Skandinaviska institutet

Okej, nu har jag nog bestämt mig till 100% att jag ska köra på SI, många har som sagt rekomenderat dom och jag har hört bara bra saker om dom och det är ju inget annat än positivt, plus att de är billigast också! :)
så nu sätter jag igång, jag har fyllt i alla saker man kan fylla i på hemsidan och jag blev faktiskt klar med brevet för nån dag sen så det känns as bra! Nu ska jag bara få mina olika referenser ifyllda och sen hälso saken och ja lite sånt, men det känns faktiskt bra nu.
Idag var jag till och med och fixade mina pengar som jag ska ha till alla kostnader så dom pengarna får jag om två veckor och då kan pengarna rulla ut och jag kommer mer och mer in i Au pairandet!! ROLIGT!!
Någon mer som är ungefär där jag är? haha om ni har förstått vad jag skriver för strunt, :) Någon som planerar att åka i tup juni-augusti 2010? Lämna en kommentar i såna fall jag älskar att läsa blivande au pairers bloggar! :)
ha en toppen dag! :)


Och så var man där igen, typ.

Okej, har precis fixat och donat lite på STS ansäkningarna och nu har jag bara referenser som ska fyllas i och sen det där jäkla brevet att skriva sen är det klart, men jag är fortfarande osäker på om jag verklgien ska åka med dom? Det är ju så många som hellre föredrar SI ochman har ju typ bara hört bra saker om dom så nu blir jag lite förvirrad...IGEN! Blää det känns verklgien som att jag inte kommer komma iväg och det är bara för att jag inte kan bestämma mig, det känns ju bra?!
Det som förvirrar mig är att jag tycker det känns som att SI är så himla super duper seriösa, alltså det är klart man ska vara det och jag säger inte att de andra inte är det, men jag vet inte det är bara mitt huvud som tänker så, men å andra sidan så är de mycket billigare än STS, och det är väl det som hålelr mig tillbaka lite.
Är det någon som ska åka eller har åkt med SI eller STS och bara sådär lite på ett ungefär kan säga vad det kostade? Nej nu ska jag inte skriva mer depp, nu ska jag gå och äta någonting. ha det bra!
just är det bara i lilla TRosa som det är sjuuuukt mycket snö eller har ni också typ en meter snö? GALET! :D

Bla bla bla ångest hela tiden ..

Nu när jag tagit det där jäkla körkortet så kan jag tillåta mig att börja med ansökningarna till Au pair i USA.
Dock har jag ett stort problem som sätter käppar i hjulet, kan ni gissa vad det är?
Jag kan inte bestämma mig för vilken organisation jag ska åka med!?!
jag blir galen ska det verkligen vara så svårt??
snälla jag är i behov av hjälp! bara kladda ner en rad om vilken ni ska åka med eller vad ni tycker!
ha det bäst!


driving fucking license eller hur det nu stavas

IDAG VAR DET ÖVER!
JAG HAR TAGIT KÖRKORT OCH JAG ÄR SUPER GLAD!!!
TJIHOOO VAR BARA TVUNGEN ATT SKRIVA DET!
:D
HA DET BÄST

SACO

Ingen uppdatering på a very long time, varför vet jag inte, har inte riktigt (som vanligt)haft något vettigt att skriva om. Får se om detta är vettigt då ;)

Det har faktiskt inte hänt så jätte mycket sen sist, och då hade jag ju varit i england i tre veckor på praktik vilket var svin roligt. Vi har faktiskt bestämt oss för att åka tillbaka till Colchester och vara där på sportlovet från onsdag till lördag, rooligt fest varje dag, just how we like it! ;) vi har faktiskt varit så duktiga att vi redan har bokat flygbiljetterna och snart ska vi också boka hotell! :D

Hum, vad har hänt mer? Jag har provat min studentmössa! :D fett roligt, det kändes as konstigt att ta på sig en student mössa och veta att snart får jag ha på mig den för den riktiga anledningen, japp nu är det inte långt kvar, endast 2 veckor och sen en vår termin. Fan vad härligt!

Åh juste, idag var en super rolig dag, vi var på SACO mässan i Älvsjö, där ställer universitet/högskolor, KY-utbildningar och massa andra roligheter ut, så får man kolla in dom och så får man bli super sugen på att studera vidare, som jag blev va ;) STS och CC var faktsikt där och det var riktigt roligt att prata med en från STS på riktigt och inte bara på mail. Åh jag har ju faktiskt inte varit så aktiv på au pair fronten på ett tag men jag känenr att jag måste åka som au pair, jag kommer ångra mig annars och jag tro det är ett stort misstag att inte åka när man har tänkt på det så mycket. Så åka som au pair det vill jag fortfarande så det är kvar i mitt huvud.

Okej, det här inlägget blev helt puckat, inget hänger ihop och det är säkert massa stavfel, men skit samma.
Jo en rolig sak är ju att jag är ganska så nära på att få mitt körkort! :D ja klarade uppkörningen förra torsdagen men tyvärr kuggade jag på teori provet, haha fick endast 45 poäng men det gör inte så mycket, jagk´kuggar hellre på teorin änuppkörningen så det var skönt:) så jag hoppas att jag kan fixa teorin snart såatt jag får det där jäkla kortet snart! :)

nej nu ska jag inte skriva mer, det är inte hälsosamt för er läsare att läsa en så konstig och osammanhängande text haha, juste en sak till, idag på mässan så kollade jag på uppsala universitet och gissa vem som stod där??
Annika i Eva&Adam, haha coolt va! nej inte så speciellt roligt men det var roligt att se henne, hon ser precis likadan ut som hon gjorde i filmerna när de var små ;) haha nej nu slutar jag skriva! ha det bra!

RSS 2.0