I have a dream..

I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile



Jag har en dröm.
En dröm som utspelar sig på andra sidan havet, långt som tusan från Sverige. Ibland dör jag nog lite på tanken att göra det men jag vill ju så innerligt att jag måste göra det. Jag drömmer mig bort till ett liite varmare klimat, Cali är något jag alltid har velat besöka, det vore ju så häftigt. Hollywood skylten, L.A, San fransiscos galna gator och såå mycket mer, vem vill inte dit?

En dröm som handlar om att jag ska ut och resa och upptäcka nya saker och se mer av allt det världen har att erbjuda mig och alla andra, unga som gamla. Drömmen börjar hos en familj, en underbar familj med två små döttrar, en som är 1 år och en som är 3 år. Åh vore inte allt underbart då. Dom ska självklart vara snälla små änglar som gillar mig som jag gillar dom. Ett stort eget rum, kanske med en balkong mot havet, ja det vore ju faktiskt något. Huset är stort och rymligt, trädgården är helt underbar både på dagarna och kvällarna. Föräldrarna ser mig som en familjemedlem, nästan som en storasyster för sina två döttrar. Jag har en egen bil som jag har tillgång till när jag vill. Helst ska det vara en beetle cab. När dagarna är slut med jobb väntar timmar med sällskap från vänner jag träffat där borta. Vi gör och upplever så mycket varje dag och man vet aldrig vad som ska hända nästa dag.

Så jag hoppas verkligen att jag inte tar död på min egen dröm för att jag ibland kan bli rädd av tanken på att ta ett liite större steg än vad man kan vänta sig, det ska heller inte komma någon annan som ska komma emellan mig och drömmen. Vill ju detta så gärna, men drömmen kanske inte helt slår in men en del i allfall, 50 - 50 låter väl som ett bra minimum? 

Au pair 2010, det är vad jag vill just nu.

en kropp med massa äckliga ben på!! :S

Kan ni gissa vad det är för insekt jag beskriver i min rubrik??
Inte? okej, det är spindlar i allfall, jag HATAR dom!!!
Dom är vidriga, äckliga och usch svåra att döda!!
I ca: 2 veckor nu så har jag funnit sammanlagt kanske 10 spindlar i MITT RUM!
Förstår ni hur äckligt det är! jag skojar verkligen inte oh jag överdriver inte med antalet! jag har aldrig gillat insekter och kryp och allt sånt där litet som bara "finns"!
Jag sitter i mitt rum och kollar på tv, helt plötsligt ser jag något på väggen som rör sig, jag kollar dit och får syn på en äcklig stor spindel!! jag får typ panik och försöker desperat göra mig hörd till min pappa på övervåningen, har jag tur så hör min pappa mig om inte så får jag ta min mobil och ringa, för jag går INTE ner på golvet när jag ser en spindel, jag rör mig inte!! Så himla äckligt! Så nu är man ju helt nojig när man går ner i mitt rum, jag kollar alltdi mycket extra på väggarna och under sängen så att det inte ska ligga en äcklig spindel och lura där. nej fyy, spindlar borde inte finnas! inte i mitt rum i allafall!!
Ni kanske tycker jag är as löjlig, men spindlar är verkligen inte populära hos mig! uäk!
ha det bra!


really really bad

Åh så dålig jag är på tt uppdatera denna lilla enkla blogg. Usch.
Jag försöker verkligen hitta något roligt att skriva om och jag önskar att mitt liv var ett stort äventyr med många händelser. Mitt liv är ett äventyr men inte så speciellt, jag går i skolan som många andra, men snart snart så kommer mitt roliga äventyr börja. Men det är fortfarande ett tag kvar så just nu försöker jag komma på lite olika saker jag kan skriva och det är inte så lätt.

Har i llfall bestämt mig för att idag är bra dag att uppdatera er lite i bloggen ;)
Det har som sagt inte hänt så myvket sen senst, jag har gått i skolan och varit på APU, det är ungefär det ;)
En stor och rolig ska jag kan upplysa er om är att det redan är vecka 39 och det betyder alltså att det är ca: 4½ vecka kvar tils höst lovet, vilket betyder att det är ca: 4½ veckor kvar tills jag sitter på ett plan på väg mot england!! :D är så sjukt taggad och åhh va roligt vi ska ha det!! :D kommer såklart jobba och så men det är ändå en riktigt stor upplevels sådet serjag fram emot!! :D

AU PAIR : Jag skulle verkligen behöva lite hjälp, jag har en så sjukt stor beslutsångest om vilken organisation jag ska åka med. Ena stunden är SI den bästa och bla bla bla, men så nästa dag så är det bara STS som gäller, jag kan verkligen inte bestämma mig! Någon som känner sig sugen på att hjälpa mig välja genom att skriva ner vad ni tänker välja för organisation och varför? anske hjälper mig lite på traven på vägen till mitt au pair år! :D
nu ska jag duscha.
P.s Missa inte IDOL kl: 20.00 på TV4 och sen kl. 21.00 the mentalist på TV3! tjaoo!

NuSkaJagBaraBliKlarMedDetJäklaKörkortet.SenSå!

Har inte uppdaterat så där jätte bra kanske de senaste dagarna, men jag har inte haft någon roligt att skriva om faktískt :) Men nu har det hänt lite grejor som jag kan dela med mig av!
Hela denna veckan har jag varit på APU, det har varit jätte skönt att få ha sovmorgon varje dag och slippa sätta sig på den jobbiga och skumpiga bussen! I helgen som varit har jag jobbat lite, och igår var jag ute på krogen med tre vänner. Det var faktsikt första gången jag var ute och dansade och så, och det var sjukt roligt!! Sällskapet var bäst och vi hade jätte mysigt och trevligt och stälelt där vi var på var mysigt. Vi kom till Södertälje vid halv 10, vi gick runt lite och sen tillsist så gick vi in och beställde en varsin cider, och sen satt vi och pratade och hade det trevligt! Sen efter ett tag gick vi upp och dansade som ingen annan! haha det var ungefär 4 stycken helgalna tjejor som dansade och hoppade runt, och ja det var vi! Men roligt var det i allfall och vi kom hem runt 3 till lilla tysta Trosa, hoppade direkt i säng och somnade på stört! Idag har jag tagit en fika med världens bästa Sanna, fick även en 18-års present av henne som var hur fin som helst! blev riktigt glad!! :)<3
Nu har hon åkt hem så nu sitetr jag här och funderar på vad jag ska göra me resten av dagen. Ska städa upp lite i mitt rum och ta en dusch! Sen får vi ju inte glömma att top model 12 är idag klockan 19.00 på 3!! :D ser jag fram emot! :) Hoppas ni haft en trevlig helg!

På framisidan av berlocken stod mitt namn och så satt det en liten diamant!

På baksidan stog det vem jag fått den av, alltså sanna och när jag fick den så att jag komemr komma ihåg att jag fick det i 18-års present och av Sanna! fiint! <3

 

______________________________________________________________________________________________

Jag har faktiskt börjat komma in i au pair vågen igen, jag är helt inne på det nu och det känns som att det ända jag gör har med au pair att göra vilket är roligt!! Jag har i allfall registrerat mig nu hos SI, eller ja ha´r en sida och så så att jag kan fixa min application och foton och sånt som behövs. De har också bokat in en preliminär intervju i januari, men om jag tar körkortet snart vilket jag hoppas så ska jag fråga om det går att flytta fram den så man kan börja så snabbt som möjligt efter att körkortet är klart!!

Juste måste bara tillägga : Állt som har med au pair att göra just nu blir så otroligt mycket roligare om man har någon som är där man själv är och som ska åka ungefär samtidigt! Det är så grymt kul att prata om allt,när man vet att personer sitter i samma sits! Jag är super glad att jag har hittat några som gillar att dela med sig av sina au pair tankar! MAn känenr sig mycket tryggare på något vis även om man bara pratar över internet! Tack så mycket!! :D


Malta Malta Malta Malta

Åh vad jag saknar Malta! Helt sjukt! Ikväll eller om rättare sagt 10 minuter så ska ju Sverige möta Malta i VM - kvalet och stadion de ska spela på heter något med Ta Qali och det var hur nära oss där vi bodde som möjligt! När vi skulle på fetserna på numero uno så åkte vi alltid förbi den stadion och såg de giganyiska strålkastarna, Tänk om vi hade varit där nu! det hade ju varit underbart!

Om det är n´ågon som funderar på att åka ut och resa snart oxh vill till ett varmt land ÅK TILL MALTA!! Det är så sjukt fin, ungefär som grekland bara det att husen är beiga istället för vita. Stränderna är underbara och ön är så liten så man kan göra hela malta på en dag! Så liten ö men så mycket att ge och erbjuda! Jag hoppas verkligen att jag kommer åka dit igen! Det är nästan ett måste!! :D

______________________________________________________________________________________________

Okej, Au pair - Eftersom att jag inte ska åka förens nästa sommar så har jag faktiskt inte rikgti börjat emd allt än även om jag vill det hur mycket som helst!! Men det första som ska göras är att ta mitt körkort! jag är ju 18 nu så det är bara att sätta igång, och så fort jag har körkortet så ska jag ta tag i au pair ansökningar och börja på "riktigt". Önskade att det inte vore så mycket man behövde göra bara, det verkar som att det är ton med papper och mycket väntan, jag vill ju bara komma iväg nu nu nu!! Men alla har väl väntat så jag antar att det är det jag också får göra! ;) Nej men nu börjar snart Matchen! det ska bli sjukt kul att se!! :) hoppas ni har det as bra!!



Vi hörs!

And then it's over

Födelsedagar går ju väldigt snabbt, bara en dag till sin ära på hela året, lite snålt tycker jag´. Men för min del blev dt två dagar med firande i allfall. En med familjen och en med stora feta släkten!!
Så igår var jag petronella och hedvig ute, vi skulle hitta en krog som vi kunde gå in på och ta en drink eller så. Tyvärr så gick vi ut i nyköping och det var ganska så dött så vi gick runt lite och kollade olika krogar tillslut hittade vi en och där satte vi oss och tog varsin drink och pratade det var trevligt ;) Bara för att man ska ut på krogen så betyder inte dt att man ska bli stupfull och ja ni vet allt som hör till :) Kvällen var rolig och mysig !!
Så idag på morgonen gick jag själv upp från Petronella och gick till bussen för att åka hem vid 9. Det var ganska så segt men ändå skönt att komma hem då jag fått både min väska och min DATOR på posten i fredags!! :D Mamma hämtade upp mig nere på stan och vi gick och hämtade ut min dator på posten och sen åkte vi hem. Hann inte ens sätta på mig säkerhetsbälte innan jag rev upp kartongen för att kika på min söta pyttelilla dator!!
Den är skiiit snygg och cool ;) hahh det tycker jag i allfall.!

jaja okej, släkten var här idag från 4 tills nu ungefär och det var lika trevligt som alltid, mycket folk, mycket gemenskap och mycket skratt!! Jag fick bl.a. pengar, smink, blommor, trisslotter, ett snyggt glas m.m.
Nu är jag faktiakt helt död efter att ha varit igång sedan 8 i morse! så nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, kanske titta på min nya film, en shopaholics bekännelser som jag fick av mina tjejor! vem vet? ;)

P.s glömde ju berätta att jag köpte mina första cider på hemköp i går haha. man måste ju faktiskt köpa någonting bara för att ;)
Så jag ställde mig i kön med hedvig och petronella och köpte ett fyr-pack med cider och tanten/kvinnan i kassan tar inte läggpå mig, måste säga att jag är lite besviken, jag ville ju visa att jag är 18 år jhue! men men ser man äldre ut än vad man är så gör man ! hahah vilket jag icke gör! kommer alltid se ut som en 12 åring! haha

ha det super !! God natt!


Det är en riktigt liten dator and I love it! (:

18

Idag blir lilla jag hela 18 år!! :D
Nu ska jag inte sitta här och häcka, nu blir det lite firande!!
ha det braa! :D


RSS 2.0