Man ska hoppas, eller?

Alla säger, okej kasnke inte alla, men det e många som gillar den där teorin, '"ge aldrig upp", "sluta aldrig hoppas" och ja alla de där andra pepp-talken!
Enligt mig så e det liiiiite fake och fan lite jobbigt. Jag menar om det inte går som man vill och man känner en sak, och så kanske man e lite deppig över det, och man har gått och hoppats på att någonting ska hända och så händer det inte. Man blir ju så sjukt jäkla besviken. Så att hoppas att man får det där jobbet, eller att hoppas att man får en drömkille, det e typ bara ge upp. För blir det inte rätt så blir man ju bara sårad och allting suger!

Visst ska man väl hoppas, men när det börjar se liiite mörkt ut, skit i hoppet och kom på något annat.

Bra skrvet va? jaja nu till något helt annat...

_________________________________________________________________________________________________

Just nu har jag nog typ Sveriges tråkigaste liv och detta innebär att jag inte gör så mycket om dagarna, jag strö jobbar lite då och då, analyserar saker ALDELES för mycket och filosoferaröver min framtid.
Men jag har ett litet ljus i tunneln som föll rakt ner i min inkorg i fredags.

Det e nämnligen så att jag har fått jobb i frankrike.
Det är ett säsongsjobb, så om jag tar det så kommer jag bo i Frankrike mellan 16 dec till 15 april, så typ 5 månader!
Det jag ska göra där är att jobba som hotell och serveringspersonal på ett hotell som ligger i Serre chevalier som e en väääldigt stor skidort i Frnakrike!

Eftersom att jag ändå inte gillar svenska vintrar så tänker jag då e det fan en perfekt tid att dra dit och jobba, få erfarenhet, göra något roligt och så åka både snowboard och skidor!
Har inte tackat ja än, men det kommer jag nog göra nu i veckan!
Sådär det där var en helt okej update?! :D

Tjing!


RSS 2.0