Pommegranate

Hallå!!

Tornado varning var det här förut, men jag brydde mig faktiskt inte så mycket. Känns som att amerikanare överdriver ganska så mycket faktiskt. I och för sig så öste det ju ner regn och det blixtrade och åskade som tuuuusan, men det var inte sååå farligt! :)

Så efter gymmet och duschen så satte jag mig i min lilla bil och körde mot mallet och mötte upp Elin P för en kaffe och så självklart lite shopping....Det går INTE att inte shoppa när man går in i så bra butiker! Argh blir galen på amerika och alla dess underbara affärer dem har här! Jag köpte en bh och en klänning på hm. Är glad att jag hittade det jag hittade. klänningen kostade endast 5 dollar och bhn är bara såååå skön!

Efter shoppingen och kaffet så åkte vi till vårat älskade menchies och tog en fro-yo! AHH alltid lika underbart gott!
Min blandning av fro yo blev pommegranate & rasberry sorbet, Choclate och så någon mer som jag glömt bort, och sen det viktigaste allt man kan häääälllla på!! :D MUMS!!!

Vi hade en liten diskussion om hur tusan man uttalar ordet pommegranate, haha Elin försökte sig på att säga det och det gick inte att hålla skrattet inne! hahah jag har verkligen ingen aning om hur man säger det haahah ^^

Nu står jag i köket med datorn och tittar skrämt på hur  försöker skära ett stenhårt päron i små bitar! Blir tokig, det jag får höra är: I can do it Cassandra! Stop be so scared that i will cut myself, i WON'T! Meeen jag tog den lilla kniven och skar resten,pjuuu!

Vet icke vad planerna för ikväll är än, inte något speciellt tror jag! :)

Hör nog av mig senare!

E! True Hollywood story!

Det sitter jag och kollar på nu och temat är young royals och vad ser man inte då poppa up på TV:n? Jomen Sveriges prinsessor och prins! Coolt! :) Så himla roligt att höra Svenskar snacka om dem på engelska. Jag är inte bäst på att snacka engelska men oj vad roligt det lät när en snubbe, lite snobbig sådär skulle försöka sig på och låta macho på engelska. "Well Daniel was Victorias PT....That's a personal trainer." hahaha

Iallafall så kom jag precis från gymmet, aaah mina armar är döööööda!! :D och det gillar jag! Jag har blivit mycket starkar i armarna känner jag och jag kan köra med högre vikter nu vilket är as roligt!
Har tillochmed en liten liten snygg bula på armarna hahahaa^^ 
L vill också att jag ska vara med på hennes bootcamp som hon går till! haha jag har redan lovat att jag ska vara med en gång men när det sker får vi see! ;P



Vid halv 12 ska jag dra DT och möta upp Elin P! Vi ska väl ta e kaffe eller något och kolla på formationen vid 12 och även då ska jag passa på att ge rob pengar för carrie underwood koncerten vi ska gå på i morgon! Kuuul! :D

Nu blir det lite flingor, lyssna på svenskar som pratar engelska och dusch!

Humidity

Hm vädret idag har inte varit på topp precis, men det har absolut inte varit dåligt, men det är nu det fina och varma soliga härliga vädret kikar fram! :) Det blåser ganska så mycket men det gör inget för det e ändå så varmt! :)

L och barnen har åkt iväg till hebrew school och jag bestämde mig för att stanna hemma och inte göra ett skit.
Så nu sitter jag ute i det varma humida vädret på en filt och ska försöka få ett ännu rödare dface! :) Ska ta och kolla igenom L's tidningar. Vouge och Glamour! Awesome! :)

Imrgon blir det förhoppningsvis att träffa Elin P! :) Det ser jag fram emot! Hoppas också på fint väder så kan vi dra DT för en glass eller så! :)

Nej nu kallar Vouge på mig så måste sticka! :)


Ocean city

Ahh som jag skrev i förra inlägget så har jag och Hedvig bokat in näst-nästa helg för en tripp till Ocean city! Jag är galet taggad!! Även om vädret suger eller inte så e jag super excited för att åka dit! :) Vi kommer åka min bil dit och ja bara ha det helt grymt! :)


Ocean city!


Boardwalk! :)

Idag så händer nog inte så mycket för min del. Vädret är väl inte på topp, det är molningt men fortfarande varmt så det e ju bra! Ska städa undan lite i mitt rum nu då det ser ut som ett bombnedslag, sen vid 9 åker jag till gymmet! :D Hoppas få se Linda då också! ARGH det var ju ett tag sen så nu e det dags! :)

Nej nu väntar städning!
Tjao!


Every day I'm shuffleing

AAhhh härliga väder vi har det i Maryland nu för tiden! Hoppas bara att det håller i sig nu i några dagar/veckor!

Igår så var jag off typ heeeela dagen då L sa att jag inte behövde jobba så mycket! NICE! Så jag jobbade mellan 6-8 på morgonen och sen var jag ledig heeela dagen ända fram tills idag klockan 4pm! :D Så vad gjorde jag igår, hmm gjorde lite allt möjligt faksitk, åkte själv ner till dT annapolis och satt och tog en iced caramel macciato i den stekande solen och kollade på folk och pratade med hedvig i telefonen! Sen lite senare så mötte jag upp en au pair jag aldrig träffat tidigare, Cindy hette hon. Vi tog en glass dt och satt och pratade. Trevligt var det! Sen runt halv 8 så kom jag hem och hade då bestämt mig för att åka till Hedvig och våldgästa henne! Så vid halv 9 åkre jag mot oakton virginia. !½ timme senare var jag framme och knackade  på dörren och hedvig kom och öppnade och det tog et tag för henne att fatta att jag stod utanför hennes dörr! haha jag sa inget till henne då jag ville överaska henne och det gjorde jag nog bra! ;P

Idag vaknade jag upp vid 9 och så åt vi frukost och gjorde oss iordning och runt 10 så åkte vi till reston och kollade på VS. Hittade ett fin fint linne! :) Nice!

Sen runt halv 12 så hämtade vi upp Ethan från daycare och skjutsade hem honom och sen åkte vi till Tysons corner och gick runt där i ca 1½ timme och även där införskaffade jag mig ett linne, eller nej en t-shirt! :) Sen var det dags för mig att åka hem! :)

Kom hem runt 4 och vid 5 så åkte L till Virginia för linedance lektioner så från 5 har jag haft barnen själv och vi tittade på en film och äkade pizza,slappt! :) Nu är båda i sängen och snart kollapsar jag väl med! :) haha

Juuuste nu händer det ju lite roliga saker också!! :D

På fredag så kommer jag och hedvig förmodligen gå på en Carrie underwood koncert! :) Hon sjunger på naval academyn och det e nära och bra så varför inte gå dit!? :D så det blir Carrie på fredag och sen på lördag så har hedvigs värdbarn ella någonting som vi ska gå på. och sen blir det förmodligen underage club på lördagskvällen och på söndagen vet jag inte! :) Hoppas verkligen på fint väder!

Sen nästa helg så drar jag och hedvig redan på fredagen när vi båda har slutat till.........OCEAN CITYY!!! :D YAYY!! jag e såååå taggad och det kommer bli as bra!! :D Det ligger inte mer än 2 timmar härifrån och vi ska vara riktigt äventyrliga med många påhitt!! :D haha längtar som tusan faktiskt! :D

Nej nu ska jag ta tag i mitt rum och sen kolla på senaste avsnittet från 90210! :D

God natt! :)


Min favorit outfit nuförtiden! haha shortsen e ju sååå sköna!


Super sommar snyggt! :)


Hedvig i sooliga och varma Reston!


T-shirt från American eagle och linne från Victorias secret!

Summer heat

Oj Oj Oj!!!!
Idag har varit världens sommar dag och jag har älskat precis varje minut av denna dag!!

Jag vet inte exakt hur varmt det har varit men det har varit runt 30 det kan jag lugnt lova! :) Så vad gjorde jag denna underbara sommar dag??

Jo jag vaknade runt halv 7 och låg och väntade på ett samtal från hedvig, 7.20 kom det och jag gick då upp och mötte henne utanför mitt hus. Hennes familj åker tillbaka till Sverige idag och dem släppte av henne hos mig i mrose när de skulle åka upp till New york! Så vid 7.30 så var vi båda i mitt rum och stökade runt. Vi planerade dagen och började packa och jag åt frukost. Runt 10 så åkte vi med picknick ner till downtown annapolis och det var så grymt fint och varmt! Satte oss på bryggan nere i hamnen och åt och pratade. Kollade på en kille som showade off väääldigt mycket genom att springa utan tröja längst nere i hamnen (där de är mest med folk) och sen så gick han ut på en brygga och började träna.....OMG! Ja han gjorde situps, armhävningar och jag vet inte vad mer! ALLA kollade och ja det är ju bara så roligt! ahha

Hedvig blev också biten av en anka hahahahahahah ^^ vi satt och dinglade med fötterna över vattnet och våra fötter var MINST 2 dm från vatten ytan men ändå så fångade en anka upp hedvigs lilltå och tog sig en smakbit hahah, sååå rligt!!

Efter lite brygghäng så drog vi inte till navy academyn och gick runt där typ as länge! :) sen gick vi runt på stan ännu mer och bara var....Så himla skönt och vädret var seriöst heelt underbart och det var riktig sommarvärme tydligen, vilket jag gillar vääääldigt mycket!

Så efter att ha varit ute hela dagen så har jag nu fått en otroligt stark röd färg i facet! hahah och på bröstet, axlarna och benen hahaha, ser ut som en kräfta, men jag är glad ändå! :)

De sa att hela den kommande veckan skulle vara bra bra väder så det hoppas vi på för jag e redo att bli bruuuun!! :D

liiite bilder! :D


-


-


Min klippa


-


-


-


-


-


Vi två


Heeedvig


-


Jomen en liten bränna sådär! ;P

Nu ska jag stäääda för det e så roligt! TJAO!

3 ½ månad

Juste glömde ju bort det, men igår så har jag varit här i 3½ månad!! :D Heeelt sjukt alltså, Det har gått så snabbt och när man tänker på att shit jag har varit här i 3½ månad redan då känns det som att tiden susat förbi. Men så tänker man att oj jag har då 8½ månad kvar, hmmm det är långt! Men jag ser fram emot det! :D

Idag är det ju långfredag och jag brukar ALLTID få påskägg, men icke iår! :( Mamma skicka ett till mig kanske?? :P
Iochförsig så fick jag ett litet paket från mamma och pappa, lite godis och ett gulligt halsband så tack för det!! :D

L och S har åkt till ett födelsedags kalas och S kommer vara borta hela dagen så henne ser jag imorgon igen. G och hans kompis är här hemma med mig nu men vad gör dem? Jo spelar xbox såklart haha som alltid!

Jag hade tänkt ge mig på att skriva några brev, men orkar verkligen inte, vet inte vad jag ska skriva..Men kommer absolut att skriva dem snart och skicka iväg dem till några personer, och när dessa personer får ett brev från mig så förväntar jag mig ett tillbaka såklart! sååå tänk på det ;) hagah

Nej nu ska jag äta lite! Hörs snart igen! :)


A day with the bloooooms!

Igår behövde jag inte jobba så mycket då L var hemma typ hela dagen så jag passade då på att åka ner till Downtown Annapolis innan klockan 12 för att träffa Hedvig och hennes familj som är på besök här! Det var huuur trevligt som helst att träffa dem och vi gick runt inne på academyn och vid 12 kollade vi på formationen och efter det så skulle dem äta, men jag hade precis ätit så jag åkte hem en snabbis och fixade lite grejer.

Vid 2 så åkte jag tillbaka ner till DT och mötte upp dem igen och så gick vi runt och bara njöt av det OTROLIGT varma vädret! Herregud jag höll ju på att smälta bort! Men ååh vad jag har väntat efter den värmen!

Vid 4 så gick vi tillbaka in på naval academyn för att titta på paraden! Det e typ alltid lika coolt haha jag menar dem e typ 2000 som står uppradade och gör samma rörelser exakt samtidigt!
Eftersom att det var så varmt satt vi i skuggan och dessa uniformerade killar och tjejer måste typ ha döött för dem stod i solen och dem hade vakter som gick runt vid dem och kollade så att dem stod korrekt och att dem mådde bra.
Vi såg att dem tog bort en kille från paraden, antagligen för att han höll på att svimma av värmen. Sen var det också en tjej som stod i första raden i en grupp och on svajjade som tusan och hennes vän bredvid fick hålla i henne för att hon inte skulle trilla, hmmm jobbigt... :P

Spelade in en snutt! :)



Paraden håller på i typ 45 min! :)

Efter det så gick vi runt ännu mer inne på området och tog en sväng längs vattnet, och vad låg vid vattnet? Jo ett stort fält och vad sprang runt på fältet? Jo killar, och vad hade dem på sig? BARA shorts! IHHH kan ju säga att jag och Hedvig kommer klättra  upp i ett träd och sätta och oss spana på dem snart hahaha ^^ Så snygga allihopa ju!

Sen vart det dags för middag och sen vart det adjö! Det var en riktigt härlig dag verkligen! :)


Hedvig, johannes och älg!


Heedvig!

3 inlägg på mindre än 1 timme! HA, inte dåligt!! :D

Mina senaste inköp

Tänkte jag kunde vara riktigt på alerten idag men måånga inlägg hahah, känns som jag behöver ta igen lite eller vad säger ni? ^^

I allafall så är det ju så att i USA, ja då shoppar man.....VÄLDIGT mycket!
På sistone så har jag handlat lite saker, fiina saker! :) Soo i want to show some of them!


Blått linne från Abercrombie & fitch
Blå/gröna knälånga shorts från aeropostotles (iiingen aning om hur det stavas?)
Rosa t-shirt från Ralph lauren


-


Träningsskor från Nike! Äntligen!!


super mjuk och skön tröja från Abercrombie & fitch


Svarta glansiga ballerina skor från Steve Madden!

Ja dessa var mina senaste inköp tror jag? Aja, allting är iallafall relativt nytt :)

Även fast jag shoppar lite halv mycket så har jag lite saker jag har siktat in ig på att köpa och en av sakerna är denna URSNYGGA Mulberry plånboken http://www.mulberry.com/#/storefront/c5589/4651 kostar typ 300 dollar, men iiih den ska jag ha! :)

Sen ska jag nog också köpa någon snygg väska från Michael Kors och så en kolckan också! :)

Bruno Mars och Train

Tjollahopp!

Vet inte om jag skrivit det tidigare men den 21 maj så ska jag och Hedvig gå och se Bruno Mars och Train!! :D YAY!
Jag är super excited så det ska bli grymt roligt! Jag tror även att Jonna och Emma kommer vara där så det blir trevligt. Utomhus är det också, så vi får verklige hoppas på en fin dag! :)
Jag är mest glad över att få se Bruno Mars, han har ju grymma låtar! Älskar marry you och lazy song! ^^

Bruno Mars!!


Train


Ge mig den 21 maj nu dååå!!! :)

Passover

Sooo I måndags kväll så började den judiska helgdagen passover. Passover håller på i 1 vecka tror jag och under denna veckan så får man inte äta bröd eller något annat som är fluffigt eller har jäst, så som kakor, tårta m.m. Under denna veckan så ska man tänka på vad ens förfäder fick gå igenom och massa grejer.

I måndags så var vi hos barnens pappas föräldrar och åt middag. Det var riktigt kul att se hur de firar passover och smaka på alla deras traditionella rätter dem alltid serverar. Igår var vi hos barnens pappas syster och åt middag och det var också  lika roligt det!

Min familj är inte super religiösa men dem firar dem största helgdagarna så  som passover och hannuka och så självklart bar mitzvah och bröllop och sånt. Men som sagt så var det riktigt roligt att ta del av passovern och se deras traditioner som jag absolut inte är van vid! :)

Idag ska jag inte göra så mycket tror jag, G har ju som sagt springbreak så han e hemma hela dagarna ch jag gör inte så mycket dåå. Men idag ska jag förhoppningsvis träffa Hedvig och hennes familj som är här och hälsar på. Vi ska kolla antingen på formationen eller paraden på naval academyn! KUL! :D

Nu ska jag äta frukost och sen vette tusan... :)

See ya!

ps. ÄÄr det någon som vet om man kan blogga från ipod touch??? :P

More pictures


Elin och jag med två snubbar, uuuäk på han som står bredvid mig kan jag säga!!!


Adrian och jag och sen den där andra igen....


jag och Lissy och så har vi hedvig oc rob i bakgrunden :)


Hedvig, Mariee och jag <3


Marieke och jag


Elin och jag


Jag, Hedvig, Marieke, Lana, Michaela, Sami, Marieke Elin och Lissy


Hedvig, Rob och såå jag...


Marieke och jag


jag, Hedvig och MArieke <3


YAAAAY!!

Och här kommer lite bilder från söndagen då vi var i downtown annapolis och vädret var underbart och det var massa folk ute! :D


En söt liten uggla, haha så fort jag såg den så tänkte jag på den där uggle filmen ni vet, ehm...Legend och the guardian eller nått sånt, haha denna ugglan ser ju precis ut som han! :)


haha en liten en


Flee maret i annapolis DT.


haha Linda och Susanna! :)


-


jag och Marieke


Giiirls!


Det är så fint i DT Annapolis nu! och jag lääängtar tills i sommar då det kommer vara sjuuukt varmt! :D


haha blååååser gör det jämt här!!!

Det kommer komma ännu fler bilder tror jag, då jag inte har Hedvigs bilder än! :) Så stay tuneeeeed!!

Bar mitzvah and NAVY BALEN!!!

Okej, hmmm vet inte vart jag ska börja, men antar där jag slutade ??
Anledningen till att jag icke uppdaterat något är för att jag verkligen har haft fullt upp och vårt internet var borta heeela dagen igår och vi fick precis igång det! Så here we go!!

I lördags så gick vi alla upp halv 7 och började fixa i ordning huset för bar mitzvahn senare!
Vid 9 så åkte vi alla till templet och vid halv 11 så vörjade hela cermonin eller vad man ska säga och det var riktigt roligt att se hur det gick till och det var väldigt fint och många fina tal hölls, så lite tårar i ögonen hade man verkligen..

När det var klart efter ca: 2½ timme så åkte vi tjejer tillbaka till huset för att mötas av totalt kaos! Det regnade redan på morgonen och det är INTE bra när det gäller hur vårt hus ligger vid sjön! Så vi hade panik när vi kom till huset och hoppade ur bilden utan skor och fick vatten upp till våra vader.... Regnet fortsatte HELA dagen!!

Det var typ 100-120 personer i vårt hus och vi hade ställt upp 3 stora tält, 2 för vuxna och ett för barnen med dj och dansgolv i... ALLT blev förstört och inte som vi hade räknat med! Men jag tror ändå att G var nöjd och alla barnen plaskade runt i knähögt vatten! haha
Vi sjöng för honom och så gjorde vi horrah! Där G satte sig i en stol och så bar vi upp honom och dansade typ runtom! haha var som sagt riktigt kul att se! :)


I fredags när vi skulle till templet för första gången.


Lördags morgon innan templet!


Detta är barnens tält i fredags....


Detta är inne i barnens tält i lördags under festen....


-


-

Var tvugna att lägga en planka mellan trappan och bilen så man inte blev blöt...

Japp det var bar mitzvahn det! Nu till navy balen!! :D

Så vid halv 6 så åkte jag med Hedvig och Marieke som kom och plockade upp mig till Mihaela, och där var det även 6 andra tjejer. Så vi alla sprang runt och gjorde oss i ordning och drack gjorde vi också.hehe.
Vid 8 så kom 2 taxi bilar och hämtade upp oss och jag var så sjukt excited och även lite nervös, inte för jag vet varför men som sagt SJUKT excited!!!

När vi kommer dit så är det mycket folk ute i hallarna och vi väntar in alla tjejer och så går vi in tillsammasn till den stora hallen och dansgolvet....HERREGUD!!! ursäkta men faaaan vad mycket folk!! Måste ha varit MINST 1000 pers där inne! Dansgolvet var proppat med män i vita uniformer och tjejer i alla olika sorters klänningar och vi drog direkt ner och dansade och hade så jävla roligt!

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig då vissa sagt att det är roligt och vissa har sagt att de velat gå efter bara 10 min! Men jag säger då det jag hade så sjukt kul och var där med dem allra bästa!
Jag och Marieke flängde runt och dansade som galningar och beydde os inte ett skit och så då och då såg man killar i ögonvrån som stod och viskade med varandre för att tillslut våga gå fram till oss och fråga om vi ville dansa med dem! hahah sååå roligt!!
Var minst 10 killar som kom och frågade om jag ville dansa med dem under kvällen, hmmm inte dåligt måste jag säga! Kvällen var sjukt lyckad men tyvärr så slutade den vid 12 vilket var för tidigt, men men så var det! :)
Jag Hedvig och Marieke tog då en taxi tillbaka till michaelas hus och hämtade Marieks bil och åkte till Mcdonalds och åt lite mat innan vi åkte vidare hem till mig och igen...HERREGUD!!!

DET VAR VATTEN ÖVERALLT!!!! Vattnet hade stigit så jävla mycket och det är det högsta jag varit med om här! Min klänning är tajt till rumpan och sen svänger den ut och jag var tvungen att hålla upp den ända upp till röven! Så där gick vi 3 tjejer i fina klänningar och höll upp dem och visade rövarna för alla djuren i skogen! LOVELY! Vi tog inte kort tyvärr då vi hade alla händerna fulla, men det var sjukt, vattne gick ända upp till låren!!!!!!!!!!!!!! Och det var SVIN kallt!!!!

När vi kom in så gjorde vi oss klara för sängen och somnade väl vid 2.30....

Klovkan ringde vid halv 5 ch vid 5 så traskade vi ut igen i det svinkalla vattnet och hoppade kalla in i min bil och körde mot baltimore penn station för att slöppa av hedvig! När vi lämnat av henne så åkte jag och Marieke tillbaka till mig och gick åter igen genom det svin kalla vattne som nu var betydligt lägre, men fortfarande till knäna!! Gick och la oss och sv till typ 8.30. Upp och vara lite social innan jessie och sofie skulle åka hem till Sverige igen! Vid 11 så åkte alla till L's mamma och pappa så jag och Marieke blev kvar själva i huset ovh gjorde oss då iordning för en dag i Annapolis! Mötte upp Linda, Susanna och hennes kompis och det belv fro-yo på menchise och sen en sväng downtown, som btw var super fint och massa folk var ute! Hittade till en marknad dem hade och livet lekte verkligen! Efter ett tag där så skjutsade Marieke hem mig och sen åkte hon hem till sig i Virginia och det var meningen att jag skulle åkte till L's mamma och pappa jag med men dem var på väg hem då så jag struntade i det...

När dem kom hem så städade vi alla så gott vi kunde och sen åt vi middag vid bordet tillsammas, det var riktigt trevligt!! :) Sen blev det sänge fr mig vid 10, var heeeelt slut eter bara 5 timmars sömn!

Idag ska jag inte göra mycket, är ledig fram till 4.30 då jag ska hämta S och sen ikväll ska vi på middag hemma hos kidsens pappas föräldrar för passover! Min familj är ju judar som ni kanske förstått nu och ikväll så börjar passover och håller på ända till nästa vecka, så i 7 dagar så får dem inte äta något som innehåller bröd tror jag, typ kakor,pizza, vanligt bröd, tårta osv.. Ska bli riktigt kul att se hur middagen blir ikväll! :)

För övrigt så är G ledig denna veckan, han har springbreak...

Men men här kommer några bilder, finns fler på facebook och detkommer komma fler från andras kameror, men tills dess så får ni nöja er med dessa! ENJOY!


Lissy, Elin, Hedvig, Marieke


Elin, jag och Lissy


Ehm..jag


Michaela, Lissy och Elin


Jag och Hedvig <3


Jag, Hedvig, Marieke, Lana, Michaela, Sami, Marieke, Elin och Lissy!


haha, Hedvig, jag, Lissy och Elin


Marieke och jag


Jag, Marieke och Hedvig


EHUM!?!? MASSAAAA människor, och detta är inte hela dansgolvet ens, och man ser heller inte upp på läktarna så bra, men dem var ocså typ halv fulla! AHH sjukt! :D

Ja det var mina bilder det, men som sagt så fort jag får de andras bilder som har lite mer från dansgolvet och så så lägger jag upp dem här! :D

En sak till, om ni får chansen till att gå på balen nästa år så gör det!! :D det var verkligen en av de bästa kvällarna hittils!!! :D

See ya!

Navy parade

Jamen hej!
So vanligt dårå, jag suger på att uppdatera, en ni får leva ed det...

Idag är det FREDAG!!! Ahh som jag längtat till helgen! :D Eller rättare sagt till lördag hehe!

I onsdags so sagt i allafall så var ju jag och hedvig nere i annapolis DT för att se på navy paraden. De gick i sina plutoner eller vad det nu kallas och så archerade det och ställde upp sig, sköt kannoner gjorde de också! Röck till varje gång såklrt...

Det var SJUKT ycket navy-personer i paraden. Det var ca 4000 navy killar(och tjejer) so stod där och gjorde sama rörelser i samma sekund, så coolt!! :D


Man kanske inte ser så bra, en ni ser den där örkblå linjen, japp den, det är MASSOR av killar och tjejer so står uppradade och ser seriösa ut! :D


Här paraderar dem ut! :) som sagt cooooolt!!


ZOOM!! :D

Efter paraden så mötte vi upp rob och vi tre gick runt och snackade lite! Sen efter det så åte jag och hedvig till mallet och åt middag och sen åkte vi faktiskt tillbaka ner till DT annapolis och så hänge vi runt lite i hamnen, mysigt! Sen bar det yvärr hemåt för oss båda två!

I torsdags hmm vad hände igår?
minne som en guldfisk tydligen, men vad gjorde vi igår?
Jo nu kommer jag ihåg! jag, sofie och Jessie åkte till TJmaxx och kollade runt lite, åkte sen till menchise igen och åt världens bästa och godaste froyo, sen åkte vi därifrån till nagelsalongen och fixade oss fina till barmitzvahn och till balen ^^

Fick höra av alla som jobbade där att "OJ vad fina naglar du har, och händer också! " haha lite roligt, man tackar!

Sen bar det hemåt med lite hämtmat och så gick vi ut och satte oss och åt och njöt av det sjukt varma vädret!! Lade oss ute på bryggan och jag tror jag slumrade till lite, haha sönt som tusan att höra vågorna och ha solen stekandes i ansiktet, hmm inte dåligt...
Sen jobbade vi lite  i trådgården och åt middag, sen blev det ett avsnitt av hellcats och detta avsnittet var as bra, haha vet inte varför men jag älskade verkligen älskade slutet, så synd om henne, någon mer som tittar på hellcats? hahah jag har typ blivit beroende! ^^


lilla turisten ^^

Idag har vi spray tannat, så man ser lite snygg ut tills i mrgon och sen har det varit massa snubbar här och satt upp tält tills i morgon!

Ska inte göra så mycket mer idag tror jag, en ikväll så ska vi nog till teplet för någonting så åste se lte snygg ut tror jag, en i orgon blir en riktigt busy dag kan jag lova och jag LOVAR att ta massa bilder på både bar mitzvahn och navybalen! :D

SEEEE YAA

Argh the weather sucks

Meen vad är detta!!?

Varför ska det ena dagen vara strålande sol och 25 grader och så nästa helt grått och trist med bara 10 grader!?
Förstår mig inte på detta konstiga klimat, inte för att det är så speciellt, jag menar så här händer väl överallt, men jag är sååå trött på det och jag vill bara ha sommar...och så helg såklart! :D

Onsdag idag och veckan går seegt. Idag är L och jobbar hela dagen i philly vilket betyder att vi au pairer inte behöver hjälpa till med något här hemma inför barmitzvhan och vart ska man spendera en regning dag om inte på mallet?! Så westfield mall ska vi åka till aldeles strax och sen äta lunch och till efterrätt blir det fro-yo på menchise! MUMS! Best ever!

Ja det var allt jag hade att säga för denna gången!
Hörs senare! Och jag finns mer på twitter! :) http://www.twitter.com/cassandraagren


Twitter

Jamen hejsan!

Ny dag idag och jag trodde veckan skulle gå fort, men det är snarare tvärtom! Jag tycker veckan har gått väldigt segt men vi har gjort väääldigt mycket på dessa dagar tjejerna varit här! :)

Idag så tränade jag i en timme på morgonen och sen åkte jag hem och duschade och sen åkte vi 4 till target och handlade lite nödvändiga saker! Innan vi drog hem hann vi med en kaffe på starbucks och sen en pizza slice! Gott!! :)

När vi väl kom hem så började vi fixa på nedervåningen och packa ner massa skit i stora lådor! Herregud så mycket saker och skit det finns i detta hus!!

Nu e jag trött som tusan och ska gå och lägga mig men först ett avsnitt av hellcats! haha älska! :)
Sen så tänkte jag bara fråga om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, för det känns som att jag bara skriver tråkiga grejor och speciellt på vardagarna då allting är precis som vanligt typ...

Men en sak är säker och det är att ni kommer få höra ännu mer från mig för idag övertalade Jessica mig att skaffa twitter så nu kan jga twittra/blogga från min ipod hu mycket jag vill om dagarna så då blir det både bloggen och twitter som gäller! :) bra va? www.twitter.com/cassandraagren

Sååå FÖLJ! :D

Nu ska jag sooova see ya! :)

Well the weather is Awesome!

Hola!!

Måndag idag och ny vecka!! Denna veckan kommer nog gå väldigt fort, jag har saker inplanerat nästan varje dag och det är roliga saker!

Idag så har jag, L, Sofie och Jessica städat ut HELA garaget! Det var fullt med löv och skit efter att vår uppfart blev översvämmad för ett tag sen! Det tog typ 3 timmar kanske och nu e der super fint och städat och uppdelat!

Nu sitter vi alla 4 helt döda ute på vår brygga och solar! Idag är det suuuper varmt verkligen! Det är typ 25 grader och strålande sol så jag hoppas att jag får liite färg!!

Imrgon så blir det gymmet på morgonen sen så ska vi nog ala 4 igen städa på nedervåningen sen kommer barnen hem och allt blir som vanligt. På onsdag så blir det gymmet igen och sen ska jag, Sofie och Jessie åka till mallet och shoppa och sen även åka till target och kolla runt och sen avsluta med en fro-yo på menchise! :)
På torsdag så vet jag inte än vad som händer, men säkert något. På fredag så börjar tror jag firandet av G's bar mitzhva. Sen på lördagen så är det G's stora dag och på kvällen efter 6 så ska vi göra oss iordning för NAVY BALEN!!! YAY! längtar såååå mycket! det kommer bli as roligt och jag vill bara sätta på mig klänningen och allting till!! :) III excited!! :D

Nej nu ska jag bränna ansiktet och vara lite social!

See ya!


NICE!!! HOOOOOOOT

Swedish house mafia

Det kan man typ säga om vårat hushåll just nu ja! haha

Sofie och Jessica kom igårkväll och då gick vi och åt middag ute, Adam's ribs, mumisgt!! :)
Idag har vi gjort massor känns det som!

Gick som vanligt upp vid 6 och fixade barnen till skolan. Sen så var jag faktiskt så duktig att jag åkte till gymmet och tränade...HELT SJÄLV!! YAY!!! Min vmamma skulle dit som vanligt och jag tänkte att jag ta mej tusan skulle följa med! SAgt och gjort också, iofs så hade jag räknat med att Linda skulle kommit, men icke, hon kunde inte så då fick jag helt enkelt sätta in hörloruarna i öronen och ösa på musik och träna själv, och jag doog inte! Jag var grym! :) Så nu blir det att fösöka följa med min vmamma varje gång hon drar till gymmet när inte linda kan! Så nästa vecka satsar jag att gymma mån-tis-ons-tors-fre!! :D

Hmm vad gjorde vi mer idag? Vi umgicks, pratade, skrattade, handlade mat och saker och jag spray tannade för första gången haha AWESOME!! Det enda jag kunde tänka på när jag skulle gå in i det där båset var Ross i vänner när han gör det!! hahaha så himla roligt !

Sen efter det så åkte vi hem och åt och fixade lite, sen hämtade vi barnen och sen em igen och packa ihop deras väskor för en helg hos pappan! och sen åkte vi och kollade på när G och några till i hans orkester spelade, det var trevligt, första gången jag hörde han spela så det var roligt! :)

Så nu e vi alla 4 här hemma, dem ska sjävklart gå ut ikväll och de ville att jag skulle följa med vilket jag ocskå ville, men njae det blir en film med kära hedvig istället! Lika AWESOME det kan jag säga er!

Så snart hoppas jag att jag ska hämta upp henne på metron och sen åker vi och handlar maaaaassa gott och så ska vi hyra black swan tror jag! läskigt :/

Men men! Imorgon lir nog en bra dag, vi har lite planerat så.... :)

See yaa!!!


-


-


Köpte en väska igår! En lite större, svin snygg enligt mig :P


Och så köpte jag även en klänning som jag ska ha på G's bar mitzhva nästa helg! :)
20 dollar! JA TACK!!! :D

Nej nu ska jag kika på det senaste avsnittet av VAMPIRE DIARIES!!!! :D <3
See ya!

Serie freak

Fy tusan vad bra jag so i natt! Min säng är så stor (tycker jag) och skön så jag over som en prinsessa! Awesome!
Ville inte gå upp som vanligt när klockan ringde vid 6, men vad ska man göra så upp och klä på sig mjukisbyxor och tjocktröja och så traska ner till köket för att börja med det jag gör varje morgon.
Stackars mina värdbarn, jag ser jämt ut som skit när jag är med dem på morgonen, haha håret rufsigt, inget smink, mjukisbrallor, t-shirt och mjukis tröja, hahah ^^ Men vem bryr sig egentligen, det e ju knappast en beauty contest liksom :P

Iallafall så är jag hemma själv nu, barnen är i skolan och L gör lite ärenden. Det ser ut att bli fint väder idag vilket är skönt! Ska försöka göra lite nytta idag, ska nog åka någonstans och kolla upp present till G och sen något fint jag kan ha på mig på hans bar mitzvha, hmm kan bli intressant! Ska nog också printa lite bilder och skriva....BREV!!! YAY, har massa människor jag vill skriva till och jag ska tinga alla som får ett att svara!! :P

Ikväll blir det middag ute för att "fira" lite att jessie och sofie är här, ska bli trevligt. Hmm jag undrar vart dem ska sova under deras 10 dagars vistelse här...I mitt rum? vi får se....

Juste sen ska jag bara säga att den 21 maj ska jag ch Hedvig och några till pka till Baltimore och se Bruno mars och train utomhus!!! YAY, ser verkligen efram emot deeeet!!!! :D Kommer bli awesome! :D

ps. Japp jag e ett serie freak, känns som att jag tittar på alla och varje kväll innan jag går och lägger mig måste jag titta på minst 1 avsnitt av någon serie jag följer, Gah på mig!! Jag har nog fått en liten FLIPP!!


Freakin WINDY

Hej hallå!

Idag är det onsdag redan och klockan e 8 här i Annapolis! Dagenhar bjudit på lite av varje. Först upp och jobba som vanligt från 6-8 sen vid halv 9 så kom Linda hit och hämtade upp mig och vi åkte och lämnade hennes barn på daycare, sen åkte vi vidare mot Giant för att handla lite saker.

Ska bara säga att på Giant så jobbar det peroner som har någon svårighet, ni vet typ Aspergers eller någon skada av något slag. Och på vårat Giant i närheten av där jag bor så finns det en speciell kille som JÄMT är där när jag är där. Och jag har inget emot människor som är annorlunda eller så men när det blir för mycket, ja då blir det för mycket. Han ska nästan alltid komma fram och snacka med en och vinka och ha sig, och jag gillar detinte. Och idag när vi var där så var det ju inget undantag, iiih!

Men men nu till något annat! När vi kom hem från Giant så färgade linda mitt hår och jag hade hoppats på annant resultat men det blev som det blev och jag ärhelt okej nöjd! :)

Jag skypade även med familjen lite, alla 4 satt i soffan och snackade medmig, härligt det!! :) Jag älskar er!
Kom också fram till att jag håller på att få mina visdoms tänder, och först trodde jag att bara 1 var på väg, men det var ju fel för jag har nämnligen 2 på väg!! AAAAHH jag dööör! En nere och en uppe på SAMMA sida av käften! Alltså suck!! Jag hoppas verkligen inte att det blir problem med dem för om det blir det så kommer jag tuppa av, seriöst.

Ehm från något dåligt till något bättre, vädret idag har varit aaas fiint! Dock äldigt blåsigt, men klarblå himmel och sol annars! Det hurrar jag verkligen för och jag ser verkligen fram emot sommaren nuuuu!!!

Som sagt onsdag idag, torsdag i morgon och då kommer Sofie och jessica hit från Sverige (de 2 tidigare au pairerna) för att vara med på G's bar mitzvha som är den 16 april! Ska bli kul!

I helgen är jag ledig, vi har inte barnen vilket jag ser väldigt mycket fram emot!!! På fredag kommer hedvig hit, men hon föredrar tydligen sin pojkvän framför mig så jag ska väl sitta hemma själv och tittat på titanic eller nått (SKOJA). På lördag tar vi bilen in till D.C för att kolla lite på cherry blossom och så om vädret tillåter, och på kvällen vet jag inte faktiskt... Men jag tror helgen kommer bli frym i allafall!! :D

Nu ska jag hålla ut i 1 timme till sen ska jag sova, typ. Är svin trött och vet inte varför, men hmmm jag har ju suttit vid en köksbänk sen 5 så det kan ju vara varför, you never know!

TTYL!!! ;P


Fiiint väder!


Blååsigt


Blåsigare


Euhm, blåsigast!

Got to go, see ya!

I ain't irish.....YET

Hallå!

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så blev jag genast på bättre humör! Det är sol ute och klarblå himmel! YAY!! Jag hoppas verkligen att sommaren kan komma snart även fast det bara är början av April, men alla här säger ju att sommaren kommer tidigt och att det är så varmt och fint och bla bla bla, men HALÅÅ?? Ingen sommar här inte? Bring it on, I'm ready for some heat!! :D

Igårkväll så mötte jag upp Linda för lite target shopping, gaaah älskar target, det e awesome verkligen! Så i gck och kollade lite och snackade och så stannade vi till vid hårfärgerna. Jag känner verkligen att mit hår är det tråkigaste på hela jorden och jag vill göra något roligt med det, för nu är det bara brunt och tråkigt.... Jag tänker inte klippa mig så om det är något jag då kan göra så kan jag färga det och det gjorde jag också, och till vilken färg? Hmm säger rubriken er något??

När jag kom hit och träffade barnens pappas föräldrar så sa dem till mig att om de inte skulle vetat att jag kom från Serige så skulle dem trott att jag var irish, hehe det var något nytt men antar att bli kallad irish är waaaay bättre än att bli kallad för russian, eller hur Hedvig? ^^ <3

Så jag tänkte att jag skulle gå fullt ut på irish biten och färga mitt hår lite.... Färgade det igårkväll själv och eftersom att jag har ganska s mörkt hår så blev det inte den färgen jag ville ha så idag ska Linda färga mitt hår igen! :) Jag tycker det ska bli as roligt och färgen jag vill ha ser så fin ut, hoppas bara att den blir bra!

Nej nu ska jag äta upp mina flingor och måla mina naglar i orange! Weeii!! Hmm undrar om jag har en röd/orange period just nu? hmm....

Seee yaaa!!


Nu är det ju typ en gul bild detta men här har jag i allafall den vanliga mörkbruna färgen..


Här är efter färgningen, det e fortfarande för mörkt men det är mycket rödare än innan...

Som sagt ska färga idag igen, haha stackars mitt hår, kommer väl gå av...men det gör inget, så senare så får ni se hur det blir! :)

Seee ya!

2 dagar

Hmmm tisdag idag och allting är som vanligt, som alltid... Eller nja jag e väl inte som vanligt kanske men men.

I söndags så var ju jag och linda som sagt ute typ hela dagen, vi köpte frukt och lite små picknick och satte oss på en bänk i DT annapolis! Det var ssuper mysigt och riktigt skönt! Vi satt bara och slappade och pratatde massor! Är glad att jag har någon så bra som Linda så nära mig! :) Vi spanade lite på killar som cyklade, eller nja det var väl mest jag kanske, haha linda tyckte jag stirrade så mycket och hon sa att jag var som ett barn som precis ade sett godis eller något sånt, hmmm ja så kan det gå... ^^

Igår då? vad hände igår? Linda kom och hämtade upp mig och vi åkte och lämnade hennes minsta på daycare sen åkte vi till social security huset och pratade lite med dem. Sen efter det tog vi en sväng till Elin och sa hej till henne och hennes skrutta! Linda hämtade sin mobil också som hon glömt! Sen skjutsade linda hem mig och jag satte mig och fixade med min kalender och lite små saker. .

Igår eftermiddag så gjorde jag inte ett skit typ, satt mest vid köksbänken och stirrade på väggen medans barnen gjorde läxor typ...

Barnens pappa har skaffat en hund också så han var över med den igår, super söt men usch jag är så trött på vår hund så jag kunde inte riktigt njuta av valpens söthet. Han hade flygit och hämtat hunden i Ohio i måndags kväll! haha dem har ett eget litet plan och som han flyger haha lite coolt att bara kunna hoppa in i ett litet plan och så helt plötsligt vara i Ohio efter 1½ timme! NICE! :)

Sen på kvällen så skypdade jag med Hedvig och sen gick jag och la mig! Var vääärldens oväder här i natt! Jag vaknade flera gånger av vinden och regnet och muller! Men jag tycker det e ganska så mysigt när åskan och regnet håller på med sitt utanför fönstret :P

Idag har jag inte gjort ett piss, skypade med mamma och syster vid 9 och sen har jag kollat på ett avsnitt av DH, ska städa mitt rum och fixa mer småsaker! :) Ska prata lite med min vmamma också, kan bli kul och spännande... :P

Nej hej så länge!


Dot dot dot . . .

Hmmm.
Ena dagen så är allt toppen.
Andra dagen så är allt skit.
Ena dagen MASSA tankar.
Andra dagen helt tomt.

Blir så frustrerad för jag tänker waaay to much nu för tiden. Varför?
Fattar inte varför det kommer nu? Vad hände liksom?
Ingenting har väl egentligen ändrats, eller?

Trött på att aldrig veta, trött på att aldeles för ofta känna mig taskig och skyldig, när fallet verkligen inte är så.
Jag vill veta och det börjar bli jobbigt att inte kunna det förens tidpunkten är här.

Ena dagen har jag bestämt mig.
Andra dagen så är allting som vanligt.

När tusan ska jag besluta mig?
Jag har sagt att jag ska ge det en viss tid, men funderar på om jag verkligen gör rätt?
Hur ska jag veta vad som är bäst att göra?
Ska jag bara låta det vara och gå vidare och helt enkelt bara strunta i alla tankar?
Eller ska jag göra något åt det och ta de risker som finns?

Vilket är bäst? Hjälp mig, för jag vette fan alltså....


Argh jävla datooooooooor!!!

Blir så jävla trött på min förbannade dator!! För kanske 2-3 veckor sen så fick jag virus på den, vilket jag inte riktigt kan fatta hur det hände då jag har virus rogram installerat och som uppdateras hela tiden typ. Men ändå så fick jag det! Och under kanske 3 dagar så kunde jag inte koma in på datorn eller göra något. Efter 3 dagar så kunde jag komma in på internet och göra allting igen som jag kunde innan men det var absolut inte som vanligt då jag behövde göra massa saker varje gång jag skulle starta ett program...

Nu e den där jävla skiten tillbaka och jag blir tooookig!

Kunde inte komma in på datorn igår men nu idag så provade jag att starta upp datorn i felsäkert läge och nu funkar det i allafall att gå in på internet men dator menyn och listerna ser ut som dem gjorde för typ 10 år sen, ni vet gråa och fyrkantiga, aaas tråkigt och faaan.

Så jag skriver det nu att om jag inte skulle uppdatera på några dagar så är det för att jag inte kan komma in på internet via min dator! Så ni vet liksom:)

Idag är det fint väder ute så vid 12 ska jag möta uppp linda på giant och så ska vi köpa lite frukt och gott och sätta oss någonstans och snacka och bara njuta av vädret! :)

Hej så länge!

April fool's day!

huuu!

Klockan är 7.40 och jag kom precis hem igen efter att att ha släppt av G vid hans buss. Nu är S nere i garaget och letar efter duck tejp till sina bracelets. I morse när jag vaknade såvar jag svin trött, valde att gå upp 6.05 istället för 6.00! haha så upp och väcka G, vilket jag hatar, gillar verkligen ite att väcka barnen när dem sover, men det måste ju göras. Gick sen ner och fixade fram frukost och sen började jag på deras luncher. 6.20 så väckte jag S och båda kom ner relativt snabbt! YES!

Lugn morgon men alltid så är det något som gör att dem börjar bråka eller åtminstonde tjaffsa, så självklart var idag inget undantag, men det gick väl bra...hoppas jag!

Idag ska jag inte göra så mycket. Min mage känns verkligen inte 100, vilket den inte har gjort sen i onsdags så jag ska ta det lugnt när jag kommer hem från att ha droppat av S på skolan. Ska kolla på det senaste avsnittet av greys anatomy, då jag missade det igår! MMM det ser jag fram emot!! :D

Nej nu måste vi åka ha en bra dag! :)

Juste idag är det också 1 april vilket betyder april fools day! :)

Jag har också varit här i 11 veckor nuuu!! :D Snart har jag gjort en fjärdeldel av mitt år! SJUKT vad tiden gått fort ändå!! :D

ZUUUUUUMBA!

Soooo...

I tisdags var detäntligen dags för mig och Linda att gå på en Zumba klass! hahah vi har försökt gå på zumba typ 4 gånger men varje gång har det varit något som gjort att vi inte kunnat.. Så nu i tisdags så gjorde vi det äntligen och det var svin roligt! Alla var as peppade och glada och det var riktigt riktigt kul! Jag svettades mer inne på Zumban än vad jag gör när jag tränar typ vanligt, så att gå på Zumba hoppas jag kommer bli lite mer regelbundet! :)

Ehm vad har hänt annars då?

Joo Elin och jag var på naval academy formationen i tisdags, och det är när alla inom navyn ställer upp sig i olika grupper, tror det heter plutoner, men är inte säker. Dem ställer i alafall upp sig och så skriker någon och så rör sig alla samtidigt och så står massa turister och kollar på och jag och Elin var två av dem, haha jag stod och gapade för jag tyckte det var så häftigt hahaha ^^ Sen gjorde vi inte så mycket mer under dagen, vi tog en kaffe och satte oss och snackade massa!

Sen i onsdags kväll så åkte jag och Linda hem till Elin och träffade hennes värdfamilj och så kom Lissy också, och vi 4 satt och snackade nere i Elins rum! Det var super trevligt! Elins yngsta värdbarn var också med oss, han är 7 tror ag och suuuuuper sööt! :D hahah så mig gjorde det inget! Gah älskar alla söta charmiga små barn! :)

Idag så gjorde jag inte då mycket, kände mig inte alls bra på morgonen, det kändes som att jag skulle spy. Planen var att ag skulle följt med linda och hennes värdbarn till ett badhus, men eftersom jag inte mådde alls bra så kände jag att jag fick följa med en annan gång, vilket sög för jag hade verkligen sett fram emot det! :)

Men vid 11.30 så drog jag mig mot mallet och mötte upp Elin, vi snackade lite och jag tog en kaffe, kollade lite i affärer också = inte bra! Men köpte inte så mkt, bara tofsar vilket jag veeeerkligen behöver! :D

G hade earlie dismissal idag och slutade hela 2 timmar tidigare än vanligt, så vid 1 så hämtade L upp honom och jag kom hem vid 1.45 och vid 2.20 så åkte L till NY och hon kommer hem igen i morgon runt 5pm, så jag har haft barnen själv nu i eftermiddag/kväll! Det har gått bra, eller helt okej, lite små bråk och tjaffs men annrs bra. Nu precis så lärde S mig hur man gör såna där bracelets med trådar typ ;P Så nu har jag lite skills på det ha! haha :P

G spelar xbox men jag ska skicka honom i säng snart då jag verkligen vill se det nya greys anatomy avsnittet ikväll klockan 9! :) Hoppas hoppas han hoppar i säng utan problem! haha

Sen blir det gå och lägga sig för min del! :)

I morgon har jag som sagt kidsen själv på morgonen och sen är jag ledig till 2.50 och då ska jag träffa Elin igen! KUL! :D Vi ska kolla på formationen igen haha och denna gången så ska jag filma så att jag kan visa min kära hedvig hur det ser ut hahaha ^^

Soooome pics...


Svin ful bild, jag vet,men ville bara visa mina coola snygga solbrillor haha ;P


NAVY!


COOOOlT!! :D


:)


Marching!


på bilderna så ser man ju inte hur mycket folk det egentligen är så imorgon när vi åker dit igen och ska filma så kan jag lägga upp videon här med så ska ni få se på grejer! haha



Alltså måste bara säga att jag är helt kär i hur man startar Lindas bil hahah ^^ Med en knapp tryckning liksom, hallååå!? COOLT eller vaaad?


Haha mitt fina armband som jag håller på med, känner mig som en liten flicka igen som håller på med detta! Men kul är det ! :D

ps. SKIT också, de hade inte kanalen som greys går på.... suck! Men men då får jag väl titta på det i morgon dåå! :D

Nej men om man inte kan titta på greys då gör man det som är näst kul och det är.....vika tvätt, städa och ta undan disk! Tjing på det! :/ BLÄÄÄ

RSS 2.0