It´s decided



Okej, nu kommer en liten update igen.
Det har nämnligen blivit lite konstigt det här med au pair. Jag hade ju som sagt planerat att åka till USA  efter studenten runt juli-augusti. men ........ÄNDRADE PLANER!!!

Jag kommer att komma iväg till USA, det kommer jag men inte nu i sommar/höst eftersom att jag kommer åka till....MALAYSIA!!

Anledningen till att jag ska åka till Malaysia är att min bästa kompis bor där nere och jag ska då hälsa på henne där nere och bo där i 4 MÅNADER!! Under tidenjag är där, så kommer jag bl.a. läsa en språkkurs, tror det blir franska eller engelska B på distans, får se har inte riktigt bestämt mig än. Sen kommer jag kanske hjälpa till som "volontär" på en svenska skola där nere.!! jag ser verkligen ifram emot detta och jag tycker det ska bli sjukt kul samtidigt som jag är lite kluven då jag har längtat att få åka till USA ganska länge! men men som jag sa så kommer jag nog åka till USA så fort jag kpommer hem där ifrån..Eller det är min plan just nu oh jag planerar att hålla mig till den planen!!

Ja, nu vet ni det i allafall, jag koemr ju fortsätta att blogga om au pair och sånt här i bloggen så tro inte att ni som läser ska sluta läsa nu haha ;)

Bara en liten fråga om någon känenr sig för att de har tid ;) ni som ska åka till USA som au pair har ni tänkt på vad ni ska göra när ni kommer hem därifrån? Är så nyfiken på vad alla ska göra!! :) haha själv ska jag åka till Australien och plugga efter mitt USA-år, det ser jag också fram emot enormt mycket!!! ha det as bra!!




onsdag vilket betyder snart fredag!

Redan onsdag alltså gud vad veckorna bara flyger iväg och jag klagar absolut inte!!
Har ju faktiskt två praktikdagar i veckan så mina veckor går väldigt väldigt snabbt! SKÖNT!
I morgon är det studentfest = roligt! Temat är cowboys VS indianer, jag ska vara någon halv cowgirl, kan man säga, alltså inte helt utklädd, haha har inte utrustningen ;) men det ska bli roligt i allfall!! jaja slut på det nu äver till lite au pair snack!!

Igår kom en av mina childcare referenser över och fixade ihop pappret, det gick hur bra som helst och det blev många fina barntimmar jag kan fylla i, vilket är bra! Idag fick jag också min sista character referens så nu e de referenserna klara så det ända jag väntar på nu för till fället är en ynka liten barn referens, eller tror jag!
Jag har gort klart allt på min application och brevet är klart så sen när jag får in den sista barn referensen är jag klar för intervju! det känns helt sjukt faktiskt! men igår dök det upp ett litet smaskigt erbjuidande som jag också nappat lite på så ja vi får se hur allt blir til slut. Något jag kan säga är att min sommar/höst kommer bli super bra!
Hur går det för alla er andra blivande au pairer då? Har läst att några har blivit godkända och fått matcher vilket är as kul att läsa så grattis till er!! :D ha det bra!

RSS 2.0