Just doing the normal stuff like always

Jajjamensan!
Nu sitter jag faktiskt och har precis skrivit detta inlägg på min söta lilla dator, hade inte internet innan men idag så fick jag det vilket är otroligt skönt! så himla bra att ha en bärbar dator, man kan ju sitta vart man vill och jaa göra flera saker samtidigt som man håller på på datorn.

I allfall, det var ett riktigt tag sen jag skrev, hehe.
Men vad har hänt? inte så mycket faktiskt om jag ska vara helt ärlig..
I onsdags så var jag på risk utbildningen som handlar om alkhol och droger och sånt, det är ju typ nytt sen i april att man måste gå den vilket jag inte fattar då man inte lär sig mycket annat än att man inte ska köra när man druckit, och det vet man ju .. Men men kursen gick jag så nu är allt innan körkortet klart och jag har faktiskt bokat uppkörning och uppskrivning, men det är låångt kvar och jag tänker inte säga när, det lär ni nog märka ;)

Igår höll jag typ på att dö, jag var sååå rädd.
Jag var ute och gick i regnet och mörkret vid halv åtta ungefär och så går jag på en smal väg med bra belysning. Jag försöker skynda mig eftersom att det är så jädrans trångt där och jag hade inga reflexer, men så när jag ha kommit en bit på vägen och är där det är som smalast så kommer en bil i minst 60 km/h (det är en 30/km/h väg) rakt emot mig och kör på fel sida av vägen, jag gixk redan slickad mot husväggen för att bilar skulle komma förbi och kunna mötas även fast jag gick där, men när den bilen kom så var jag tvungen att ställa mig med ryggen mot huset för att inte bli påkörd, helt sjukt, det var så jävla läskigt, jag har aldrig varit med om något sånt, men jag dog ju inte eller så men läskigt det var det verkligen. usch .

Nej nu så ska jag titta på något program på tv:n, hoppas ni alla haft en trevlig helg och att ni får en trevlig söndag!

JUSTE!! jag åker till england inte nu på måndag utan näta, så om ungefär en vecka!! :D roooligt!

Sverige mot danmark

Åhh jag är sjukt taggad!
ikväll är det ju faktiskt VM-kval och det är Sverige som spelar mot Danmark och åh vad roligt det ska bli att se jag hoppas verkligen att sverige vinner, om inte så vore ju det ju helt värdelöst och då tror jag faktiskt att jag stänger in mig på toaletten nere i källaren för resten av mitt liv!! okej kanske inte men det skulle suga om Danmark vann!

Hoppas att det inte bara är jag som ska se matchen ikväll! det borde alla göra juu!! :D


Heja Sverige!! :)

The countdown for a new adventure!!

Ohh spännande spännade!!
Nu är det icke långt kvar tills jag får ta planet till great britain och England!!
Det är närmare bestämt bara 22 dagar kvar alltså typ 3 veckor och det kommer gå sjukt snabbt!! :D
Jag längtar så fruktansvärt mycket och jag vill helst åka nu på momangen.
I torsdags fick vi reda på vart i Storbritannien-England-Colchester vi skulle bo och vi ska bo på ett super mysigt B&B som heter Charlie brown bed and breakfast. 

 

Visste ser det hur mysigt och engelskt ut som helst! och vi ska bo där i tre hela veckor!!
Vi fyra ska bli riktiga engelska bruttor och jag ser verkligen fram emot det!!
GE MIG DEN 26 OKTOBER NU TACK!!

RSS 2.0