England tredje gången

WIHO!! Kom hem från min tredje och lika lyckade england resa igår. Jag, Petronella och hedvig var där i en heeel vecka = LYX, och det var som vanligt helt grymt!!
Träffade vänner man sett förut och även nya härliga armekillar. Säger bara det....om ni gillar militärer, åk till COLCHESTER!!! haha alla tycker vi är helt puckade som åker till en håla utanför london istället för att åka in till london och vara där, men det är faktiskt så att Colch har blivit lite av ett semesterställe ;)
Vi har i allfall haft det grymt kul och gjort massa saker. Ska lägga in massa bilder här också inom en väldigt snarframtid, men har de flesta på facebook.

Nu när denna resa är klar längtar jag tills STUDENTEN och så vill jag ha besök från COLCHETSER!!!
Hoppas ni haft det bra i Sverige, ni har i allfall haft bättre väder än oss ;)
SE YAA

More bilder kommer!! (:


Vad har jag gett mig in på??

Härligt att denna helgen är över nu. Usch har pluggat som en liten idiot hela fredagkvällen, lördageftermiddag + kväll och hela söndags eftermiddagen, och nu får det räcka!! Har så himla mycket nu känns det som, men det konstiga är att förra fredagen så vart jag klar med allt....trodde jag. Har stora inlämningsuppgifter att lämna in och prov och bla bla bla. MEN som tur är tar jag en veckas semester nu i skolstressen, känner att jag är vääärd det! haha kanske inte men men. Så imorgon åker jag och två av mina bästa kompisar tillbaka till england en TREDJE gång och ska leva livet där i en vecka! fyy vad skönt att komma bort från all skolstress och detta väder. Hoppas det blir bättre väder i england bara.

Så i morgon åker jag och kommer hem på tisdag nästa vecka, och jag kommer tyvärr inte ha något internet, vilket suger, men jag lovar att skriva en liten englands uppdatering när jag kommer hem, så får ni reda på då hur jag har haft det!!

HAHA juste nu kommer vi till förklaringen bakom min vackra lilla rubrik!!
Det är nämnligen såhär att jag spelar fotboll och innebandy, men inte i ett riktigt lag, vi spelar för skojs skull och är tjejer/kvinnor i åldrar mellan 17-45 år. haha jag spelar med min mamma till exempel, så ni kan ju tänka er. I allfall så spelar vi fotbollen på en fotbollsplan i västerljung som är en liite liten håla i trosa kommun, och västerljung har en idrottsförening och de vill jätte gärna att vi ska börja spela hos dom, men vi har inte velat efterosm at vi bara spelar för skojs skul. (Okej förlåt jag drar ut på det heela!! )

Okej varje år anordnas trosa stdslopp som faktiskt är ganksa så stort, det drar massa folk, tusentals och det är skitorligt. Nu kommer det roliga!!!! Beredda??

JAG SKA VARA KRANSKULLAN!!! haha jag ska ha på mig sverigedräkten eller vad den nu heter och krans på huvudet och springa efter 1;an och kasta en krans kring halsen på den!! haha

Så himla komiskt herregud detta trodde jag inte, men nu tackade jag jag i allafall och det ska bli roligt!! Liiite pinsamt då det är såå pass mycket folk som kommer se mig, men vad fan skit samma!! haha nej nu ska jag sluta, jag skriver aldeles för mycket!! hoppas ni fattade åtminstonde en mening av vad ajg sa ;) haha hadet så braa!!

Aggritioner på hög nivå

Okej, alla kan ha en dålig dag. Och det var precis vad jag hade igår, en dålig dag på grund av en liten fjolla som tror att hon kan säga precis vad hon vill.

Alltså jag är så förbannat trött på människor som inte kan hålla saker för sig själva!!
Jag säger inte att jag är perfekt och inte säger en enda dum sak om någon annan, men jag gör det fan tyst, jag tänker mig för, för jag vill ju inte att personen ska höra. Det är skit dumt att döma någon och prata skit om någon man känner eller inte känner men herregud det gör ju varenda kotte på denna jord. Men vissa kottar är så jävla idiotiska att de säger det högt!! Som den där tjejen igår! :@

Jag har i hela mitt liv varit smal, och med smal menar jag att jag varit smalare än andra. Jag har aldrig haft mat problem eller sjukdomarså som anorexi eller bulimi, jag är frisk som en nötkärnaoch äter och äter. Jag är en smal tjej som inget hellre vill än att gå upp några kilon, så jag äter och äter men det händer inget ändå.

Det är just därför jag blir så otroligt förbannad på folk som tror att det är okej att säga till någon som är lite smalare än alla andra att "Oj vad smal du är". Men det ska ni veta det är fan inte okej. Det är precis likadant som att man skulle gå fram till en överviktig person och säga rakt i ansiktet att "oj vad tjock du är".

Det som ähnde igår då, var inte så speciellt stort eller märkvärdigt. Jag och mina vänner går in i matsalen och ska sätta oss vid ett bord, en av mina kompsar sätter sig före mig och de andra och ser oss komma mot bordet. Hon ser också at tdet är 4 tjejer som stirrar på mig och en av dem säger högt"Alltså guud vad smal hon är". Jag hör det inte och märker det inte men min kompis gör det och säger det till mig. Jag har ALLTID fått höra att oj vad smal du är och såna saker och det är fan inte kul. OCh det var länge sen sist nu vilket är skönt, men så bestämmer sig den här tjejen då at säga så där till sina vänner ovanligt högt och vad fan det är klart jag tar åt mig, även fast man inte skadet. Men alltså, ja jag blir bara så jävla sur på såna människor. Vad skulle hon sagt om jag skulle komma frma till henne och säga, "oj vad tjock du är", hon skulle gå till rektorn och säga att jag mobbade henne eller nått, mne om någon söger att jag är smal och bla bla bla så är det helt okej, TROR ALLA!
Men det är det fan inte!

Personer som inte fattar detta är tyvärr väldigt många men jag tycker verkligen att de kan fan dra åt helvete!

Så nu fick jag det sagt!

Best time ever!!

Hallå hallå!! hoppas ni alla hade en trevlig valborg!! Det hade i allafall jag!
Det var så sjukt roligt och herregud, har nog inte varit så lycklig på länge! bara tanken när vi stod där och skrek våra halsar hesa med ramsan: "FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDEEENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRAAAA".
ojoj det blev faktisk lite känslosamt från min sida när vi var samlade hela klassen och hade sjukt roligt ihop. Vi kommer liksom fara och flyga åt alla håll och kanter om nästan bara 1 månad! jag har hela tiden tyckt att det ska bli sååå skönt och bla bla bla. men alltså oj vad jag kommer sakna klassen!! allt vi har gjort ihop i tre år kommer typ att spridas ut till pusselbitar och det kommer bli svårt att sätta ihop det igen.

Men som sagt jag är såå himla glad att jag snart atr studenten och den där ramsan stämmer ju så himla bra, för vi som tar studenten är fan SKITBRA!!

Hihi låter lite töntigt, men grattis alla som tar studenten i år, vi är så jävla grymma!!! :D



FÖRE



EFTER


Så himla roligt minne!! En nerklottrad mössan med massa roliga och gulliga meddelanden!

RSS 2.0