Imorgon-fredag-valborg-fest-BEPPE!!

I morgon är det Valborg vilket betyder att det snart är MAJ!!! CRAZY if you ask me!
i allafall, i norgon kommer bli hur rooligt som helst! det är ju som sagt valborg och med det kommer då BEPPE-festen!! ska bli rikgtit roligt att första gången fira med alla klasskompisar och våra fula mössor att vi faktiskt snart tar studenten!!

En sak jag undrar är om typ alla skolor och alla 3:or som ska ta studenten har denna beppe fest och har såna fula mössor som vi har?! det kanske låter helt puckat men jag har verklgien ingen aning om detta är en tradition i typ hela sverige eller i min lilla skol-håla nyköping? så vad säger ni som inte går i nyköping! har ni beppe-mössor och beppe-fest?? :)

Vitt är det som gäller!

Har ju som sagt köpt min studentklänning nu, eller ja jag gjorde det för typ 2 veckor sen. Shit kan knappt fatta att det snart är MAJ och att om mindre än 2 månader så tar jag studenten!!
Vet inte vad ni säger om att ta på sig studentmössan innan studenten, det ska typ vara otur eller något men jag kunde inte hålla mig!! Sen i måndags var jag och hämtade haha en fiskemössa eller snarare en beppemössa och den är faktiskt inte så smickrande! Så nu har jag inhandlat allt till studenten förutom skor! men det ska fixas snart!! Bjuder på lite student-klänning-och-mössa-och-den-flaschiga-beppemössan bilder!
Någon som har likadan klänning som mig? Den är i allfall skiiit snygg! (:


KLÄNNINGEN!! Köpt på MQ (:


En av sveriges snyggaste mössor!!



En av Sveriges fulaste mössor! haha ;)


PS.
DET SNÖAR UTE!!HALLÅÅ DEÄR SNART MAJ JUU!! KOM IGEN NU! Show me the sun!!


Såhär ser det ut nu utanför MITT FÖNSTER!!
NÄR SKA DET SLUUUTA!?

Inga problem

Har precis mailat lite med skandinaviska institutet om hur jag ska göra med au pair ansökan och så.
Eftersom att jag kommer åka till Malaysia den 30 juli och kommer troligtvis hem i nov/dec/jan, (man vet aldrig hur det blir) så vill jag nästan åka så snabbt som möjligt, eller jag vill inte vänta så länge i allfall. Så jag sa till dem att jag helst ville komma på intervjun innan jag åkte så att jag kan börja matcha med familjer medans jag är där nere. Jag hoppas verkligen att de funkar, det vore så trist att behöva lägga detta åt sidan nu när jag äntligen är på gång. Men som sagt så sa faktiskt en jag pratade med att det inte skulle vara några problem så nu hoppas jag på just det, att det inte ska vara några problem.

Måste bara ängna några få irriterande rader åt den jäkla vulkan som har bestämt sig för att få utbrott nu. En sak är säkert och det är att om den fortsätter så här (vilket jag i och för sig inte tror) till den 11 maj och vi då inte kan åka till england så får nog jag och vulkanen ryka ikapp, för för tusan jag vill ju till england iigen!

Nu ska jag dricka kaffe! ha det brA!

Flippade, resfeber, kalla fötter?

Ja, jag vet egentligen inte vad man ska kalla det lilla psykbrytet jag fick i går, det bara blev så men nu har jag tänkt på hela saken oh kommit fram till ett grymt beslut.

Jag kommer frotfarande åka till Malaysia i höst och jag kommer vara där i ca: 4-5 månaderr med min bästa m
vän och sen när jag kommer hem dörifrån så kommer jag åka till USA som au pair och allt är bra igen!

Jag mailade SI idag efetrsom att jag bestämt mig för att åka med den organisaionen. Jag är frotfarande nöjd med det beslutet och det känns bra. Jag berättade för dem att jag ska till Malaysia i höst men att jag ville få klart alla papper och sånt innan jag åker för att kunna matcha medans jag är i malaysia. Det här betyder då att jag inte behöver sätta aupair ansökan och det åt sidan, det ända jag behöver är att vänta med att åka men jag kan fortfarande matcha med familjer och allt och det är SÅ SJUKT BRA!

Nu är jag såå otroligt glad och allt och de två åreen som jag har framför mig kommer bli helt otroliga!! :D


Seriöst kluven till tusen

Om nästan precis 2 månader så tar jag studenten! Det är helt sjukt och jag kan knappt fatta att det verkligen är slut med skolan om bara 60 dagar, helt otroligt! I helgen var jag i sthlm med familjen i jakt på att hitta min studentklänning, hittade jag den......Ja det gjorde jag och då blev studenten ännu mer verkligare och jag kunder verkligen inte motstå att sätta på mig klänninge och mössan och bara ta en en snabb kik i spegeln! Men den här bloggen är inte till för att skriva vad jag gör på dagaran och vad jag har köpt. Den här bloggen är en aupair blogg och just nu så ligger den lite skymundan då mina planer har ändrats.

I sommar så skulle jag åka som au pair till USA, det hade jag tänkt för länge sen att ja skulle göra och det var först den 10 december när jag tog mitt körkort som allt blev så otroligt verkligen för det var då jag kände att jag kunde tillåta mig själv att börja ansöka och fixa med alla papper!

Jag tror att det var i januari som mamma släppten en liten bomb till mig där hon sa att jag kunde få åka ner till malaysia och bo där i höst i 4-5 månader med min bästa kompis som jag träffar så sällan! Vem säger nej till det? Inte jag i allafall, inte då. Jag blev verkligen superpepp då malaysia resan och jag ville åka Nu NU NU.

Nu är jag så kluven man kan bli.
Jag sitter och läser alla era bloggar. Au pairer som är i USA och lever drömmen, blivande aupairer som har fått kontakt emd familjer och som börjat matcha och är helt lyriska över att de ska åka i sommar direkt efter studenten. Det var det jag också hade tänkt. Jag kan verkligen inte läsa någon av dessa bloggar och bli avundsjuk och lite ledsen. Kanske skulle jag tänkt på malaysia resan innan jag sa ja till erbjudandet. USA är min dröm och om det är något jag sagt så är det att jag ska åka på sommaren, men som det alltså ser ut nu så kommer inte det ske, och jag börjar få lite ångest över att jag inte har fattar rätt beslut...Det suger i allfall och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra... Tips någon!?



VS




RSS 2.0