Sista dagen på turistbyrån!

Sitter på obbet nu och har det tråkigt, det är ju inga folk här inne så det finns inget att göra förutom att sitta vid datorn och nörda sig! men men jag får ta och se det positivt det är nämnligen SISTA DAGEN för mig på Trosa turistbyrå och det känns faktiskt helt underbart!! Ska bli skönt att inte ha ett jobb, haha jag låter jätte lat säkert men det är sönt att veta att man inte har bokat upp en helg till jobb, man kan göra vad man vill och det är SKÖNT!!

Juste, jag har ju inte skrivit på ett tag då jag tänkte berätta lite nu va.
I onsdags och torsdags var jag första gången på min APU(praktik) plats. Jag var här i Trosa på en klädbutik som heter Klädkammaren. Det var super kul och Kerstin och Eva som jag jobbar med är världens gulligaste, så himla snälla! Jag fick göra lite olika saker och fyy vad jag hade ont i hela kroppen sen när jag kom hem. Man är ju inte vad att stå och springa runt så mycket liksom. I fredags så hade vi vår första riktiga schema skoldag då vi bara satt och pratade och lyssnade på måndagen och tisdagen. Så fredagen igår vad lite jobbig men ändå skönt att veta vad man ska göra. Vi har projekt arbete på fredagarna mellan halv 10 och 16.00, så det blir mycket att göra på de dagarna, men det var roligt för vi har UF i 3 timmar och det är skit bra.
En sak til bara. Tänkte bara för skojs skull fråga er om ni har något som ni stör er på i vardagen? Alltså nått problem som ni tycker är jobbigt? ni kasnke inte förstår vad jag menar men men ;) haha
ha det super bra!! :D

Srämmande opepp

Jag är så sjukt opepp på att åka som aupair just nu så det är inte sant. Jag börjar tvivla på att jag ska och vill åka och jag är inte alls lika engagerad som förut.. Jag vet inte varför men det bara är så och det är så jobbigt, för om jag inte åker som aupair vilket jag vet att jag innerst inne vill så vad ska jag då göra efter studenten? Jag vill ju göra något och se andra platser men hur?
Opepp klär mig inte, i allafall inte vad jag tycker, men jag hoppas verkligen att det släpper snart. Det här suger ju. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att jag ska bli mer uppspelt och allt jag ver förut, förslag?

Har säkert sagt det förut men...

SISTA FÖRSTA SKOLDAGEN ÄR ÖVER!!! Eller ja i allfall för gymnasiet och det är super sköönt! Nu är det bara att hänga med så ska allt säkert ordna sig.
Vi började i allfall 11 idag och vi fick våra skåp och schema och jag måste säga att de gjort några ändringar sen det schemat jag lade upp!! :D Har endast 6 lektioner på hela veckan!! fattar ni !! Det är sjukt, På måndagen har jag 3 lektioner, på tisdagen har jag två och på onsdag och torsdag har jag APU, och på fredag har jag matte och sen UF som jag inte räknar sim en lektion! så jag tror faktiskt inte att 3:an blir speciellt jobbig trots allt, sen ska man ju till englan i tre veckor!! Åhh fyyy vad härligt ! :D hoppas att ni all haft en bra dag! Någon mer som började skolan idag? :)

It will be my turn soon

Okej dålig bild på mitt schema men det är alltså så här mitt schema för hösten 09 kommer se ut. Hum jag är inte så där jätte taggad med att först ha matte B och sen matte C samma dag, men men en pluggis det är vad jag får bli antar jag ;)
Vi har i allfafall två dagar med praktik vilket är skönt då man kommer bort från skolan lite, och sen nästan hela fredagen har vi UF, ung företagsverksamhet, då vi ska komma på en vara som vi ska sälja och lite sånt. Roligt!
Såå på måndag börjas det igen! kul för er som precis tagit studenten, måste vara sköönt! :D


Snart ett minne blott. Sorligt? inte det minsta!!

Japp, snart är turistbyrån (mitt sommarjobb) ett minne blott och jag hoppas att det inte flyter upp till ytan igen för det vill jag verkligen inte. I början var det kul, massa folk och mycket att lära. Nu är det inte många som komemr in och vill ha hjälp med något ch jag kan inte påstå att jag kan lära mig något nytt mer om Trosa, det finns inte så mycket att lära egentligen och mitt huvud är redan fyllt på den fronten. Så nu har jag bara 4 dagara kvar sen är det slut med jobb! Det ända jag komemr sakna är PENGARNA!! Åhh det var verkigen roligt att få sitt lönebesked idag! tjihooo säger jag bara!! ;)

Nu är det heller inte länge kvar tills jag fyller 18 och då slipepr jag vara en av de som är "bara" 17 och det är också så himla skönt! :D Inte för att jag kommer ändras så mycket när jag fyller 18 men det känns som att man känner sig lite friare då, man får styra lite mer i sitt liv, ilket kan vara skönt i vissa lägen ;) Så om 13 dagar så blir jag en "lite" friare Cassandra!!

Om 6 dagar börjar skolan. Det ska faktiskt bli ganska så skönt eftersom att man baras er farmåt nu och man vet att man bara har ett år kvar att hålla ut! Sen så är det över, det komemr säkert gå snabbt och det hoppas jag! Jag vill ju åka till USA nu så jag skulle mer än gärna vilja att min student var kommen redan nu, men nej, ett år kvar sen så smäller det! :)
Såå på måndag nästa vecka är det sista gången jag kommer gå till skolan för första dagen i gymnasiet efter ett sommarlov! LOVE IT! :D

Nej nu ska jag äta choklad och dricka te ! ha det bra! :D

Nu struntar jag idet här

Ja nu struntar jag i att försöka få bort det där fula rosa fältet och istället försöker jag fixa det med hjälp av en helt ny design ... kom´mer inte bli så himla fint men men ;)

Behov av hjälp

Ja, jag har haft min bloggdesign ganska länge, men jag har liksom inte brytt mig förens nu.
Det är så här, ni ser ju hur fult det är med ett rosa inläggs fält ellr vad man nu ska kalla det men jag har verkligen inted en blekaste aning om hur man får bort den färgen eller byter det till någon annan! ?? Helst så skulle jag ju vilja ha min blogg-bakgrund som syns i inläggs fältet, men jag är kasst på blogg design....

Såå, nu frågar jag er hjärtligt om det är någon som skulle vilja hjälpa mig med mitt lilla problem?!
Det kanske inte går att fixa men om det går så skulle någon kunna vara så snäll och kasnke förklara hur man gör eller skicka en länk till ett inlägg som beskriver hur jag ska göra?
Oj, konstigt inlägg men jag är lite förvirrad. Hoppas någon fattade iallafall och att någon vill hjälpa mig! ?
ha det Bra allihopa! :D

What about me then?

Okej, tre dagar sen jag uppdaterade, ganska så länge, men jag har inte orkat ;)
Har i allfall kommit på lite mer saker angående au pair!
För det första så har jag hittat massa fler bloggar, både blivande au pairer och au pairer som är i USA nu, och det tycker jag alltid är lika kul. Har försökt att lägga in bloggarna som länkar på min blogg, så om du är en au pair eller en blivande så kan du bara säga till så läggar jag till dig bland alla andra länkarna, som jag sagt tidigare, ju fler blogagr ju roligar ;)
Sen så har jag kommit på att jag nog ska åka med STS, jag är nästan helt säker på att det blir den organisationen jag väljer och det känns bra! :) Så jag hoppas att jag inte ångrar mig och börjar vela igen för det blir så jobbigt, då komemr jag aldrig kunna bestämma mig.
Juste, nu är det otroligt många som åker som au pair, det är många som påbörjar sin resa nu och om ni vill följa dom så kika bland länkarna så kanske ni hittar en blogg ni gillar! :)
ha det super bra! :) vi hörs!
19 dagar kvar!!! :D

Norge med the family

Var ju som sagt i Norge och hälsade på min storasyster som bor där, det var helt okej faktiskt.
Vi gick till en otroligt stor park som jag tror hette någonting med Frogner parken ellr nått sånt där norskt.
När jag gick i den där parken så drömde jag mig verkligen bort och det kändes som att jag gick genom central park!!
Om ett år så behöver jag inte drömma längre för då ska jag ha gått i central park så det så!!
Här är i allafall några bilder ;)

Mamma, pappa, Nathalie och lite Geronimo.

As fint väder så det var tuur!

Massa blommor och mönster överallt!


Syster.



lillebror!

Väldigt många och konstiga statyer överallt också ;)



Hej å håå!



Cassandra och Nathalie.

Lillebror gjorde som alla andra och svalkade sig i fontänen, hmm?

Någonting..

Geronimo

På vägen hem till Sverige så stannnade vi på nått ställe och badade i en insjö, det var hur fint som helst och vattnet var skönt! :D Härligt!



Nu hinner jag inte sitta här längre, nu kommer små kussarna och ska busa! ha det bra!!: D

Norskien

Är ju som sagt i Norge nu. Jag och min familj åkte hit igår för att skjutsa hem min syster som bor här borta utanför Oslo. Vi har aldrig varit här förut så det var roligt att se hur min ära syster bodde. Lägenheten var väldigt fin och läget med, endast 20 minuter från Oslo ;) Idag har vi åkt bil och handlat, och åkt vilse, och ja herregud det tog vääldigt länge att komma dit vi ville kaan jag säga!! Dom som vart här i norge kanske förstår vad jag menar. Norrmännen vet INTE vad skyltar är för något!! helt sjukt, dom har s sjukt dåligt med skyltar så jag tror att hälften av alla i detta land kör fel minst en gång om dagen, nej huvvaligen, usch för det !!
Men det har varit bra här borta i allafall, efter ett antal felkörnigar och lite pendeltåg så kom vi till en park, där skulle vi åta picknick och åhh så fint det var!! Parken var hur stor som helst, jag tror faktsikt att det är den största parken jag sett och hur vacker som helst! så där gick vi runt och bara hade det trevligt i det otroliga fina och varma vädret! jag lägger upp bildr när jag komemr hem . nej nu ska vi spela lite kort ;) haha hoppas ni alla hemma i sverige har det bra! :) vi hörs snart igen! :D

I'm heading to Norway!

nu åker jag till Norge i några dagra, men min syster har internet så jag kommer uppdatera senare ;) ha en bra dag!!

Sitter som fastklistrad ju

Åh det är så himla härligt att läsa au pair bloggar! Det är verkligen skit kul, i allfall när man vet att man också kommer få uppleva såna saker som au pairer jämt skriver om, det är så häftigt! :)
Jag har en lång lista på au pairer som är i USA nu och en annan lång lista på blivande au pairer, och shit jag tror faktiskt att jag är lite av en au pair nörd, jag läser alla dessa bloggar varje dag, jag är så himla nyfiken på hur det går för alla!! Men jag tror faktiskt inte att jag är helt ensam om att läsa  au pair bloggar ;) haha eller hur? Om det är någon som vet en bra nybliven au pair i usa och som har blogg, kan inte ni tipsa mig för jag blir bara gladare om dom där listorna blir längre ;) haha
För övrigt så sitter jag på jobbet och har tråkigt ;)
kan ju faktiskt tipsa er om bloggar som nyligen åkte till USA:
here you go:

http://emmagredenius.blogg.se

http://tessiusa.blogg.se
http://sooophiesliv.blogg.se

Ha en bra dag! :D

Mina ögon svider och det är 3 veckor kvar i morgon

Fy vad jag är trött!! Sitter här på jobbet och har det så tråkigt så att jag avlider snart. Idag kommer bli en jobbig och otroligt lååång dag!
I helgen som gått har jag träffat Emelie varit på bio, fikat, shoppat och sett pride paraden!!
Bion vi såg vad Sommaren med Göran och det var sjukt bra, hela salongen skrattade och den var så söt och rolig! haha jag tycker verkligen att man ska se den, för den var faktiskt bra!! I lördags så var vi ju då i Stockholm för att se på pride paraden. Jag har inte sett den tidigare så det var roligt att se lite av den och alla människor, efter paraden var slut satte vi oss på ett fik och åt sen började vi gå mot bilen och så åkte vi hem. I går var också den ända lediga dagen denna veckan och det märks verkligen för jag är helt slut och jag vill verkligen sova..Men nu ska jag jobba ytterligare i 4 dagar sen äntligen får jag ledigt i 6 hela dagra då far jag till Norge!! :) hoppas alla mår bra, för det gör inte jag ;)

RSS 2.0