D fett roligt det ökar ju mina chanser till att få åka !!!!! :D och jag är sååå glad! :D jag tror faktsikt att det är 85-90 % chans att jag få åka och det känns as skönt!! :D yeye!! :D
jag tror det är min lyckodag idag! :D

tog en tripp i Nyköping också på väg till skolan från stan ;)


























weiii på dagen !! <33

Malaysian <3

Skypade i ungefär en halvtimme med min käraste lilla bästa vän Malaysianen!! :)
Saknar henne så otroligt mycket men det är bara en månad tills hon kommer hem igen där ifrån och då får vi äntligen ses efter 6 månader!! :D


<3 my BFF

STS

Idag fick jag hem ett brev från STS och dnej det handkar inte om USA ;( utan det handlar om min språkresa som jag och en kompis ska åka på den 18 juni i tre veckor!
Ibrevet så stod det i allafall vart jag skulle bo och vad familjen hette!! Spännande! :D


Familjen vi ska bo i heter:
Mr Carmelo Muscat och resten fattade jag inte så värst mycket, eller jag tror att huset de bor i eller något heter 99 Mon Cheri, gatan heter i allfall Trincetta och staden vi bor i heter Mosta!! :D roligt roligt! :D


i något av de här husen ska vi bo i tre veckor!! :D roligt roligt jag längtar!!!

Torsdag!

Idag är det torsdag, alltså redan torsdag jag tycker att veckan har gått sjukt snabbt och det har jag verkligen ingenting emot!
Dagen har varit bra, hade IV-val på morgonen och då hade vi eget arbete så det gick galant, tror jag, sen hål i en och en halv timme sen lunch sen jumpa med en konstig fem kamp, sen bar det hemåt och jag kom hem vi halv 4 ungefär.
Kvällen består av datorn (A), plugga matte, plugga småföretagande B och äta! :) japp så ser min kväll ut! vad ska ni göra idag/kväll? Hoppas ni gör något roligare än jag i allfall när det gäller pluggandet, men i såna här tider kan väl ingen ungå plugg, eller ?


Hedvi och Petronella i väntan på bussen, det regnade :(


:)


Som sagt det regnade och var dåligt väder i Nyköping, men i lilla Trosa var det vackert som vanligt ;)


försommar! :D

Halkkörning i Norrköping

Halkkörningen idag gick som en dans på rosor! :)
haha janästan i allfall.
Det var as kul precis som alla sa att det skulle vara, vi snurrade lite och slängdes runt lite i bilen, och vi flög fram en bit från säterna, men det var sjukt kul!! :)
Alla som körde där idag blev godkända, inklusive jag och Emelie så nu är vi båda ett steg närmare körkortet!! weii!
och har jag körkortet så är jag ett liitet steg närmare USA också, det är värt att hurra för! :)


Emelie övningskörde till och från Norrköping, riktigt duktig förare ;)


När vi kom dit så var några i full fart med att snurra runt på asfalten!


Bilen vi åkte i och snurrades i! :)

Sovmorgon

Idag hade jag sovmorgon. Som sagt ingen skola idag för min del :) weiii
Emelie kommer och hämtar upp mig halv nio och då bär det av till Norrköping för lite halkbana!!
Hoppas att det går bra! Håll tummarna!
Hur ska ni spendera dagen?!
hörs senare när jag kommer hem! :)



jag, Emelie och Hedvig i söndags! :)

God natt!

Nu ska jga hoppa i säng snart ,men först blir det duschen!
Just det ja, imorgon är jag ledig från skolan för jag och Emelis ska göra halkan!
weiii, bromsa, gasa, svänga, bromsa!!
sov gott allihop! :D

Juli vart är du?


kan inte juli dyka upp där snart så att jag kan anmäla mig?!? :D

12 maj

Precis en månad kavr till sommarlov!! :D yey!
och på skolavslutningen är det ett år kvar till studenten! :D yay!



Jag trodde det var lugnt?

usch fy och usch igen.
har kommit på tt det inte alls är lungt i skolan för min del, jag har ju hur mycket som helst att göra och det tar verkligen kål på mig och jag är stressad till tusen och det gillar vi INTE! bläää jag ill ha sommarlov!

Skitsaker:
-Aruba redovisning den 18 maj
-Matte B prov på fredag
-Ekonomi prov på fredag
-Klara med affärerna på fredag
- Fixa näthandel B affären så att jag får ett bra betyg

oekj då det kanske inte ser så farligt ut men jag kan lova er att det är förjävligt!

hoppas ni haft en bra dag! :)

Fröken Julie = jobbigt

Usch klockan är 21.00 och jag är så sjukt trött nu så jag vill bara gå och lägga mig, men icke då.
Jah raju den satans redovisningen/diskussionen om den otroligt tråkiga berättelsen eller vad det nu kan vara, Fröken Julie, en otroligt jobbig och "mycket tänkade" bok.
Har redan läst den en gång, men bestämde mig för att läsa den igen eftersom att jag fattade nada, så nu så måste jag svara på 6 frågor om boken, usch usch tråkigt!!
Hoppas ni har roligare än mig just nu!
Sov gott kan jag säga redan nu för efter boken så väntar sängen!
tjarrå! :D

som sagt, bläää!

Hållt igång heeela dagen

Åh äntligen hemma!!
Känns so mjag har gjort hur mycket som helst idag alltså.
Först skoal från 10-15. Sen köra med bilskolan från 15-15.40. Efter det så gick jag på stan hur länge som helst bara för att vänta på min kära pappa som skulle komma till Nyköping.
När han väl kom åkte vi(jag övningskörde, såklart) först till Max och åt då jag var utsvulten.. Efter det så körde vi lite i stan och jag var faktiskt riktigt bra, börjar liksom fatta det där med högerregeln nu ;) haha
sen vart det full fat hemmåt, äntligen.
Kom hem vid halv 7 ungefär och då satte jag mig och läste en as tråkig bok som ska vara klar i morgon, och nu sitter jag här och skriver och nu så ska jag titta på 90210, så tjao på ett tag! :D

Ivrig det är bara mitt förnamn

Japp, herregud börjar bli så trött på mig själv alltså. Varje dag så läser jag massor av bloggar som jag verkligen måste titta till varje dag då jag vill se hur det går för au pairer i usa men även blivande au pairer, och varje gång jag läser någons blogg så blir jag helt sjukt ivrig och vill bara sätta mig på ett plan och komma till en familj.
Jag ska ju inte åka förens nästa år(jag vet det är sjukt långt kvar) men jag vill ändå inte bara sitta här och inte göra någonting, jag vill påbörja hela processen nu! Nu Nu Nu! Jag vill j uhelst åka mellan juni augusti och då funderar jag på att anmäla mig redan nu till CC eftersom att man kan det, men jag vet inte riktigt ;)
Åhh jag är så ivrig, någon mer som bara vill ta sitt pick och pack och åka till USA?!

Ja tack!


Guidad tur i Trosa?

japp, det är precis vad jag var på i morse klockan tio i spöregn!
En guidad tur i Trosa!!!
Eftersom att jag jobbar på Trosa Turistbyrå så tyckte min arbetsgivare att alla som jobbade där skulle gå den här guidade turen, men jag bor ju faktiskt i denna lilla stad, måste jag verkligen gå då? Men ja tydligen.
Jaja, jag mötte Emma vid torget så gick vi till tullen tillsammans där en hel grupp var samlad, bara folk över typ 60 plus jag och emma..ahaha måste sett komiskt ut, gamlingarna undrarde väl varför vi var där, men som sagt vi var ju tvugna ;)
Så den turen var inte så där jätte uppskattad av oss två, så vi smet faktiskt iväg från gruppen i slutet för att vi inte ville vara kvar.
Och jag kommer ändå inte komma ihåg något, jag har redan glömt vad som sas. haha jaja så kan det gå.
Solen skiner nu i allafall, det är bra! :D tjarrå!

Julia 18 år!!

Igår så tillbringade jag min kväll med tjejkompisarna. Vi skulle fira Julia som fyllde 18 i fredags! Grattis Grattis!
Det började med att jag åkte hem till Amanda för att träffa henne och Carro, efter det så gick vi över till Sanna där Malin och Jessica var. Sen så fixade vi mat och satte oss och åt i väntan på att Julia skulle bli klar med sin lilla tipspromenad som Sanna & Co hade fixat.

När hon sen kommit så åt vi efterrätt, som var jätte god och så öppnade hon presenter och hon var väldigt nöjd med det hon fick. Sen så satt vi och skvallrade HUR mycket som helst, ni vet att i lilla Trosa så känner alla alla och alla vet allt om alla! ;) så det var en jätte rolig och mysig kväll, åkte väl hem runt 12 och hoppade direkt ner i sängen. :)

Surprised?

Japp, mitt skrivbord såklart! :D
Vackert vackert!


Mat och massa annat

Igår slutade jag tidigare från skolan, det var så sjukt skönt!! Slutade halv två istället för tre så det kändes bra en fredag som igår. Efter skolan så åkte jag, hedvig och petronella hem till lillaTrosa och hem till Hedvig.
Vi spelade buzz, som är sjukt roligt även om det ALLTID är hedvig som vinner, men men sånt är livet. Efter det så gick vi ner på stan och köpte två trisslotter var eftersom att vi skulle vinna 100 000 kr tillsammans. MEn nepp det gick inte för sig men jag vann i allafall något! Jag vann 50 kr så jag fick tillbaka mina pengar! roligt.
Efter det så gick vi och åt på en pizzeria, det var as gott och jag blev hur mätt so mhelst.

Efter maten traskade vi hem med fulla magar och satte oss och kollade på talang, inget vidare roligt men tur att sällskapet var bra! :D Sen blev det lite chokladfondue, vi doppade bananer och jordgubbar, mmm gott gott!
Sen spelade vi Buzz iegn några gånger och drog då fran chipsen och godiset. Fyyy vad mätta vi var kan jag ju säga.
Hela kvällen var jätte rolig och det var inte sista gånge heller.Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll:D




























Fredag!!

Sitter i skolan och har öfa!
Det är en tre timmars lång lektion och nu börjar vi faktiskt inte få något att göra så vi sitter mest vid datorerna och kollar runt ;) hahah riktigt skönt faktiskt! :D
Efter öfat har vi lunch och sen börjar matte B inte förens 20 i 2 vilket verkligen suger, då vi får vänta så länge, men men så är det. Jag är glad att det är fredgai allafall! Efter skolan som slutar tre så ska jag petronella och hedvig åka hem till hedvog och vi ska ha en lite myskväll vi tre, vi ska spela buzz och äta chokladfondue!
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll! :D

7 maj 20:25

Sitter här och tänker på vad jag gjort idag. Så vad har jag gjort idag?
Typ inget.
Slutade halv 2 och kom hem vid halv 4, cyklade hem från bussen och satte mig vid datorn, kollade igenom dem vanliga bloggarna som jag gillar, tittade på sex and the city och ja, jag har nog inte gjort så mycket.
Har mest kollat på internet och kollat upp saker om Au pair i USA, kan ni tänka er!! hahah
I allafall, jag ska gå och duscha nu och sen ska jag nog lägga mig för jag är så fruktansvärt trött!!
Hoppas ni haft en bra dag!! :D
See you tomorrow! :D

USA? Det har du ju aldrig nämnt tidigare? "suck"

Japp japp, tjat moster det är jag det men men det får ni stå ut med. Tänkte i allafall bara tipsa om några otroligt bra Au Pair bloggar som jag själv läser.
Om man har funderat på att åka som Au Pair eller bara vill ha något att läsa om så tycker jag verkligen att man ska läsa dem här tjejornas bloggar! Dem är suuper!

Ha en bra dag!

Galen, kan vi spola fram tiden kanske?

Jag blir galen snart!!!
Jag läser ett X antal Au pair bloggar och det gör så att jag varje dag pinar mig själv genom att tänka att det är ett helt jäkla år kvar tills jag får åka!!
Jag vill ju åka nu nu nu !! Jag orkar väl inte vänta heller!
Usch jag vill åka till USA i sommar och vara au pair och komma bort från det kalla sverige!!
Men som sagt ett år kvar! MINST!!
Bra jobbat Cassandra!
Hejs!

Ps. hur stjutton ska man välja vilken organisation man ska åka med, jag är faktiskt lite kluven!?!? Hjälp? Någon?


43 dagar kvar!!

Jajjamensan, nu är det banne mig nära!!!
Det är ju bara 43 dagar kvar tills jag och min älskade vän Emelie åker till MALTA!!
Vi ska dit på språkresa och vi ska vara där i TRE låååångaveckor !!
Åh vad jag längtar. Jag vill bara att dagarna ska gå och att skolavslutningen ska vara i morgon!!
Inte nog med att vi två ska åka på språkresa utan den dagen vi ska åka så är det den första gången vi ses igen på typ ett halvår, då hon flyttade till Malaysia i julas!! :) Åhh miss my friend!
Hoppas ni haft en bra dag i allafall!!

Håll ut, sommaren närmar sig allt ska du se ;)
















Jag och Emelie på nyår! <3

REGN!

Usch fy och bläää!!
Japp det är vad jag har att säga om daens väder här i Trosa och Nyköping. Jag vill ju ha sommar och sol varje dag juuu!!
Men men jag antar att vi behövde lite regn !
Idag har jag inte gjort mycket, varken hemma eller i skolan, i och försig så kom jag precis hem från en förjävlig busstur på ca 5 mil från Nyköping. Fick stå upp hela bussresan för att bussen var så liten och folket var så många..Usch jag hatar verkligen tisdagar och små bussar!!!
Men nu är jag ju hemma och nu är jag glad, för om ca: 5 minuter börjar sex and the city och i kväll är det ugly betty och DH!!! :D Så kvällen kan ite bli bättre, eller vänta jo det kan den juu!!
Jag har ju sovmorgan i morgon!! :D börjar tolv och slutar tre, ååå vad härligt!!
Jajaj nu längtar jag massa till skolavslutningen och malta och att jobba och att tjäna pengar och att börja trean och att åka någonstans med familjen och att förhoppningsvis åka till England i höst som praktikant med skolan och att fyla 18 år den 1 september och att ta studenten och att slutligen åka till USA!!: D

Hoppas ni haft en bra dag! ;D

USA

Okej, sorry det var ett tag sen, men jag har fattat att jag inte är en blogg människa! ;)
Men nu när jag är så himla uppe i att jag SKA åka till USA efter min student så måste jag verkligen skriva!!
Jag vill berätta för alla att jag tycker att man ska ta chansen och åka som Au pair till usa, jag menar fatta vilken erfarenhet!! och vad mycket man får se!!

Jag är i allafall helt tagen och jag bara SKA åka nästa år!! Någon som också funderar på att åka kanske i juni-augusti 2010 som au pair till USA!? ;)

Nu ärjag trött så jag ska sooovA! :D

RSS 2.0