Svettigt ju!

ÄNTLIGEN har lite av sommarvärmen kommit tillbaka! Precis när jag kom hem från USA så var det fint och varmt väder i typ 2 veckor non-stop, men efter det dog sommaren lite och ersattes av kallt, regning och tråkigt höstväder typ... Men idag är det riktigt fint ute och varmt som tusan!

Var på arbetsintervju i morse vid 10, så i morgon ska jag prova jobba mellan 7-11 och se om jag gillar det. Om jag gör det så kommer jag jobba lite då och då. Där jag kommer jobba då är Trosa hemtjänst.

Nu ligger jag bara i det fin fina vädret och solar och inte gör ett skit! Ligger på baksidan och det är helt vidstilla där så svetten rinner! hahah hoppas man får lite fääärg!

Nu blire lite lunch och sen ut i solen igen! tjarrå!


Har ju klippt mig också, kort och upplippt blev det! NÖJD! :)

ny igen

Ah blev lite trött på min gamla header så fixade ihop en ny lite snabbt.
Jag är väl inte världens aktivaste bloggare nu för tiden men jag skriver ju ändå någon gång i veckan eller så :P

Hoppas eran midsommar var grym i allafall! Min blev inte riktigt som planerad. Skulle gått till Malin och firat med lite vänner, men efter maten här hemma med familjen så hamnade jag i världens matkoma och mådde så himla dåligt så jag stannade inne.. Men men maten var god i allafall och vi hade det trevligt :P

Annars då? Ja det händer ju inte så mycket nu för tiden som sagt i mitt liv.
Försöker varje dag att söka jobb men utan tur! DET.GÅR.INTE.DET.ÄR.OMÖJLIGT.
Blir ju galen att gå utan jobb!

Men nästa helg då JÄVLAR blir det roligheter! För då e det ju Trosa stadslopp och det är STORT! :D Så d blir det utgång så det skriker om det, ska bli sjukt roligt!! :D

Skriver snart igen, lillebror kallar!! :D

letters to Juliet?

nej kanske inte riktigt rätt där va.
Jag ska sätta mig och skriva ihop ett litet brev till en liten filur i USA, jaa hon vet ju vem hon är då jag bad om hennes adress igår kväll haha ^^ Ska bli kul att skriva, meeeen jag måste säga att jag kanske kommer fuska lite... :P

För övrigt så satt jag igår i mitt rum och kollade igenom en låda som jag har haft huuur länge som helst! Allting i den lådan är hemligt. Jag hittade massa gamla brev från typ 2005 och massa små lappar notiser jag skrivit till mig själv, typ vem jag var otroligt kär i när jag gick i 7:an och vem som var helt dum i huvudet i 8:an. hahah gaanska så underhållande måste jag säga! Kastade lite grejer som var aldeles för patetiska för att kunna ha kvar men det är ändå en riktigt fet bunt av lappar, brev, notiser, bilder och sånt kvar.

Så igår kände jag att det var dags att fylla på mina brev så jag bestämde mig för att skriva brev till en person som jag saknar vääldigtmycket där borta i staterna, vi hade ju så roligt och vi bodde ju så nära varandra och jag är hundra tusen procent säker på att hon kommer svara på mitt brev och då äntligen får jag rolig post! YAY! :)




Norge?

Okej en liiten fråga..
Är det någon därute som läser min blogg som e sugen på att åka till Norge och jobba nu eller i typ slutet av sommaren?
Jag e väääldigt taggad på att dra dit och jobba gärnet alltså, men det e inte så kul att åka själv, såå som sagt, är det någon annan som känner sig lite sugen på att åkatill Norge och jobba så hör av er! :D

rastlös

Ah jag är sååå rastlös! Har varit hemma i 3 veckor nu och på dessa 3 veckor så har jag knappt gjort ett skit. I början när jag kom hem så prioterade jag inte att skaffa jobb och så för jag ville bara vara ledig och vara med min familj och se mina vänner, men nuu har det gått 3 veckor och nu måste jag verkligen göra något, jag blir tokig på mig själv annars.

Har sökt massa jobb, både här i Sverige och i Norge men inget har kommit upp!


Någon som har förslag på vad jag kan göra? Kom igen!

Dancing like a freak

haha, jaaa det e typ det man kan säga om mig...När jag dansar ute på kvällarna haha

Har som sagt inte uppdaterat något bra alls nu, men jag vet som sagt var inte riktigt vad jag ska skriva i inläggen.. Ska väl försöka uppdatera liiite oftare, men som sagt om det e något speciellt ni vill läsa om så säg till.

Förra veckan så öppnade Tullen för första gången. Massa folk var där och jag var där med min syster, hennes kompis och Emmeli. Jag hade så sjukt kul och att få gå ut och dansa och kunna dricka ute på en klubb/bar var riktigt härligt måste jag säga! Sjukt lyckad kväll var det!
Så igår var vi ute igen på Tullen och lika roligt då också hade vi! Som sagt dansade i typ 2 timmar i sträck men jag kunde ha dansat hur mycket mer som helst, för det e såååå himla roligt! älskar att dansa!

Denna veckan som kommer ska jag åka till nyköping och träffa min fina petronella, henne har jag inte träffat sen jag åkte till USA så det ska bli riktigt roligt! Sen har min lillebror skolavslutning på fredag och då ska jag också på min kusins studentmottagning. Sen på lördagen är det Trosa marknad som ska bli as roligt tt gå på! Alltid massa folk och så går jag nog ut igen på tullen på lördagskvällen! AH perfekt! Längtar ju redan!

Nej nu e det fint väder så ska ut i solen och läsa lite ! Vi hörs! :)

nej, kanske, ja

men njae....

vet fortfarande inte om jag verkligen ska blogga mer, men det skulle ändå kännas konstigt att inte göra det.... Hmmm

Men vad ska jag blogga om då? Mitt liv som 19 åring (snart 20) i en liten liten stad som är grym på sommaren men dödstrist på vintern...jag menar vem vill läsa om det? Vill ni det verkligen ?
Om jag ska fortsätta blogga då, snälla snälla ge mig några tips på vad jag kan skriva om, vad ni vill läsa om ? :)


Geronimo - Cassandra

RSS 2.0