Bruno Mars i mitt hjärta

Okej okej okej här kommer en bildbomb från min sista lördag i USA!
Denna dagen var så grym grym alltså!
Jag, Hedvig, Jonna och Emma spenderade typ hela dagen på preakness bla bla bla.. Det är en trav bana som e väldigt känd tror jag (?). Vi hade köpt biljetter för att komma in på fältet alltså innuti själva hästbanan ni vet! :) Det var sjuuuuukt mycket folk och det var väldigt härlig stämmning!:)

Bruno var GRYM och jag fick några riktigt GRYMMA bilder på honom! Sååååå enjoy! :)


Train var först ut och det var mycket folk och vi stod ganska så långt bak!


-


-


-

Alltså när Bruno skulle sjunga blev jag typ helt galen.. Det var såååååååå coolt att se honom live och hans röst e så grymt bra! Precis som i låtarna och allting var bara sååå bra!! Har MASSOR av bilder men lägger endast upp dem riktigt bra, det är många som e otroligt suddiga och det är bla. för att jag skakade så mycket hahah! Fy tusan vad jag blir starstrukk !! Aja iallafall....KOLLA IN BILDERNA!! :D


som sagt... JAG.DOG!


Såå söt!


-


-


-


och jag dog igen


-


Faktiskt så stod vi väldigt nära även om det kanske inte ser ut så! :)


-


-


-


- Ah!!


Oh yeah! Sing it handsume!!!


-


-


-


-


-


-



Som utlovat...EN BILDBOMB!
Han sjöng alla de populäraste låtarna..

Lazy song
Granade
Nothing on you (beautiful girls)
Marry you
Just the way you are
Billionaire

Sen sjöng dem andra låtar också som såklart var skit bra!
Ah efter att jag såg han uppträda, shit jag e nog lite smått förälskad i honom nu! ^^

Time to goo!

Nu e det nog dags

Som sagt, som jag alltid säger efter ett tag då jag inte uppdaterat. DÅLIGT av mig!
Men alltså jag kommer nog inte blogga så mycket nu när jag e hemma igen... Visst jag kanske skulle kunna skriva om min vardag och så i sverige och allting som jag gör, men njaa jag tvivlar på att någon kommer tycka det e intressant, sååå för ett tag tar jag en längre paus i bloggen! (om inte allt för många protesterar ;) haha )

Tjaråå på ett tag!

Home sweet home

Wooop woop! Sämsta uppdateringen ever men det skiter jag i!

Jag e hemma och har varit hemma nu i mitt lilla Trosa i 2 dagar!!
Det e så fruktansvärt skönt ska jag säga er och jag ångrar absolut INTE att jag åkte hem!

Ville bara säga det!
Inom kort kommer en update om bruno mars och train som var grymt!! :D

SEE YAAAAAAAAAAAAA

STRESSAD!

AAAh ända sen jag bokade min biljett hem till SVerige igår så ar jag sprungit runt och levt mina sista timmar i stress!
Har gjort massor och nu e jag dödstrött och vill bara gå och lägga mig! PAckat har jag gjort, sagt hej då till Linda och Elin :(, Varit i Baltimore och sett Train och Bruno Mars(HAN VAR AWESOME), Ätit en sista middag ute med familjen, städat rummet, städat bilen, slängt 2 stora soppåsar med kläder och annat, duschat och skrivit ut biljetten!

Mitt flyg i morgon går klockan 8.30 på morgonen här! AH!! Mellanlandar gör jag i NY på JFK, sen så därifrån så åker jag till Finland och sen från Finland så åker jag äntligen hem mot Sverige och arlanda!! :D

USCH, första gången jag ska flyga aldeles själv och bara för att det e första gången så är det 2 mellanlandningar!!! Jag.kommer.dö.

Nej nu ska jag kolla runt i rummet och se om jag har missat något. I morgon blir det att gå upp vid 6, för att sen åka till flygplatsen 6.45!!!!

SWEDEN HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snabba puckar!

Oj oj! Efter någon dags tvekande av att min familj skulle matcha med den där au pairen som dem hade snackat med så är den oron äntligen över för idag berättade L att dem matchat med henne och att hon verkar super bra och det e jag glad för!

Såå nu e det klart, känns skönt, nu måste jag typ börja packa för den nya au pairen kommer nu på onsdag och min lcc tyckte det var bäst för barnen att jag åkte innan hon kom så jag åker mot Sverige SENAST nu på måndag!
Har kollat på biljetter och de billigaste finns på söndagen så det ser ut som att jag åker hem om 2 dagar!

SNABBT !! kan inte riktigt fatta det, men det känns skönt! :)

Nu vet ni! Mer uppdatering kommer när det händer något!

Hoppas hoppas hoppas!

Fy tusan vad jag hoppas nu alltså!! KOM IGEEEEEN!

Håll tummarna för mig TACK!!! :D

Young girls can talk

haha alltså seriöst!!

I morse så släppte jag av S på hennes skola och så stannade jag kvar där för att hennes årskurs (3) skulle ha ett uppträdande med sina flöjter och jag skulle vara en snäll au pair och titta såklart! :)

Det höll på i ungefär 45 min och det var trevligt. SEn när de slutade så fick alla säga hej till barnen och ta kort och bla bla bla. Så då gick jag fram till S och tog massa kort på henne och hennes vänner och så när jag står där så kommer en av S vänner upp till henne och börjar titta på mig och viska i S öra. Jag försöker höra vad hon säger och så hör jag hon viska "Is that the girl with the skinny legs?" S svarar ja det är min au pair. Och tjejen som viskade kollar storögt på mig och så tar hon tag i en annan tjej och så ställer dem sig på kanten av scenen och tittar på mina ben hahah ^^ och dem tror inte jag ser! Jag hör tjejen säga efter att hon tittat på mina ben "well they weren't THAT skinny" haha okej! jaja kul att mina ben är ett hett samtalsämne i den skolan!




The watch

Hade tänkt köpa en michael kors klocka meeen hittade ingen som jag riktigt ville ha så istället blev det en Anne Klein klocka och  I LOVE IT!





Och jaa jag e väl lite små mobbad som har klockan på höger handled, men det e ju så det SKA vara! :P

Six Flags Bowie

Såå igår var vi ju på Six flags typ...väldigt länge! Det var super kul att ha varit där och gröna lunds bergochdalbanor är ju ingeting jämfört med dessa amerikanska!! Vi åkte allting faktiskt! Alla berochdalbanor i allafall!
Den roligaste var ju såklert superman som också var den som hade den brantaste backen neråt.! Sjukt kul var den faktiskt och inte så läskig.

Vi gjorde ett misstag i början och det var att den andra attraktionen vi ville åka var en sån där som man sitter i en båt liknande sak och så åker man på vatten och så i slutet så är det typ en brant nedförsbacke och så skvätter det vatten på en och så blir man LITE blöt.....Vi blev inte LITE blöta! Vi blev heeeelt jävla dränkta!! Det trodde jag verkligen inte!! Shiit, tur att vädret var ganska så bra, men kul att gå runt helt dränkt i typ minst 1 timme innan började torka...

Dagen var i allafall as bra men man var liiite slut i huvudet sen från alla höjder och branta backar och ryckningar... Har fortfarande ont i huvudet..Hmmm..!

Liiite bilder!

Tog inte så många själv så dem flesta är lånade av tjejerna!


Nevina, Hedvig, Marieke, Jag, Jonna och Emma






Blöööta tjejer


Sura blöta tjejer


Okej liiite kul var det ju faktiskt ;)




Superman




Sen när vi bestämde ss för att det räckte så åkte dem alla 5 hemåt och jag tog bilden till mallet för att möta upp Elin! Vi tog en bil och åkte ner downtown med lite starbucks och satte oss mitt på docken under flaggorna och njöt av det super fina och varma vädret! Snackade massor och hade det helt enkelt riktigt skönt!
Det var en creepy dude som var typ 50 år och cyklade runt på sin förbaskade cykel i cirklar nere på docken, han tränade inte utan han cyklade bara runt och sneglade på folk och så då och då så trixade han lite hahah ^^ FUL!

Och så Elin min fina vän....Ja vad ska jag säga!?
Vi sitter och pratar och solen lyser och det e klarblått, inte ett moln runt omkring, men så säger Elin helt out of nowhere "Jahapp, Nu regnar det!!"
Ehm jag fattade inte så mycket, tror inte Elin gjorde det heller men kul som tusan hade vi åt det kan jag säga! hahah Fattar fortfarande inte varför hon sa så eller varför?? hahahah ^^


Elin

En otroligt bra dag var det i allafall! :)


Six flags

WOOOP WOOOP! Klockan e halv 9 och jag har INTE sovit bra....Av många anlednngar :/
Just nu e jag svin nervös, känner i hela kroppen hur det kommer bli idag! AAAHH!!

Klockan 9.30 ska jag åka härifrån och möta upp Hedvig, Jonna, Emma, Nevina och Marieke för en dag på six flags!!!! Det ska bli såååå roligt och detta kanske blir sista gången jag träffar Nevina och Marieke... :( vilket inte är så roligt...

Men som sagt SIX FLAGS HERE WE COOOOME!!!

Eurovision song contest

MEN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!!?!?

När vi för engång skull har ett bidrag som e någorlunda bra (gillade inte förra årets) bidrag från Sverige, varför kan vi inte helt enkelt bara vinna då? Visst det fanns väl andra låtar som faktiskt var riktigt bra också, men jag tycker att Sverige var absolut topp 5 och det blev vi ju! Vi kom på 3:e plats, efter Italien och.....AZERBAIJAN!? WTF? Förstå mig inte på det? Varför vann dem? UK's bidrag var ju as bra men dem kom ju inte alls bra, åh gillade irland också hahah ^^ Men men vi kom 3:a och det tycker jag e skitroligt!

Dagen har varit grym faktiskt! Först hittade jag, L, C och S en fet fet fisk som låg i vassen precis vid vår uppfart!!! JAG DOOOG!! Den var typ 1 meter lång och ca: 30 cm bred, kan ni fatta deeet?!?!  Igen....jag dog!
Sen efter att vi kastat ner den feta fisken i vattnet igen så åkte jag mot Tysons corner för att möta upp Hedvig, Emma och Jonna! Vi gick runt där lite och jag köpte en klocka!! :D Hade tänkt köpa en klockan från Michael kors men det blev en klocka från Anne Klein då jag varit lite småkär i den klockan sedan länge! Elin P har en likadan fast i svart och den e svin snygg! Så den blev det istället! :)

Efter mallet så åkte vi och handlade gott på Giant och så fixade vi iordning tacos och glass till ESC!! :D
Det startade vid 3pm här och det var as roligt! 6 tjejer som e helt galna, 4 från Sverige och 2 från Tyskland! ROLIGT!! :)
När det var slut åkte jag hemåt och är nu hemma oh ska sätta mig och läsa min bok.. En schopaholics bekännelser serien  e ju bara såååå grym! Sen runt halv 12 senare så ska jag sätta mig  i bilen och hämta upp G som kommer hem från en field tripp då, sen förhoppningsvis så går han och lägger sig och då kan jag också lägga mig! :) SKÖNT!!

Nej nu blir det läsning!


Finale!!

Ahh idag är det säsongsavslutning av Vampire diaries!!!! jag döööör! jag ska fråga L om jag skulle kunna dra till Elin ikväll och titta på det på tv:n hemma hos henne fr en gångsskull!! Vi båda är riktigt suckers för TVD och då e det ju väl ändå bäst att kolla ihop eller? :) Ahh ser verkligen fram emot det! Juste måste bara kolla att det e okej med Elin också! hahah

Lite jobbig e jag för jag e u som besatt av den serien, så varje gång jag träffar nytt folk så är min första fråga "Tittar du på vampire diaries?" måste ju redan från start veta liksom! Än så länge så är det typ bara jag och Elin...Tror jag :P KUL ATT JAG KAN SNACKA MED NÅGON I ALLAFALL OM MIN BESATTHET!

TJAAAOOO!


AHH bästa serien EVER!! <3

You got mail!

Ah fik äntligen ett brav hemifrån och denna gången var det inte från min mamma eller pappa.
Nej denna gången var det från min älskade söta lillebror som jag saknar så himla mycket!

Hade skrivit ett brev till honom för ett tag sen och jag skrev i det brevet att jag ville att han skule skriva tillbaka och det gjorde han! Fick det igår och jag blev så glad!! Han skrev det själv och så hade han ritat en teckning! Så himla sööt och det gjorde ju bara att jag ville åka hem ännu mer! och snart! :)

Saknar min familj och mina vänner extra mycket nu när jag vet att jag snart kan få träffa dem! :)


I love mail!

Ocean city dåååå

Så i lördags så åkte ju jag och Hedvig till Ocean city som ligger ca: 2.30 timme från mitt hus (iallafall om man e en racerförare som jag e;)) Så jag och hedvig packade in oss i bilden och körde mot okänd mark. Självklar hade vi den ultimata frukosten i bilden bestående av en bagel och en stabucks kaffe! :) hahaha

Kom fram dit och vi kunde inte checka in på motellet förens vid 3 så då gick vi och kollade stranden och det var så sjuuuukt fint!! Så fin strand alltså och den var sååå lång!!

Vi la oss ner och solade och hade oss!

Sen checkade vi in på motellet och så gick vi och solade igen tror jag och hoppade runt om två svenska turister på stranden och tog masssa bilder! ^^ Gick även en sväng på boardwalken och som sagt det var riktigt mysigt och fint!
Kvällen kunde ha slutat väldigt mycket bättre om jag säger så....En liten incident och det var den kvällen...

På söndagen tog vi det bara lugnt och strödde runt som två röda sillar.
Åkte hemåt runt 2tiden och sen åkte vi hem till Hedvig!
Jag snackade lite med hennes värdpappa och så åt vi middag! Sen åkte jag hemåt igen och så pratade jag med min vmamma och sen gick ja och la mig! :)

Som sagt, Ocean city beachen var svin fin och aldeles utmärt om man vill slappa och sola hela dagarna!! :)
Här kommer biiilder!


Åkte över den feta bron Bay bridge! liiite coolt var det! :D


Somebody couldn't wait to see the ocean!! ;P


BEACH!!!


ILY


Oh yeah!


Tanning


Harmoniska Hedvig


-


-


Surfer dude !!


-


Happy!!


-


-


Hmm det där med självutlösare alltså...


- haha


-


-


-


I'm coming home

Tillbaka från Ocean city med rött ansikte, ny upplevelse oh ett fett beslut.

Ikväll så bestämde jag mig för att flyga någostans. Till ett annan land, inte USA.
Det blir en enkelresa och den går till Sverige..

Jag har alltså beslutat mig för att åka hem.
Vet inte när än, men så fort min familj fått en ny au pair så åker jag hem.

Nu vet ni

I dye my hair back and forth

Nu e jag igång igen! Mitt hår är heeelt trasigt och vad gör jag åt det? Färgar det ännu mer såklart så att det blir ännu värre! YAY! Så nu sitter jag här framför datorn med håret uppsnörat på huvudet och väntar på att det ska bli någon skillnad. Ska kolla på ett avsnitt av Greys och äta frukt och läsa en tidning! Helt perfekt förmiddag i USA kallar jag det! :)


Mmmm älskar att vi alltid har jordgubbar och björnbär hemma! :)

Tjao!

Get hotter

Men hallåååå vad e detta?? Vädret idag är super fint! Klarblå himmel och solen lyser på som bara den, men vart är värmen?! :S Det e ju ta mig tusan svinkallt ute! brrr, nej det här gillar vi inte...
Iallafall så är det torsdag idag vilket betyder att jag varit i min värdfamilj i 4 månader idag! WOOP!
Håller på att ladda upp bilder som jag sedan ska printa ut idag!
Älskar att det är så smidigt här och att det går såå snabbt och att det e billigt!
Ska till Elin P idag vid 12 för att äta lunch! Trevligt, det var ett tag sen man såg henne! :)
Sen ikväll så börjar jag jobba. L åker till Arizona idag och kommer hem på söndag, så jag har barnen själv ikväll, imorgon morgon och mellan 3-5 pm, sen tar pappan dem för helgen! och då e jag leeeeedig!! :D

Helgens planer ser ut som så att hedvig kommer hit på fredag och hon ska då träffa Robert ^^
Linda, Elin och Adam kommer hem till mig  på kvällen och så blir det typ grillning av något slag tror jag och kanske hot tub? :P :D Så det ska bli trevligt, kasnke blir vi fler, vad vet jag... :)
Sen på lördagen så drar jag och Hedvig till Ocean CITY!!! Taggad som tusan! Hoppas att vädret blir bra för det skulle vara såååå grymt! Så lördagen spenderas mestadels i ocean sity och på kvällen då ska vi gå ut! Självklart på en underage.... men skit samma! jag vill DANSA!!:D
På söndag vet jag inte vad vi hittar på, men det e mors dag då! :)

Nej nu får det räcka, ska fixa lite saker nu! Tjing!


I love you!


Grabbar

Hallå!

Igår var ju som sagt G sjuk..... såååå jag var ju självklart hemma med honom då, men vi gjorde inte så mycket. Han hade feber och han har gjort illa sin fot så vi kunde ju knappast hoppa runt eller så, inte för jag tror att vi skulle gjort det men men. Så han skötte sig ganska så bra själv, han varvade mellan xboxen och Tv:n och jag satt vid min dator, skrev brav, städade och lite andra småsaker. Så helt okej var det, men liiiite segt.

L skulle kommit hem vid 4 men så blev det inte. Så vid 4.15 åkte jag och hämtade upp S och körde hemåt och så precis innan 5 så kom L hem och då åkte dem tre till tandläkaren som var vid 5 och då vart jag off! Så skööönt! :)
Så jag packade ihop lite saker och så drog jag mot Leif. Runt 6 så åkte vi downtown för att möta upp Arne! Jag tog en kaffe och sen så satte vi oss nere vid docken och snackade. Det var ett tag sen vi 3 träffast så allas munnar gick i ett, eller ja i allafall min ^^

Efter ca: 1 timme i DT så åkte vi mot Target och så gick vi där en stund, jag blev en pincett rikare då jag glömde min hos la Hedd i helgen och jag behövde verkligen en såå.. :P Sen så kom Leifs kompis Adam och mötte upp oss och så gick vi ner och tog en Fro-yo på Menchise! LOVE IT! Satte oss på en bänk och köade glass och snackade och sviscchhh där försvann 2 TIMMAR! galet vad snabbt tiden gick! Vid 10 bestämde vi oss för att det fick räcka så alla åkte hem till sig, jag lämnade av Leif först.

Väl hemma så kunde jag inte riktig sova så jag tittade på ett avsnitt av gossip girl hehe..
I dag var jag ju som sagt off för L hade ju sagt det, men jag var ändå lite osäker så jag hade ställt klockan som vanligt vid 6, men sen efter ett tag så bestämde jag mig att jag verkligen var offf och somnade om! :) SKÖNT!
Meningen i morse var att jag skulle träna med Linda (var ett tag sen vi tränade ihop) men icke!
Knappast att jag tänker gå upp tidigt när jag kan sova ut läänge! Så Nep inget gym idag för mig!
Men denna sovlycka höll icke länge för att mina älskade vänner the......STÄDTANTERNA kom... SUCK! Så var ju tvungen att gå upp. Skit också!

Aja fick i allafall sova 3 timmar längre än vanligt och det var grymt! :)
Idag är planen att träffa upp Elin P på mallet, vet inte riktigt ad vi ska göra. Vädret är så tråkigt idag och regning så man vill ju knappast vara ute sååå mallet it is!

Nej nu ska jag fortsätta plågas av städtanternas eviga chattrande på spanska! Jag vet att ni är avundsjuka! TJAO!

Jag vill hellre upp än ner

Woppidooo!!

Det är väl kanske så som alla säger trots allt?
Att man under sitt år eller två så finns det en otroligt stor risk att man går upp i vikt..
När alla sa det och jag hörde det från andra au pairer som faktiskt hade gått upp i vikt så trodde ag ju självklart på det. Men jag trodde alla skulle gå upp förutom...JAG! För så e det ju, ingen vill väl kanske gå upp i vikt, de flesta vill väl gå ner eller helt enkelt ha kvar sin vikt, men ICKE jag! Jag vill ju såå gärna gå upp i vikt!

Men det är ju så jäkla svårt för mig att göra det, så även om Amerika delar ut lite viktuppgångar så tänket jag aldrig att jag skulle gå upp.....MEN....det har jag! YAY! hahah jag låter väl helt psycho men skit samma!
Jag e glad och jag gillar Amerika för det!
Tack och hej!


En glad Cassandra på sin 19års dag i Malaysia, firade med den bästa människan på jorden! Emm <3

4 months!

Jajjamensan! Idag är det 4 månaders jubileum för mig här borta!
Jag har alltså en tredjedel avklarat! Helt sjukt låter det när man tänker på det viset!
4 månader låter ändå gaaanska så mycket tycker jag och det är ta mej tusan bra jobbat! :)

Så vad har jag gjort på dessa 4 månader?? hmmm..let's see:

- New york och hälsat på Linda i Februari!
- Besök av världens bästa Sanna i Mars!
- Haft hemma-fest hahah
- Gått på Navy balen i April
- Turistat i D.C med Hedvig och sett Arlington och Pentagon!
- Köpt en ipod touch! (Förstår inte hur jag klarade mig utan den innan jag köpte den!!)
- Besökt USA's Naval academy 100 gånger
- Gått på en carrie underwood koncert!
- Fått amerikanska vänner (YAAAY)
- Druckit ALDELES för mycket starbucks kaffe!

Ehm jaaa dessa är väl de lite större händelserna, haha eller nja vissa i allafall! haha

Hmmm, så vad e mina planer för morgondagen? Jajag hade planer på att dra DT med Elin P för att se den SISTA formationen men det ser ut som att jag blir kvar hemma hela dagen med G, för han e sjuk, eller inte sjuk men han säger att han har ont i magen och icke mår bra, så i morgonbitti får vi se hur han mår! Jag hoppas ju självklart på att han mr bättre! :)

Helgens planer är fortfarande Ocean city!! :D YAY!!! :D

Nu ska jag kolla på en serie tror jag och sen lägga mig!
Good natt!!

At Giant with tears in my eyes

Cheeeesy eller vad?

Efter jag åkt och släppt av S i skolan så åkte jag mot Giant för att inhandla lite saker och så kom jag på att mors dag är på söndag? eller hur? Aja det e snart i allafall och jag tänkte jag skulle skicka hem ett kort till min mamma. Och så står jag där med typ MASSOR av kort och läser på dem och tittar vilket kort jag ska ta och efter att jag läst några kort så börjar mina ögon tåras och jag känner på mig att snart kommer jag börja gråta. Varför egentligen???

Det låter ju kanske jätte töntigt men jag kunde verkligen inte hjälpa att bli lite känslosam och tänka att jag inte får träffa min mamma på mors dag, och den dagen är väl kanske inte ens sååååå himla speciell. Men när man läser allting som står på de korten och tänker att man inte sett sin mamma på 4 månader nu (IDAG 4 MÅNADER) jaaa då blir man lite ledsen i ögat. . eller ja det blev jag i allafall! Åh önskar verkligen att jag bara kunde få ge min mamma en kram! bara en kram! Men icke! Om 8 månader...DÅ får jag kramas med henne och resten av min familj!

Ahh jag saknar er så gaalet mycket ibland! <3


My first concert

Okej, såååå ifredags så var det äntligen dags för mig att ta det stora steget in i koncerterns värld! haha jag har aldrig varit på någon innan så att gå på en koncert här i USA kan ju inte bli bättre! Det var i allafall jag, Hedvig och Rob som gick och såg Carrie underwood, tillsammans med en hel drööös av killar och tjejer! Otroligt nog så var det riktigt många snygga killar där hahha Mmmm !! :D Så medans killarna kollade på Carrie som e så otroligt vacker så smygkollade jag på dem haha ^^

Hon var i allafall riktigt bra! Helt underbar röst och hon sjunger ju country men skulle nog lätt kunna sjunga andra gengrer med! :)

biiilder:

















Ahh skit också, S glömde ta med sin lunchbox.....suck!!! Ut och köra igen då!

Carrie underwood

Soooo! Efter mycket velande och tänkade så blev det tillslut så att jag och hedvig åkte ner till naval academyn igår och där träffade vi Rob och så gick vi och kollade på Carrie underwood! Det var min abslut första koncert! helt sjukt egentligen men jag har aldrig varit en koncert människa så har aldrig gått på någon...men nu ska det ändras! :) Det var i allafall riktigt roligt och jag hade det väldigt trevligt!

Jag hade ingen som helst koll på låtarna hon sjöng men det gick bra ändå! Hon var riktigt bra måste jag säga och det blir väl att kolla upp lite låtar av henne på itunes nu haha :P

Tog några bilder men är just nu hos hedvig så jag får lägga upp bilderna i morgon när hag kommer hem!
Då skriver jag även ett inlägg om helgen! Nu ska vi kura ner oss i sängen och kolla på  datorn på massa roliga videos! TJAOO!!! :)

RSS 2.0