Not what we planned....

Tjohoo!! REDAN SÖNDAG?! Helgerna går väldigt snabbt, coh speciellt om man har roligt eller vad säger ni? :P

I lördags då runt 12 så kom min lilla Virginia-prinsessa och knackade på min dörr! YAY hedvig is here!! :D Så när hon kom så gjorde jag i ordning mig och så åkte vi till Westfield mall och var redo att bränna money money money! Och yes det gjorde vi självklart! :D Först gick vi in på Abercrombie & fitch och både jag och Hedvig kom ut med varsin tjocktröja! KATCHING! S snygga och sköna och jag bestämde mig för att köpa Hedvigs tröja åt henne som en lite sen 20 års present, så hon blev glad och det blev jag med! :)
Sen gick vi vidare mot Victoria secrets men gick snabbt ut igen, vilket var tur för om man stannar där för länge så kommer man ut med 399 kassar, vilket inte är bra...



Vi gick rut lite och sen in på Hollister och jag kanske e efter men är Hollister och Abercrombie & fitch typ samma kedja eller något?? För kläderna, inredningen och personalen är ju precis likadana!! Någon som vet?
Ehm, iallafall så köpte jag en fin fin t-shirt därifrån och jag kommer verkligen besöka den affären igen! Den var grym! :)


Snygg va? :P

Efter lite mer strosande i mallet så bestämde vi oss för att dra in på Macys och kolla fin klänningar, NAVY balen är ju den 16 april så man måste ju vara ute i go tid med klänningarna hahah ^^ Så in på macys och herregud vad mycke klänningar, mest korta tyvärr men vi hittade några långklänningar som vi tyckte kunde vara roliga att prova, så 3 klänningar vardera fick följa med in i provrummet... haha ^^








Ehm, ingen av dessa klänningar ville vi ha, men det visste vi redan när vi gick in och provade dem, men fy tusan vad roligt det är att prova låååånga klänningar! Känner sig lite som en prinsessa! ;P

Efter lite klänningsprovande så skulle jag ha min frozen yoghurt debut och den var bra!! :) Man fixade allting själv, det fanns apparater med FY i olika smaker, jag tog choklad, cheesecake och cookie cream tror jag, sen fick man hälla på massa godsaker och då hade jag på jordgubbar, mango, chokladströssel, M&M, choclate chip och sen chokladsås! DET VAR SÅÅÅ SJUKT GOTT! :D


MUMS!

Sen bestämde vi för att gå tillabaka till VS och hitta varsin bikini då vi kom på att jag har en hot tub hemma som vi kan bada i ikväll så in på VS i jakt på en snygg bikini och ut kom vi med varsin snygg bikini! wihuuu!!


Snygg va? :)



Söndag

Idag vaknade vi vid typ 10 och vid 1 så satte vi oss i min bil och körde mot downtown annapolis! Vi strosade runt lite i den fin fina staden och sen åt vi sushi till lunch! Sen gick vi till starbucks för en varm caramel macchiato och sen spatserade vi in till Naval academyn. Coolt var det, eller? haha det ser ut som ett vanligt område, och om man har lite tur man kan se några navy killar eller tjejer, haha. Men vi gick i allafall till deras souvenir shop och vi spenderade en lååång tid där kan jag säga, och vi båda köpte en varsin snygg t-shirt! :D


Hedvig i hamnen


downtown Annapolis


Downtown Annapolis


NAVY!


Sushi


Hedvig och en....man


Min otroigt snygga tröja! visst e den grymt snygg?! :D


När jag kom hem så var jag ju tvungen att ta kort på den fina solnedgången!

Japp det var väl den helgen i stoora drag! En bra helg var det minsann!!! :D

Seee yaa!



en sak till bara. Ni vet dealen jag och hedvig hade om att varje gång vi såg en sån där fotoautomat så skulle vi takort och ja vi kommer hålla det och igår när vi var i mallet igen så satt vi vid automaten och så självklart hoppade vi in och tog kort. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt hahah ^^ Jag vette tusan vad jag gjorde men jag höll på och trycka på massa knappar och rätt som det är så säger maskinen att det är dags att posa! ehm jaha? vilken desgin fick vi? hur många bilder? VAd har vi valt?? hahah detta blev resultatet :



hahaha kan ju säga att vi dog när vi såg vilken design det blev !!! hahahahaha så himla roligt, det levde vi länge på sen kan jag säga ;)

Nu ska jag sova! Tjiing!

Utgång i Downtown Annapolis

Jahapp, nu e det lördag och jag vaknade runt 10 tror jag, eller då gick jag upp.

Så igår då skulle jag följa med tcå andra au pairer ut i downtown Annapolis, Samira och Elin. Jag har bara träffat Elin en gång förut och det var en snabbis på bion och Samira har jag aldrig träffat förut så det var riktigt kul att träffa dessa flickor! Både två var huuur trevliga, snälla och bubbliga som helst! och jag hade en väldigt trevlig kväll med dem! Det brukar tydligen vara mer folk än vad det var igår så det var ju lite synd att det inte var så packat som det brukade vara. MEn som sagt jag hade roligt och är super nöjd med kvällen! :)




Elin!


Jag och Sami!


Elin!


Jag och Sami!

Hela helgen så är jag ensam hemma. Barnen är hos sin pappa och åkte igår redan vid 5 och min v-mamma åkte till Las vegas över helgen för något födelsedagsfirande! Så jag har huset för mig själv! Känns ganska så bra faktikst! :)

Så idag kommer min lilla Hedvig hit och så sk hon stanna här tills i morgon och jaa idag tror jag vi kommer åka till mallet och bränna massa pengar! haha det ser jag fram emot! och sen ska vi typ laga middag och bara ta det lugnt! Vi har en hot-tub här hemma men jag vet inte hur den funkar, men om vi på något sätt kan få den så kommer vi nog hoppa i den! härligt!! :D

PS. VAMPIRE DIARIES HAR BÖRJAR NUUUUUUUUU!!! Såg precis avsnitt 12 och shit vad jag redan längtar tills nästa avsnitt! Baby som jag är grät jag en skvätt lite då och då, men hallåååå, den som inte fäller en tår när DAMON gråter den e ju knäpp, så de så ;P

Nej ha det så bra! höööörs!


2 veckor, eller 2 år?

Men VAAA??
Seriöst har det gått 2 veckor redan sen jag kom till familjen? Nej inte alls, det har gått 2 veckor och 1 dag! Men ändå, VAA??

På ett sätt så känns det som att tiden går såååå sakta så sakta och man känner liksom att, "hallåå, har det bara gått 2 veckor?" men på något annat konstigt sätt så känns det som att tiden har rusat iväg och gjort frivarv och att jag har varit här i typ en evighet. En väldigt speciell känsla måste jag säga.

Iallfall så som jag skrev igår så kan nog det jobbigaste med att vara au pair vara ibörjan. Man flyttar in hos en familj och så ska man ta han om deras barn som man ALDRIG har träffat förut och man bor i ett land som är så främmande ett land kan vara. Hur ska man bete sig då? Jag har fasiken inget svar på det. För jag vet varken ut eller in. Speciellt inte när det gäller barnen. De testar mig coh ser vart mina gränser går och hur bra jag är på att ta kontroll över en viss situation. De rättar varandra och säger till varandra för att de vet hur de brukar bete sig och det vet inte jag, och det r sååå jobbigt ska jag säga er.

Exempel: Ivar sitter och tjurar i soffan och e arg för att Klara går fram till mig och säger att Ivar sparkade hennne, vilket han gjorde, och då säger Klara "Ivar får faktiskt inte göra så, pappa skickar upp honom på hans rum om han sparkar eller slår någon" EHM.....JAHA!! okej?! Vad tusan ska jag göra?!? Ivar försöker förklara sig och säger att" Men jag nuddade knappt Klara och jag gjorde bara såhär löst och det gjorde jag för att hon lipade åt mig" Ännue en gång...EHM...JAHA!!

Detta konstiga exempel kanske ni inte förstod nu och det fattar jag, men alltså SHIT vad det r svårt ibalnd, och speciellt när man har lite äldre ungar som typ säger åt en hur man ska straffa dens syskon för en viss sak?! Vad sjutton ska man göra?!?!

Jaja, det var det ja.
Idag hade barnens skolor tack och lov öppet! men skolorna var försenade med 2 timmar så barnen började runt 10 istället för 8, vilket var helt okej. Eftersom att det har snöat så mycket och varit helt kaos så har min lilla väg ner till mitt hus blivit helt messed upp och det resulterar i att jag inte kan ta min bil uppför backen! KUL! Så imorse gick jag med barnen upp till backen och så kom deras pappa och hämtade dem och skjutsade dem! Jag skulle ätit sushi till lunch med några andra au pairer i downtown annapolis, men eftersom att jag inte har bil funkade inte det, så jag e hemma och strandsatt! Ännu ett KUL, ycker jag det är värt!

Ska möta upp G vid hans busstopp och sen ska han göra läxor och städa rummet och packa saker för att åka till deras pappa! Samma gäller S! Jag tror att de åker till pappan vid 5 och då är jag LEDIG HELA HELGEN!!! YAY!! :D

Så ikväll blir det utgång med en svenks tjej som heter Elin och en fransyska tror jag som heter Sami! De plockar upp mig vid 8! Det ska bli riktigt kul, och så får vi se hur det går med åldersgränsen hehe ;P

Ps. Funderar på att bloggstrejka ett tag ända tills någon själ därute kommenterar! Hehe ni vill at jag ska uppdater men halllåååååå?? då vill jag att ni ska visa att ni läst också! Har vi en deal?? I HOPE SOO!!

Strömavbrott och Amerikanskt kaos!!

Det har varit två inte så normala dagar. Igår och idag syftar jag på då. Hmm vet knappt vart jag ska börja, men igår så hade jag barnen själv på morgonen och pojken G var ledig från skolan så jag skulle bara få upp tjejen S till skolan, vilket var skönt, dådet alltid är lättare med ett barn, hehe. Vid 5 på morgonen (1 timme innan jag ska gå upp) så skickar min värdmamma ett sms till mig och säger att S skola har stängt pga snö osv, så jaha jag fortsätter sova och vaknar av att S kommer in till mig vid 8 och säger "Cassandra, dont I have school today?" varpå jag svarar, nej det har blivit inställt. Hon går upp och så ringer min vmamma och säger att nej skolorna ändrade sig tydligen så S ska till skolan men hon börjar 10 istället, så vi börjar härja med påklädning och frukost och lunch och allting, sen går jag ut till bilen och ska värma upp den, då ringer min vmamma igen och säger, nej skit i att ta S till skolan, hon kan stanna hemma för vädret är så pass jobbigt så hon kan vara hemma.....JAHA! Så båda barnen hemma, helt okej ändå! Sen vid 11 kom en kompis till G hit och de spelade spel och jag och S ritade eller något sånt. Sen vid 12 kom min vmamma hem och vid 1 så åkte dem till Tyosons som ligger 45 min bort för de skulle fixa håret, så då var det bara jag och killarna  hemma, så de skötte sig själva och jag läste lite och gjorde lite små saker...

Vädret blev typ bara värre och värre, och min värdmamma och S kom inte hem förens 2 PÅ KVÄLLEN!! De satt i BILKÖ i 9 timmar!!!!! kan ni fatta det??? Deras resa hem skulle ta 45 min och den tog 9 timmar, bara för att Amerika är så invalida när det gäller snö och sånt!! herregud! förstår inte hur de inte bröt ihop!! Jag skulle seriöst ha dötttt!!

Vid 8 igårkväll så gick strömmen här hemma. G spelade xbox och jag satt och ritade och så helt plötsligtt så flimmrade lamporna och strömmen gick....KUL!! Sån tur är så har huset en generator som gör så att det finns ström och delvis med el på nedervåningen, men ingen på övre våningen. Och värmen var obefintlig.
Både jag och G gick och la oss vid 11 typ och jag sov som en stock!

Igårkväll hade jag redan förberett mig på att barnens skolor skulle vara stängda idag och jag hade tyvärr såååå rätt! Jag vaknade som vanligt vid 6 och tänkte, usch nu måste jag gå upp, jag.orkar.inte. Så jag försökte kika ut genom mina nerdragna fönster och se om snön fortfarande var där och det var den så jag somnade om och jag vankade vid 6.50 igen och tänkte, SHIT!!! tänk om de har skola idag, då kommer G iallafall komma försent för han ska vara vid bussen vid 7.30. Så jag kilar upp till hans rum och väcker honom och frågar om han vet om de har skola idag och nej de hade inte det, bra säger jag och säger till honom att han kan somna om och det gör han ju självklart! och jag går ner till mig för att sova längreeee!!

Vaknar runt 9 av att G stänger till min dörr, men jag somnar om. Sen vaknar jag igen av att jag hör att någon tassar in i mitt rum, det var S som kom in och så snackade vi i typ 10 min i mitt rum och sen gick vi upp och det var SVINKALLT!

Fixade frukost och bara chilade lite! Hela dagen gick och barnen tog turer att spela sitt favorit spel på xboen, och så spelade vi xbox kinect allihopa och typ uno och ja typ sånt man kan göra när vädret och strömmen ställer till det för en!

Vid 4 idag så kom strömmen tillbaka! ÄNTLIGEN!
Sen nu på kvällen har vi bara chillat oh spelat ännu mer spel och haft roligt!
Att få ungarna i säng idag var lite tricky...
Det är nog det svåraste med att vara au pair nu i början. Barnen testar ens gränser och kan tillochmed utnyttja dig för att du e ny och inte vet alla regler eller rutiner. Jag vill säga till barnen på skarpen men eftersom att engelska inte är det språk jag hanterar bäst så blir det svårt att utrycka sig i rod när man e upprörd och verkligen behöver säga till dem. Det suger! Så ikväll var det riktigt jobbigt, men såna dagar/kvällar visste jag från början att det skulle komma så jag biter ihop och kämpar på! Tur att jag har Hedvig och kan snacka av mig!!

Nu ska jag sova, för i mrogon väntar antingen ännu en helddag med barnen eller en slappdag!! :D jag hoppas på det sistnämnda! men jag LOVAR att jag skriver imorgon igen! TJAO! :D

Victorias Secret equals AWESOME!!!

Hej hej otrligt mycket hej! Hår mår niiiii!? hmm ja ni i Sverige ligger ju säkert och sover nu och drömmer fina drömmar om hur bra jag har det här borta...eller hur? :P Men jag sover inte...än... Dagen har varit riktigt riktigt bra faktiskt!

Började med att jag gick upp vid 6 och väckte S och hela dagen idag har det bara varit jag och S eftersom att L och G åkte till NY över dagen för L's jobb. Så det har varit lite girlpower idag!
Som sagt, väckte henne och fixade frukost och hela den biten, sen skjutsade jag henne till skolan och efter det så försökte jag hitta till min bank som jag var på igår, lyckades jag? Ehm nej inte utan min bästa vän herr gps. Så jag gav upp och åkte hem och åt frukost och tog det lugnt ett tag. Kollade datorn m.m.
Sen vid 11 så åkte jag mot min bank med Gpsen och tog ut lite pengar och så åkte jag till Westfield mall och gick runt i ungefär 1½ timme! Kollade inte i så många affärer för jag fastande ju såklart inne på Victorias secret och kollade genom heeela deras sortiment som jag ÄLSKAR!!
Blev dock inte så mycket, vilket suger för att jag vill ha kläder men det är bra för plånboken! hehe :P
Men det blev i allafall en signature hoodie och ett par tränings/härliga byxor! :) jag är suuuper nöjd med båda! :D
min nya älskling!!!


Love pink 86!


dessa brallor är sååååå sköna! sitter tajt över röven ochlåren sen blir de vida ner till! snygga och förbannat sköna! ska nog köpa flera av dessa!!


THE BAAAAG!! haha nejmen så en liten vovve fick jag också för jag köte hoodien! YAY!

Ehm, efter VS besöket så begav jag mig mot någonstans där jag inte visste vart jag var. Jag skulle nämnligen möta upp en au pair som heter Camila för lunch! så där står jag och väntar på att hon ska hitta mig, för jag kan då verkligen inte hitta henne hahah ^^ Hon kom efter typ 2 min så då hoppade vi in i hennes bil och körde 5 min til panera bread och så åt vi lunch! Det var verkligen jätte trevligt och hon var super go ! Så det var lyckat! tyvärr kunde vi inte luncha så länge då jag var tvungen att vara tillbaka vid 2 för att plocka upp S.

Så när jag kommer till S skola så ska jag plocka upp henne coh då säger en fröken där att nej S har hip op dans nu till kvart över 4, jaha säger jag, då kommer jag tillbaka då då! hmm, lite synd att jag inte visste det innan för då kunde jag umgåtts mer med Camila men men det gjorde inte så mycket! det var bara att åka hem och sysselsätta sig i 2 timmar till och det är inte så speciellt svårt :P

Så vid 4.15 så hämtade jag upp S och sen gjorde hon läxor och jag satt med henne och så åt vi och hon höll på att hoppa runt och dansa och sen senare mot kvällen dansade vi ännu mer och fjantade runt så det var rikigt roligt och jag tycker v hade en otroligt bra dag! :D

I morgon ska L jobba i Philadelphia och G är ledig (hoppas han ska leka med en kompis) och S går i skolan som vanligt till 3! Vad jag kommer göra i morgon när barnen är i skolaneller leker med någon, det vet jag inte än, men det löser sig :P

JUSTEEE!!! Idag snackade jag med bästa linda linda linda och vi har besätämt att jag ska komma till henne i NY över en helg och ganska så snaaaart!! DEt kommer bli i februari hoppas viii!! :D faaan vad jag längtaaar!!!! <3<3 det kommer bli bäst ever! :D

Ja det var väl de jag hade att skriva, hm tycker alltid att mina inlägg blir väldigt långa nu för tiden, förstår inte, en aa hoppas ni orkar läsa! En komentar eller så är ju inte fel att kladda ner heller!! :P

ett till JUSTE är ju att  jag är en au pair nörd, och är man det så måste man samla på quarters med USA's stater på och det har jag börjat göra nu och jag har 6 stycken! WOW haha ;) Men det kommer bliii fler, jag SKA ha alla när jag åker härifrån!:D

Idaho, Arkansas, MARYLAND, Wisconsin, Louisiana och Oregon! :D

Nej nu ska jag soova sova sova för jag är döds trött... Åt precis också en goood fruktsallad som jag gjorde med glass och chokladsås! man kan ju liksom inte bara vara nyttig right? ;)



GOD NATT USA!! :D


2 weeks in the nice peoples country!

Hej hej!! 2 veckor har redan gått och allting känns fortfarande heeelt underbart bra! Det känns faktiskt så bra att jag nästan förbereder mig för en fet bomb som ska smälla till i huvet på mig. En bomb som kommer väcka ångest, hemlängtan och ensamhet i mig.. Det känns liksom som att det är så många som känner någon kind of känsla, typ hemlängtan och än så länge har jag inte gjort det, och jag är SÅÅÅ glad för det, men jag tänkter liksom att den borde komma någongång eller? Aja skit samma, den kommer när den kommer helt enkelt!

Iallafall så är det måndag idag och helgen som gått har varit as bra! I fredags så var vi som jag sa i tidigare inlägg på middag och bio med en hel drös av tjejer och en kille! Jag mötte först upp Josefin vid Annapolis Mall och därifrån så körde vi mot downtown Annapolis för att möta upp 2 tyska tjejer och en amerikans kille, alla är au pairer. Det blev sushi till middag och det var super trevligt! Efter att vi nästan kastat i oss maten (var tvugna för att jag försenade hela middagen, genom att inte gps:en funkade) så åkte vi mot mallet igen och så mötte vi upp ytterligare en hel grupp av au pairer. Vet inte hur många vi var totalt men kanske 10-1 stycken, så det var roligt att träffa fler stycken som bor i närheten av Annapolis. Filmen vi såg var No strings attached, med Ashton Kutcher och Nathalie Portman, oc hden var GRYM! så himla söt och bra så otroligt sevärd för ALLA!

Efter bion åkte alla hem och även jag. När jag kom hem gick jag och la mig.
I lördags så var jag hemma hela dagen med familjen och med L's tjejkompis, hon var jätte trevlig och vi hade jätte roligt. Spelade spel och ja höll på med massa saker! På kvällen skulle L och hennes väninna ut så jag skulle ta hand om barnen, Hedvig skulle även komma runt halv 9 och sova här. Så när L gck ut så stod jag och barnen och bakade lite kakor till Hedvig för att hon fyllde år i igår. Så vi fixade lite kakor och jag hade köpt en ballong! haha så amerikanskt om jag får säga det ;)

Så när hedvig kom åt vi några kakor, sen var det dags för kidsen att sova, hmm inte det lättaste, de somnade väl kanske 1 - 1½ timme fetr att de skulle somnat egentligen, hmm men men, de somnade tillslut i allafall!
Så efter nattningen så gick vi in på mitt rum och bara snackade och sen dog vi i min säng, båda var helt slut!

I går(söndag) när vi vaknade så var barnen vakna och L hade åkt till affären och barnen höll på att springa runt i huset, skrika och leka ninja och bara vara allmänt crazy och fulla av energi. Och vad slutar det med? Jo att någon gråter och gör sig illa, och i detta fall tjejen S. Så hon pajjade armbågen så den kan vara bruten nu... Stackarn men så går det eller hur?

Vid 12 så hade jag och hedvig gjort oss klara för en hel dag tillsammans! YAY! Så vi åkte till Annapolis mall och kollade runt, jag köpte inte så mycket, en deodorant som är svin grym och läpsyl haha, det var det :P Sen så efter mallet åkte vi mot virginia och Hedvigs hus för lite födelsedags firande!

3 av hedvigs vänner kom över och vi åt pizza och muffins och tårta och hade det riktigt trevligt! Eftersom att det tar ca: 1.20 min att komma hem till mig så åkte jag vid halv 9 tror jag, och fyyyy vad jobbigt det var! sååklart kör jag fel och jag får typ panik för det är mörkt och jag vet verkligen inte vart jag är, så jag stannar någonstans och ringer hedvig i panik och gråter lite snabbt i typ 1 min sen gick det över och det var ju tck vare lugna och bästa hedvigs röst hahah ^^ Sen kom jag på rätt väg ett tag, sen var det dags att åka fel IGEN! så ringer hedvigoch hon hjälper mig och USCH vad tråkigt och jobbigt de var! Förvirrande är bara en liten del som kan beskriva min bilresa hem. Den skulle ta 1h20minmen tog väl säkert 2 timmar! YAY så himla roligt alltså!

Men jag kom hem okej och gick direkt och la mig av trötthet!
Idag har jag icke gjort något hittills. Gick upp vid 6 som vanligt och hjälpte till med barnens lunch och frukost, följde med L och släppte av S och nu sitter jag här. Vid 12.50 ska G hämtas från bussen och sen vet jag inte vad vi ska hitta på i dag! :) Något kommer vi nog på! Juste ska väl fixa bank kort och sånt där denna veckan också, sen ska jag väl antagligen ha möte med min LCC, sånt som alla har :)

I morgon så ska L till NY och jobba hela dagen och G kanske ska följa med henne för att han e ledig i morgon och på onsdag. Så imrgon ska jag fixa allting med S, typ skjutsa henne till skolan och fixa lunch och underhålla henne! Ska bli roligt! Hon är så sööt!

Ehm, har inga stora planer än så länge för denna veckan men i helgen som kommer så ska L åka till LA och Las vegas för något födelsedags kalas så jag blir hemma själv, för barnen är hos deras pappa! Så eventuellt så kommer Hedvig hit och så hittar vi på massa roliga saker! :D Ser fram emot det JAO!

Nej nu ska jag fixa tvätten och städa mitt rum! See yaaa!!


- sunny day!!


BAKA!


!
Hedvigs lilla suprise från mig och familjen, haha :P


Birthday girl!


-


cakelicious!


deodoranten från Donna Karen är sjukt grym!


ÄLAKSAR ÄLSKAR ÄLSKAR dessa foto automater! Jag och Hedvig bestämde att vi varje gång ser en sån där automat så ska vi knöggla in oss där och ta kort! Perfekt för mina scrapbook planer! :D

TJING!
love.love.love

Fredags trassel

Halloj!! :D
Hur e det med er?! jag LEVER och jag mår TOPPEN!! :D

Idag har jag gjort lite olika saker!
Imorse så var det väldigt fiint vid sjön utanför huset så jag var tvungen att takort!


Pretty huh?

Ehm, vid 7.15 så gick jag ut till min bil och började skrapa den och satte på värmen också, tyvärr så hade tydligen ena fönstret varit nere (?) och då hade det alltså blivit sviiin kallt i bilen och frosten hade kommit in lite i bilden, vilket gjorde det svårar för mig att skrapa bort skiten. Men runt 7:30 så kommer G ut och hoppas in i bilen och jag skjutsar honom till hans busstopp, sen åkte jag hem igen! Sen vid 7.50 åkte jag, L och S och lämnade av S på skolan och efter det så åkte vi hem och jag åt frukost och L åkte och gymmade!

Vid halv 11 så kom L hem igen och hjälpte mig med GPS:en och jag gav mig iväg på mitt livs första LÅNGA äventyr med bilen hahahah ^^ Jag åkte till Josefins hus och hon bor i Riva, som ligger ca: 25 min från mig... Hade GPS:en så det gick ju as bra, lite skakis kanske men jag kom fram och inte körde jag fel heller! :)

Åt lunch med Josefin ich snackade och hade det allmänt trevligt! Sen när det var dags för mig att åka hem igen så satte jag mig i bilen och satte på GPS:en och då blinkar batteriet rött??? hallååå!! jag dog typ och höll verkligen tummarna för att den inte skulle dö! Josefin ritade för säkerhets skull upp en liten karta, så när jag åkte från hennes hus så körde jag med hjälp av hennes karta, och det gick super!

Men sen självklart åkte jag feeeeel!! Vet inte varför men jag kom fett fel! Skulle fortsatt rakt fram men svängde av någon dum anledning av mot höger??? MONGO, det skulle jag inte gjort för jag kom FEL FEL FEL!
MEn GPS:en var fortfarande på så den tog mig tillbaka till highway 50 east och jag kände att nu jäklar ska jag komma hem!

Så efter ett tag på highwayen så börjar jag känna igen mig och peka och säga: Åh där är safeway! Åh där är banken! Åh där är bowlinghallen! Åh...Vart f*n är jag?? Jag åkte åt helskotta för långt och fick panik så jag svängde av på en liten väg och försökte komma ihåg gatu namn och såg då robinson road, så jag åkte upp på den och så såg jag evergreen och sen ÄNTLIGEN var jag hemma!! YAY ME!!

I did it! och med hälften av resan UTAN gps, that's kinda awesome!! :P

Ikväll blir det sushi och bio med några tjejer i Downtown Annapolis! LOOKING FORWARD TO IT YAO!

Catch you later! ;P


Tomten!


Liten tiny strand! :)


bryggan!

Vet inte än om jag kan visa bilder på huset och barnen och mamman, men jag ska fråga! :)

SEE YA LATER

Okej.....jag fick en hjärtattack!!

Det är inte så dåligt som det låter, men jaa jag fick en hjärt attack, och det som utlöste grejen var att min värdmamma (L) säger detta till mig vid bordet:
L: oh you know what I've been invited to on valentines day in New york?
Jag (C): Noo what?
L: well it's the cooolest thing. I've been invited to a sneak peak preview of TRANSFORMERS 3!!
C: (Hjärtat börjar dunka och jag tror jag ska svimma..) WHAT??? OMG, are you serious? I LOVE TRANSFORMERS!!!
L: Me tooo! and guess what!?
C: What?
L: The director and the CAST will be there too!
C: (Börjar typ få panik för att jag vet precis vad det betyder) OMG! So HE will be there?
L: OH YES! he will be there!
C: OMG, OMG, OMG !!!!! jag hoppade upp och ner, jag doooog!!

Det som är såå coolt var att hon om hon kunde gått så hade hon förmodligen till 100 procent träffat min älskade och bara min Shia Labeouf!! FATTAR NI DET!!! Det som var dåligt är att hon inte ska gå, för hon kan inte och jag kan inte ta hennes plats hahah ^^

Men fattar ni vilken hjärtattack jag fick när hon sa det!!
Min värdmamma kunde träffat SHIA LABEOUF, och om hon skulle gjort det, så kunde hon lätt tagit en bild och fixat en autograf till mig!
Nu tycker säkert många att jag är värsta tönten och blir super starstrukk, och vet ni vad...ni har så himla rätt!! för jag dööööööööör!!! :D

Det kommer ju inte bli av nu men det kunde ha blivit av och om det skulle blivit av så skulle jag dött av lycka eller något i den stilen! För Shia Labeouf is MY man! :D <3 love him! ;)

Okej, nu ska jag sluta snacka om allt creepy stalking snack....
Hmm... vad har vi gjort idag? Well vi gick upp vid 6 och denna gången kom jag upp i tid! YAY ME! gick upp och fixade lite, sen skjutsade L, G till solan och jag var hemma med S och sen skjutsade L, S till skolan. Sen åt vi lite och sen gick hon upp och la sig, och jag gick in till mig och skulle sova, men emmeli var inne på skype så det blev en timme där istället. Sen så kom G hem och då gjorde han läxor och sen åkte jag L och G och lämnade av G hos en kompis och sen åkte L och solade och jag väntade i 5 min på henne. hm... Dagen har gått fort och hela veckan har gått fort!!

Jag har redan varit här i 1 vecka, vilket är INSANE!!! Tiden har flugit förbi och jag ÄLSKAR allting här!!! :D jag ar det så otroligt bra!! IDag gick vi ut och åt middag på ett ställe där de steker maten framför en på ett bord typ, liiite coolt faktiskt, med eld och ja massa annat! COOLT!

Ehm, hm i morgon vet jag inte vad som händer, kanske blir det sushi och typ bio med några tjejer, men är inte säker än. Sen på lördag vet jag inte vad jag ska göra på dagen men på kvällen kommer hedvig hit och sover här! Sen på söndagen så ska ju L och barnen göra TV så antingen följer jag meed dem eller så stannar jag hemma! men jag tror jag ska hänga med, kan vara kul att se studion och så när de spelar in! :D

Juste här kommer lite bilder frn whenever!! :P

stamford, au pair skolan:


Matilda, Linda, Johanna, Johanna, Josephina! <3


Cassandra, Josephina, Linda, Johanna, Johanna <3


Johanna, Mikaela, Sara, Matilda, Johanna, Amanda, Linda <3


Rummen på hotellet


Matilda, Johanna, Johanna <3


Matilda, Linda, Cassandra, Josephina, Johanna, Johanna <3


<3


Linda och Cassandra <3 (Lindas bild)


Johanna, Cassandra, Johanna <3

Bara lite USA:


Lite av mitt rum, sääängen!


Walk in closet, heeeelt okej ;)


Lite av min toalett!


Min mobil som tydligen gillar att ha ett eget liv...


Min bil! Är såååå glad att den var liten och helt vanlig, skulle aldirg klara världens fetaste! haha. Jag är ju liksom inte så van än vid denna bilden så när jag kör (inte automat) så varje gång jag ska växla så hoppas jag typ fram hahah, såååå pinsamt när jag körde med barnens pappa och jag ser i ögonvrån hur han liksom små hoppar i sätet hahah ^^ men barnen sa båda till L att de tyckte jag var duktig på att köra så! :D


Fick denna sööta lapp när jag kom för en vecka sen! <3


Träffade Hedvig juuu!


Var i downtown Annapolis...ja ni ser ju vad det står ;)


Cassandra, Hedvig <3


United states of America!!


Cassandra, Hedvig <3


Bakgård och vår brygga! :)

Nu blir det inga fler bilder för idag! men nu har ni fått en uppdatering i allafall!! :D
Nu ska jag sooova! :D <3
love.love.love

Juste, här är ett videoklipp på två covergirls....
Linda och Johanna as Cover girls




Hedvig La Blom

Efter 5½ månad så fick jag äntligen se Hedvig igen! helt sjukt roligt var det att se ett så otroligt bekant ansikte i ett så främmande land! och hon är en STOR STOR trygghet kan jag säga er! I sverige bodde vi 5 min från varandra, för 2 månader sen bodde vi 12 timmar från varandra och nu bor vi 1 timme från varandra! SJUKT nice om ni frågar miiig!!! :D

Dagen gick aaas bra! Barnen är så grymt snälla och hjälpsamma nu i början när jag är ny så allting är så enkelt! Kände mig som värsta mamman när jag tog fram maten och gav dem det och ja hela den biten, men det var roligt och dessa barn är bäst!

Allting känns så himla bra, inte en gnutta hemlängtan finns i mig och det är skönt!
Planen för i morgon och på fredag är okänd, på lördag fyller hedvig år s hon kommer in till Annapolis för att träffa en kompis och så sover hon förhoppningsvis hos miig! ROLIGT!!:D sen på söndag så åker jag, L och barnen till Baltimore för att L ska vara med i TV, barnen ska också vara med, så jag blir publik, ska bli aas roligt! :D

Skulle kunna avsluta inlägget med det klassiska, jag saknar er där hemma, men då ljuger jag, för jag saknar inte er speciellt mycket haha ^^ taskigt men sant! Nu ska jag dööööö i min säng och sova satan!
Hej så länge!

BTW, 2 inlägg på en dag....INTE ILLA!! ;)


Moi and la Blom and our friends Star and bucks! <3

Första arbetsdagen i USA och det gick....

heeelt okej.
Min värdmamma åkte och jobbade vilket betydde att jag skulle väcka barnen vid 6 och göra dem redo för att deras pappa skulle komma och hämta dem och göra dem redo för skolan! Jag hade ställt klockan, men jag vaknar inte av den, utan jag vaknar av att G kommer intassandes i mitt rum och väcker mig genom att säga: Ehm, Cassandra... Jag nästan flyger upp i sängen och säger oh my good, i over slept! och då säger han: Well only 10 min it's okey, haha så söt han är, och tuuur att han väckte mig!
Så jag gick upp och väckte S medans G gick ner och tog fram sin frukost. Sen gick jag ner till honom och pratade medans han t frukost, sen kom S ner och åt och då pratade vi alla 3. Sen gick S och gjore sig i ordning ch G också. Jag passade under tiden på att fixa med deras luncher och städa undan lite. Sen när de vara klara gjorde de lite små saker, sen kom deras pappa och hämtade G och skjutsade honom till bussen sen när han kom tillbaka för att skjutsa S till skolan så följe jag med och så fick jag köra i min bil och lämna av S. Sen körde vi runt lite här i Severna park så att jag fick känna på bilden hur den är och se mig runt lite! :)

Efter att vi åkt runt lite så skjutsade jag hem pappan till sig och åkte sn HELT själv tillbaka hem och det gick aldeles utmärkt, enligt mig! haha :)

Sen när jag kom hem så åt jag frukost och skypade med Hedvig i 2timmar, TREVLIGT! nu ska jag diska och göra i ordning lite här hemma, sen ska jag nog åka och hämta G, haha ska bli roligt att se om jag hittar till hans busstopp, men det ska nog gå! :D

Igår: Igår så var skolorna stängda som de varnade för, men det gjorde inte mig så mycket, för det betydde sovmorgon till typ 9!! :D Så jag vaknar runt 9 av att jag hör de små liven tassa runt där nere och försöka vara tysta. Fixar lite i mitt rum sen går jag ut och kollar vad de gör. De spelade Xboz kinect och hade sig, så jag skulle ju självklart spela då också, så det gorde jag så gärna, och fasiken så roligt det var dåå! :D hahah så vi spelade lite och sen kom L ner och joinade oss. Vi spelade kinect, halo och andra spel och vi hade riktigt kul!

Det var så gulligt. S sitter i soffan bredvid mig så lägger hon huvudet i mitt knä och så säger hon: Cassandra, I love you. Alltså jag döör, vad söt hon var! Sen så har G tvingat mig börja läsa harry potter böckerna, haha han läste typ ut alla på 2 månader och säger att böckerna är myyycket bättre så nu måste jag läsa dem och jag har lovat att jag ska läsa första boken så... :P haha

Vi var också på bio igår, alla fyra, vi såg Gullivers travels, den var rolig och helt okej! :) påvägen hem åkte vi förbi en affär och handlade och så sitter vi och snackar i bilen och så säger S plötsligt: Hey, I got an announcement to make!
L: Okey, whats that?
S: I just wanted to say that Cassandra is Awesome!!

hahah jag kunde ju bara skratta och självklart säga tack! hahah söta små barn! :)

Nej nu ska jag ut och köra lite, ska köra till G's busstopp så jag är 100 % säker på vart jag ska sen när jag hämtar honom vid 1! :D hörs snart igen! och jag SKA lägga upp bilder! jag looovar! Men inte nu! hej så länge!

Skrivet igår....

Hallå hallå! Idag är det den 17 januari vilket betyder at jag har varit i USA i 1 vecka redan! :D tiden på skolan gick väldigt fort måste jag säga, har varit i familjen sen i torsdags kväll så, fredag, lördag, söndag och måndag, that's it. 4 dagar och det känns som att jag redan känner familjen väl och att jag varit här WAAAAY longer! Så det känns bra!

Heeela helgen spenderades i Oakton med ingen mindre än HEDVIG!! Så himla roligt att se henne igen alltså och spendera helgen med henne. Nu kanske många undrar men hallåååå? första helgen du är hos familjen och du drar till en kompis och sover där ?? vad e du för au pair egentligen? Jo mina vänner så här ligger det till. Denna helgen var jag ledig, och när jag är ledig betyder det att barnen är hos sin pappa. Och min v-mamma L skulle till sin mormor och bo där över helgen och vara med henne och hon bor i Bethesda, som ligger typ 20 min från Oakton och då sa L att jag mer än gärna kunde spendera helgen med Hedvig och det gjorde jag ju självklart då!! :) Och vi hade så grymt roligt!

Vad gjorde vi då? Jo i fredags när vi träffades hade vi bestämt att gå ut i D.C med hedvigs familjs tidigare au pair Emmy. Jag var sviiiin trött och var väl inte allt så taggad på att dra ut men det gjorde vi. Det var väl lite sådär måste jag säga, men bara att få vara med Hedvig igen var kul så skit samma, vi kom iallafall hem runt 4.30 till hedvig coh då dooog vi i sängen och sov som stockar. Vaknade aldeles för sent till en lunch som hedvig skulle gå på men det fixade sig endå. Lunchen var på cheesecake factory (WEII) och där träffade jag några av hedvigs kompisar, och alla var super trevliga! Efter vääärldens STÖRSTA cheesecake så gick lite lite i mallet som låg bredvid, och sen drog vi till en affär och handlade massa gott, jag handlade bl.a. TWIZZLERS!! Ni vet dem där röda, långa, skruvade godisarna man ser överllat i amerikanska filmer/serier? dem köpte jag och de var heelt okej! Sen åkte vi till Hedvig och bara chillade järnet, så skönt måste jag säga.....Vi åt middag med hedvigs föräldrars en så somnade vi framför Sagan om ringen 1 och sov ännu en gång som stockar. Vaknade i söndags och hmm vad gjorde vi då? jo vi åt frukost sen så åkte vi mot downtown Annapolis för att checka runt lite in tha city!! Det var väldigt mycigt måste jag säga och jag kommer ju till 100 procent besöka den staden igen med tanke på att jag bor så nära. påminde lite om Trosa så det var trevligt! :)

Efter att vi gått runt lite jag och Hedvig så träffade vi hedvigs kompis Rob och hans kompis och så gick vi runt lite med dem. Båda två är i naval academy här i Annapolis så de gick runt i sina blåa/svarta uniformer och sina vita mössor, hahh lite roligt! Sen gick vi på bio med dem, vi såg the green hornet, halvbra film var det. Men det var så pinsamt för Robs kompisa satte sig bredvid mig och så satt han super stelt med rak rygg och så båda händerrna på båda knäna. Och så sneglade han med jämna mellanrunm ner på sina händer och självklart märkte jag det och börja tänka lite, liksom vad håller du på med? Sen kom det. HAHA!! Hans hand glider sakta över till mitt knä/ben och så ligger handen där, oc vad gör jag? jo jag stirrar på den och känner mig fruktansvärt obekväm, sen frågar han om det är okej att han har handen på mitt ben? Äru dum eller?? seriöst, han vet knappt vad jag heter och jag kommer inte ihåg hans namn ens och han vill lägga sin hand på mitt ben? NEJ TACK! Så rak och ärlig som jag är, så säger jag; Nej tyärr, och han tar bort handen, hahaha seriöst alltså jag dooog ^^

Sen efter det så åt vi middag med dem med inne i downtown annapolis igen och efter det så gick vi till ett cigarr ställe för de skulle köpa cigarrer och herregud det var ju som en godisbutik men med cigarrer istället! hahah. Sen skulle Robs kompis möta upp hans kompis så vi hängde på och då hamnade vi på ett riktigt amerikanskt matställe med fet mat och mååånga människor. Satt där ett tag sen drog vi typ hem. Hedvig skjutsade hem mig med hennes bil och Rob följde med som GPS, då jag inte hittar till mitt hus ^^ haha. När jag kom hem var L fortfarande inte hemma och då gjorde jag lite saker, sen när hon kom hem snackade vi lite om våra helger och vad vi hade gjort och sen var vi båda trötta så vi sa godnatt.

Idag vaknade jag runt halv 10 och L och barnen kom hem vid 11 tror jag. Och det var roligt att se dem! Så hela dagen idag spenderades med L, G (killen) och S(tjejen). L fick hem MASSOR av leksaker och spel så vi öppnade dem och kollade lite om vilka saker hon skulle visa i TV:n och så spelade jag och S något kortspel och det var riktigt roligt! Sen runt halv 2 åkte vi mot Silver spring och fixade G's cello och efter det åkte vi till L's föräldrar och hälsade på och OJ vad de är trevliga! heeelt underbara människor verkligen! Blev mycket varmt välkomnad och det kändes såå bra! Sen vid 5 åkte vi in till Bethesda och åt på restaurang och hade det trevligt! på vägen hem kände sig varken L eller S bra, de har ont i sina magar och tror det kan vara något virus, hoppas att jag inte får det, håller tummarna!!

Nu sitter jag i min säng och ska faktiskt sova, även fast klockan bara är 9 haha, men jag är trött!

Imorgon så är kanske skolorna stängda, och om de är det så blir det ännu en heldag med barnen! KUL! :D Om de ska till skolan så vet jag inte vad jag ska hitta på imellan! men jag kommer nog på något! Juste nu på söndag så ska jag och barnen följa med L till henne till jobbet och då få se på när de spelar in i studion så det ska bli sjukt coolt! Både L och barnen ska vara med i TV, och hon sa tillochmed; Jamen du kan också vara med om du vill hahah. Nej tack ajg avstår gärna ;) Men volt att se i allafall!! :D

Sen sa hon också att ja åh vad vi kommer göra massa saker, du kommer få se så mycket, vi måste åka till Kalifornien och New york och du måste få träffa min bror så då kommer de antingen hit eller så hälsar vi på dem i Rhode Island, och så måste jag ta med dig på en country konsert av något slag så ska d få se något riktigt häftigt! :D

Kan ju säga att jag trivs huuur bra som helst! Har inte haft hemlängtan än enda gång, vilket känns skönt och ja känner mig redan som en i familjen! :D L är super gullig hela tiden och frågar massa saker och säger att jag bara ska ta saker och att jag tillhör familjen nu oc barnen är så söööta! De börjar öppna sig mer och mer nu och det känns skönt och roligt! får kramar när de går och lägger sig och jaa, allting känns underbart!!: D

Vi hörs snart igen! kramar

Första helgen i Staterna, and i'm feeling good

Hej hopp!! FÖRLÅT att jag varit sämst på att uppdatera igen men jag har världens, verkligen världens bästa ursäkt, och det är HEDVIG!! Jag har spenderat heela min helg med henne och helgen är fortfarande inte över! lovely!
Men ska uppdatera er lite om vad som hänt och händer! :D

I torsdags kväll kom jag fram till tågstationen och jag möts av min v-mamma där och får en stoooor härlig kram och redan då känns det inte nervöst eller konstigt på något sätt, allting kändes bara så härligt och avslappnat. Vi åkte hem mor huset och där väntade barnen och deras pappa. Då blev jag lite nervös kan jag säga, när kjag för första gngen skulle träffa barnen och så, men det gick aldeles utmärkt bra! De var såååå söta! och det hade gjort en tårta till mig där det stod välkommen cassandra och så hade de satt i 12 ljus i den som står för hur många månader vi kommer spendera tillsammans. MINST! Sen visade tjejen S mig runt och lite så, och det kändes bra. Sen gick typ alla och la sig och jag DOG i min säng, var så fruktansvärt trött och kroppen skrek efter sömn så jag sov som ett barn. I fredags så ville min vmamma att jag skulle sova ut och bara ta det lugnt så jag sov till 10, vilket var väldigt behövligt och sen packade jag upp och fixade lite i mitt rum. Sen kom min vmamma L hem och då åt jag frukost och vi snackade lite och det kändes så bra! Hon är verkligen sååå grym! Sen åkte vi en liten tur runt om i Severna park och hon visade mig barnen skolor och busstopppen och lite så. Vi åkte också och tvöttade bilen, haha helt sjukt konstigt, men kul att se. Sen var det dags för att plocka upp barnen och då först pojken G, så vi åkte till hans busstopp och plov´ckade upp honom och han är så söt och SMART! Sen åkte vi till S skola och hämtade upp henne och så snackade vi lite i bilen sen åkte vi hem och då började barnen packa ihop lite saker för att vara hos deras pappa i helgen. Så när packningen var klar så packade vi in oss i bilen och åkte mot pappan.

Vi släppte av dem och jag fick en kram av båda barnen och sen kom S igen och kramade om mig, sååå sööt!
Sen åkte jag och L mot Virginia och mot hennes mormor.....

Okej resten av helgen uppdaterar jag ikväll för nu måste jag dra! Men detta är i allafall en början. Just jag vet att ni finns, men ni vet att det alltid är roligare att skriva om det finns någon/några kommentarer right?

Okay, Seee ya!! SOON

Ännu en separation att klara av.....

Har precis ätit vår sista lunch på skolan, tillsammans, vi svenskar.....
Nu sitter vi lite utspritt i Lobbyn eller vad man ska kalla det och leker data-nördar, men det är okej. Om en kvart ska vi in för en sista gång till klassrummet/salen och snacka i en timme till tills klockan blir 2, tror jag .. :P

Efter det så ska vi alla i olika grupper in i bussar som ska ta oss till någon flygplats eller tågstation. Så om typ 3 timmar så är vi alla ensamma igen. Det suger faktiskt lite. Jag vill inte skiljas från dessa flickor, de är trygga och vi har otroligt roligt hiop och jag vill inte åka tåg med massa främlingar och gå av på en station jag inte känner helt själv. Men det är självklart något som måste göras. Jag ska åka från Stamford tågstation klockan 16.56 mot Washington D.C. Iochförsig så hoppas jag av lite tidigare på BWI station som är ganska så liten och när jag kliver ut ur tåget så hoppas jag att så snabbt som möjligt kan hitta min v-familj som kommer vänta där på mig!

Är väldigt nervös, men det är nog alla, inte bara vi au pairer utan också värdfamiljerna.. Men det hör väl till antar jag :)

Ska bli skönt att komma till familjen och få packa upp mig i mitt rum och komma in i en vardag. Jag har HATAR att leva i en väska som jag gjort de senaste 4 dagarna..

Kommer bli jätte tråkigt och jobbigt att säga hej då till mina svenskar, men jag vet att vi kommer ses igen, någongång under året, så är det och så måste det bli! :D

Ni får en bild, det är allt jag ger er for the moment ;P


Bak: Matilda, Johanna, Johanna, Linda
Fram: Amanda, Sara

Onsdag in the united states!

OJOJ! nu händer det snart alltså!
Idag är det onsdag och våran sista HELA dag på skolan. Imorgon så skiljs vi alla åt, eller inte alla kanske men vi svenskar skiljs åt och slussas ut från bussar mot tåg eller flyg, vissa blir hämtade här också. Jag kommer åka tåg, med min roomie, som är thai, känns väl helt okej, skönt att inte åka ensam i allafall känner jag! :D

Så imorgon runt 9 på kvällen såkommer jag hoppa av tåget i Baltimore för att sedan supernervös och vilse försöka hitta min värdfamilj någonstans, vet inte riktigt hur det ser ut såklart så vet inte hur det kommer gå, usch jag är NERVÖÖÖSSSS!!!

Dessa dagar ar varit jobbiga, trötta, tråkiga, roliga, snabba, långsamma och massa mer. Även om det känns roligt att få åka till värdfamiljen i morgon och lämna skolan och lämna livet som au pair i en väska och verkligen bli en au pair! haha :P

Jag kommer säkert vara pissa på mig-spy ner mig nervös i morgon och det kommer vaa hur jobbigt som helst att skiljas från de svenska flickorna här... Vi har så roligt ihop och det är så tryggt att a nära kompsar som man kan snacka med om allt och inget och de förstår varje lilla udda påhittade ord du säger. Så imrgon kommer vara en helt sjuk dag tror jag... Så vi får se hur jag mår på fredag haha ;P

Nu är jag så himla trött att ögonen automaiskt har satt på sova läge så jag ser knappt vad jag skriver så ska lägga mig i min otroligt sköna hotell säng och sova som en stock. Imorgon blir det att gå upp vid 6 halv 7 och börja den sista dagen på skolan. TRåkigt/roligt...

Hoppas Sverige mår bra och alla andra!! :D

Vi hörs kanske i morgon om det hinns, och jag lovar att lägga upp bilder snaaaart!! :D

JUSTE! Det blev tyvärr inget NEW YORK för oss idag, turen blev inställd på grund av snön, den 5 centimeter snö som kom, TRÅKIGT!! Men jag lverlever, jag vet heelt säkert att jag kommer besöka New york mer än 1 gång under mitt år! :)

Dag 3 på skolan

Hej förlåt jag hinner typ aldrig vara inne på datorn. Båda flygningarna gick bra, lite turbulens så att huvudet höll på att ramla av när vi skulle mot JFK, men annars var det bra! Alla här är jätte snälla, vi är 9 svencka tjejer som håller ihop och alla är med alla, så det är skönt!
Vi bor på holiday inn, ett hotell i Stamford Connecticut, ca 1 timme från New york. När vi åkte till hotellet från JFK så åkte vi över en bro och då kunde man se hela new york långt där borta och det var bara sååååååååååå cooolt!!

Man bor ihop med två andra au pairer som ska till ungefär samma område som en själv, jag bor med en från hmmm.... tyskland kanske hon är ifrån? jag tror det och sen en från Thailand, båda är snälla men är inge vidare på engleska så det är lite svårt att snacka med dem, men men , jag och thailändskan kommer åka med samma tåg till våra värdfamiljer så det känns skönt att inte behöva åka heelt ensam! :)

Själva lektionerna går bra. Vi äter frukost klockan kvart i 8 och så börjar lektionerna klockan halv 9. Då sitter vi på stolar i rader och lyssnar på vår lärare som heter Jody. Hon är verkligen as grym! Tiden går så fort när hon snackar, hon är så rolig! :) Idag ska vi vid klockan 5 vår tid in till.....NEW YORK!!! det ska bli sååå jävla roligt och herregud vad ag längtar. Det jobbiga är att det typ kanske skulle komma värsta stormen med snö så att den kunde bli inställd men jag tror inte det, eller ag hoppas att vi får åka !! Det r något jag längtat efter!! :D

Förlåt som sagt för att jag inte uppdaterar så mycket nu under dessa au pair-skole-dagar, men det är svårt att hinna med då vi har lektioner från halv 9 till 7, och när klockan e 7 kan jag säga att man e heelt slut i huvudet så jag försöker!
Hoppas allting är bra med er där hemma!!! :D

IKVÄLL BLIR DET NEEEEEEEEEEEEEW YOOOOOOORK!!! <3<3

Första inlägget från USA!!!!

KAN INTE FATTA ATT JAG ÄR HÄÄÄÄÄR!!!
Vet faktiskt inte när det ska smälta in att jag är nu på ett hotell i Stamford, CT och har endast 1 timme in till självaste MANHATTAN!!!

Flygresan gick jätte bra och allting gick smidigt, så det var skönt!
Kom fram till skolan nu vid halv 8 och då fick vi lite info och så åt vi.
Sitter just nu i min säng på hotellet och ska SOVA!!! jag är heelt död, men kände att jag ville uppdatera er om att jag LEVER!! :D och jag är i USA NUUU!!!!

Hörs i morgon!! Då ska vi svenska ligan lira runt på stan och gå till mallet som ligger 5min från hotellet, ett besök på target också, MÅSTE man hinna med!! Juste, jag har 2 roomies, en thailänds och en annan,  som jag inte kommer ihåg vart hon kom ifrån ^^ kanske tysklan?? :)

GOD NATT FÖR FÖRSTA GÅNGEN FRÅN USA! Skriver imrgon igen!! :D

Hello U to The S to the A!!!!!!!!

OJ alltså nu e det inte långt kvar hörrni!! Sitter i mitt rum och ska snart packa ner datorn i handväskan och göra mig i ordning för innan 5 åker vi mot Arlanda och halv 7 ska jag möta upp högen med svenskar, ska bli sjukt roligt men är också jätte nervös och ledsen. Det är inte roligt att säga hej då till sina föäldrar och sin familj, inte alls. Jag hoppas att det kommer gå ganska så lätt men det vet man aldrig! Tänkte bara skriva en snutt för jag har inte tid me ett längre inlägg.

Hör av mig så fort jag får internet, vart det nu är. :P Men vi hörs nog i .....................
USA och au pair skolan!!!! :D WIHUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
SEE YAAA!

HEJ FÖRSENADE FLYGTIDER

WOHOO!!!! Har väntat på att få mina flygtider hela veckan, och idag ÄNTLIGEN så fanns dem på min SI-sida!!
Det känns verkligen helt sjukt just nu, är det verkligen sant att jag ska åka på MÅNDAG redan? kan det verkligen stämma? det är såna saker som går igenom mitt huvud. Jag har nog lite resfeber men nu e jag fan TAGGAD på NY!!!!!!!! :D Alla säger att skolan typ suger och så, men det blir väl vad man gör det till eller? Och vi e nog ett gäng härliga svenskor som åker så vi får hänga ihop lite ;)

4 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ambassaden, trevligt sällskap, näsblod

ÅÅHH!! Igår äntligen så var det mn tur att besöka ambassaden! Allting gick hur bra och smidigt som helst! Inga problem alls och det gick snabbt! Åkte in med tåget vid 10 i 8 på morgonen och kom till Sthlm vid halv 9. Mötte upp en annan au pair som ska åka den 31 januari som hette Susanna. Hon var aas trevlig och hon som kom från göteborg hade mer koll på vart vi skulle än vad jag hade som bara bor 40 minuter ifrån, hmm jag är sämst på att hitta om jag inte vet vart jag ska, eller har ngåon som säger till mig. Hopplös. Vi kom i allafall fram till Ambassaden och det var en liiiten liten kö på ca: 5 personer före oss så vi väntade typ 10 min ute i kylan, sen in i det lilla huset först och fick ta av oss jacka och skor sen gå genom en sån där pip-grej som de har på flygplaster, sen fick man också lämna kvar sin mobil, sen gick vi tillden stora byggnaden och då satt vi ner i max 5 min och då skulle vi gå fram till luckan och lämna papper och sen sätta oss ner i det större rummet, där man skulle bli uppropad.
Vi satte oss ner och snackade massa saker om au pair så tiden gick snabbt. Sen så satt det en annan tjej bredvid oss och hon skulle också åka som au pair med SI den 17 januari och hon skulle vara i D.C! härligt! så vi tre satt och snackade så efter typ 45-50 min blev vi uppropade och efter det var det klart! :D allting gick på typ 1 ½ timme! SKÖNT! :D

Efter ambassaden så gick jag och Susanna olika håll. Jag gick till Gallerian och mötte upp syster, Minda och Emmeli och så spatserade vi runt i sthlm! AS mysigt! trodde att det skulle bli den sista gången vi skulle ses innan jag åker, men dem kommer ner på fredag så DÅ blir det den sista gånge :/ sorligt men sant.

Runt 7 så träffade jag Jessica som var min värdfamiljs au pair för 2-3 år sedan, hon var såå himla trevlig och det var hur roligt som helst att sitta och snacka med henne för hon vet ju verkligen allt om familjen! så hon åt och jag tog en kaffe på ett fik inne i centralen! Så trevligt :)

Kan verkligen rekomendera att träffa er värdfamiljs tidigare au pairer om man bor i närheten av varandra eller så! Man får ju verkligen all information man vill ha! :D

Efter det så skulle jag ta mig hem från centralen till vaghärad SJÄLV! Jag har aldrig åkt tåg ensam förut hahah så jag var lite rädd för jag hittar som sagt inte någnstans och allra minst inne på centralen där massa människor springer runt som sjuka höns! Men jessica var så snäll och följde med mig till min perrong eller vad det heter så jag skulle komma på rätt tåg! kom jag på rätt tåg? NEJ!

Haha jag satte mig på tåget som jag var 100% på att det var och så när jag sitter där så säger en man i högtalaren att det är ett direkt tåg till södertälje och sen direkt till norrköping, alltså går det inte förbi vagnhärad min station. Jag får typ panik och slänger mig ut i tåget och blir heeelt panikslagen för nu vt jag verklgien inte vart jag ska ta vägen!!?! Men som tur var hör jag en kille säga att tåget som har mellan-stanningar står bakom och då springer jag dit och frågar en snäll själ om de vet om detta tåg stannar i vaghärad och JA det gjorde det. Så jag kom hem aldeles okej, lite drama sådär men det gick ju bra! :D

Beställde ju mitt internaationella körkort i måndags och idag fick jag det! Fyyy vad töntigt det ser ut, en tunn pappersbok typ, FULT! :P men men nu har jag det i allafall! Nu får vi bara hålla tummarna att mitt visum kommer på fredag för omdet inte ligger i brevlådan när jag kollar posten då SPYR jag, för då hinner jag ju icke få det innan jag åker så jag håller tummarna! :S

Ikväll ska jag ätalite middag och umgås med några av mina fina fina vänner, det ska bli as roligt och mysigt! :D

Juste innan jag slutar skriva så msåte jag bara förklara det sista ordet på min rubrik.
I förriågr när jag skulle tvätta av mig sminket innan jag skulle sova så har jag precis kletat in massa borttagningsmedel i ansiktet och helt plötsligt känner jag hur det rinner i halsen och så ser jag att blod kommer från min näsa. Med kletiga händer, panik och en allmän jobbig situation fixar jag fram lite papper och stoppar upp i näsan, USCH! Och så igår när jag emmeli, Minda och syster siter på ett cafe på drottninggatan och snackar så börjar det blöda igen! Bara sådär utan anledning, fick ännu värre panik där för jag var ute bland folk och inte papper så långt ögat kan nå, skrek till lite på emmeli att hon skulle hämta papper och så sitter jag där med masa folk omkring mig med papper för näsan. FINT! Sen igår på kvällen skulle jag snyta mig, gick det? Haha verkligen inte, det forsade blod som aldrig förr och jag började gråta och jag vet inte vad, fick aldrig stopp på det så mamma ringde rådgivning och fick lite tips, blodet slutade rinna typ 45 min senare. HEMSKT! Vet fasiken inte vad det beror på men en anledning kan nog vara att jag är stressad för jag är uppe i varv HELA tiden ,aldrig kan jag koppla av, jag har alltid något att tänkte på, så himla jobbigt :/ Men men nu är det som det är och ...........
JAG ÅKER OM 5 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

PS. Har fortfarande inte fått mina flygtider, eller ingen av oss har det. Det är något problem men vi ker i allafall fortfarande den 10:e januari, det är ju positivt! hoppas jag får flygtiderna i eftermiddag/kväll!! :)

2010 - bäst hittills!

Ja, nu är det ju faktiskt redan 2011, och det är många som skriver om hur deras 2010 varit. Jag vill ju inte vara sämre om jag säger så, så här är en liten årsresume av 2010, som nog enligt mig är det bästa året hittils! :D

Det hände såklert massor under året, och jag kan säga att jag inte kommer ihåg precis allting som hänt, men det finns väl några händelser som är lite större och lite bättre.

MARS hmm,jag tror det var i Mars i allafall. Det var i allafall då jag och Hedvig åkte tillbaka till England coh Colchestr för första gången sen vi var där i november 2009. Vi hade så himla roligt och det stället kommer alltid vara platsen man bara vill fly till när som helst! Det är vår plats om man säger så. Vi träffade massa nytt folk, shoppade, dansade och MASSOR mer!


Jag och Hedvig - Colchester, England

MAJ - I Maj så åkte vi ännu en gång till Colchetser, och denna gången fick vi vår tredje del med oss, nämnligen Petronella! Denna gången var sååå grym och helvete vad roligt vi hade!! Finns liksom inte tillräckligt med bra ord som kan beskriva den resan! så gryyym!


Hedvig, Petronella, Jag, Joe och Shane på Liquid <3

11 JUNI - Samma dag som vi tog studenten så hade vi alla 3:or samling i aulan och hade as trevligt med massa snack och sånt! Sen var det dags för vissa studenter att gå upp på scenen och ta emot stipendium för att de hade klarat sig bra i skolan och så. En av dessa var jag, och herregud vad stolt jag var när jag stod där uppe!! så jävla grymt var det!


Glad Cassandra

Senare den dagen var det dags för utspring och det var väl då kanske man riktigt tog studeten! fy vad grym den dagen var! Studenten kommer jag alltid minnas och det är en av de bästa dagarna i mitt liv! Den var och är nog oslagbar, och jag önskar jag kunde uppleva den dagen igen! :D <3


världens bästa bild, jag och Petronella <3


Hp07a <3

Över midsommar i JUNI så åkte även jag och Hedvig till England colchester IGEN! tredje gången på 2010, och det blev även den sista gången på 2010. Även denna gång hade vi så grymt roligt och det går liksm inte att misslyckas när man är där med en av ens bästa kompisar och bara har så himla roligt!! JAG ÄLSKAR ENGLAND!


Hedvig och jag <3

I slutet av JUNI så var det dags för Trosas årliga stadslopp med massa människor som springer runt lite här och var i Trosa, och jag fick den "fina" äran att vara kranskulla, alltså skulle jag stå där beredd på upploppet och hålla fram kransen när den första mannen kom i mål och även den första kvinnan. Det var väl en upplevelse igen och det är väl roligt att ha gjort det, men jag tror inte jag skulle göra det igen! :D


Ingen bild på när jag var kranskulla, men en bild på mig i de kläderna jag hade då haha ^^ och så Emmeli och Hedvig! :D

JULI - Den 31 juli så satte jag mig tillsammans med min bästa kompis Emmeli och hennes föräldrar på ett plan till Malaysia och Kuala Lumpur. Min familj kom dit dagen efter och var där i 20 dagar ungefär, vi hade så himla roligt sen kte dem hem och jag stannade kvar och provade på liet som malay haha :P Vi träffade massor av trevligt och mindre trevligt folk, vi gick ut och dansade och hade kul, shoppade, pluggade och MASSA annat. Denna resan var den första jag gjort som var längre än 3 veckor och jag är s glad att jag fick möjligheten att göra denna resa! Jag hade as roligt med min familj och min bästa vän!


Jag och syster  i en regnskog i Malaysia

AUGUSTI

I samma veva som jag var i Malaysia åkte vi på semester därifrån till Borneo, en ö som tillhör Malaysia, men det var liite mer exotiskt än KL om jag säger så. Vi åkte hit första gången när min familj fortfarande var kvar. Det var också jätte trevligt och en rolig resa med mycket solandes och badandes, även lite karaoke! hahah Måste säga att vi var heelt klart bäst på att sjunga, vi utklassade kineseraom jag säger så ;)


En liten ö vi hoppade iland på strax utanför Borneo!

SEPTEMBER - Första september var det min födelsedag, jag fyllde hela 19 år!! WIHU! haha 19 är ju as tråkigt att fylla, inget speciellt alls. Men i allafall så var detta min första födelsedag som jag firade utan mina föräldrar och i ett annat land. Det ik heelt okej ska jag säga, eller? Blev firad med lite utgång, jag, Emmeli och Julia, fullt ös nästan medvetslös.. En sjuukt rolig kväll var det i allafall! :D


nybliven 19 åring, med en Malay i bakgrunden, TREVLIGT!

OKTOBER - Tror det kanske var i oktober... jo det var det. Vi åkte iallafall till Singapore!! Det var jätte fint men vi hann inte se så mycket av det då vi endast var där i 1 hel dag och den dagen spenderades på universal studios och det var bara sååååå himla häftigt!! å himla coolt att "gå på New Yorks gator och se Hollywood walk of fame", jag tyckte det var as coolt och kollade alltid efter bilar när jag skulle gå över New yorks gator haha^^ En rolig dag med massor att se och göra! :D


Jag och Emmeli med den där lurviga i Madagaskar. Den var as söt! :D

NOVEMBER - I November så kte vi till Borneo igen och denna gången åkte vi även till en ö ca 2 timmar utanför Borneo och denna lilla, otroligt pyttelilla ö var ett PARADIS! har aldrig sätt något finare alltså, vit strand med klar blått vatten, massa färgglada fiskar, mini hajar, sjöstjärnor och bläckfiskar. Så himla fin och man hade kameran i högsta hugg heela tiden! Kommer alltdi komma ihåg det och nu vet jag verkligen vart jag ska åka på min smekmånad! hmm måste bara hitta en sån där man första men jaa.. :P


Cassandra med lite fake fläkt i håret va..

DECEMBER - I början av december så spelades en liten trisslott-reklam upp i mitt liv. Ni vet "plötsligt händer det". Kommer inte ihåg det exakta datumet men i början av december så matchades jag med min värdfamilj i USA. En mamma, en kille på 12år och en tjej på 9år. Jag är såå himla glad över att jag tillslut fick min dröm familj och jag är så himlaexcited på att få åka äntligen och detta år kommer bli så förbaskat bra kan jag säga redan nu, inget ska stoppa mg, inte hemlängtan, inte jobbiga stunder eller ja vad som helst! jag ska tillbringa heela 2011 i USA och det kommer bli så otroligt jä*la bra ska ni veta!

Så ja mitt 2010 har varit såå grymt, det bästa hittills tror jag som jag skrev tidigare, och jag hoppas och tror att 2011 kommer bli minst lika bra..om inte BÄTTRE!! :D


En bild från 2010 sista dag får bli den sista på detta lite för långa inlägg.
Syster, jag och Emmeli in action med pictionary på nyår! <3



Sista veckan i Sverige snart då!

Har tidigare yttrat mig om att jag är sämst, och nu gör jag det igen, för det är vad jag är, sämst på att uppdatera nu för tiden, men jag har anledningar jag lovar. Jag gör saker heela tiden känns det som, inte en enda lugn stund eller en enda dag som jag kan göra absolut ingenting på. För om jag inte jobbar så är jag med kompisar, är jag inte med kompisar umgås jag med min familj, är jag inte med min familj så håller jag på med MASSA au pair förberedelser. Detta.är.sjukt.

Även om det bara är 8 DAGAR kvar nu så har jag fortfarande massor avsaker kvar att göra. Det jag längtar mest efter är tisdag - för då ska jag till ambassaden och när det är över kommer det kännas mycket bättre. Så mina dagar kvar i Sverige kommer se ut ungefär såhär:

IDAG - Skriva ut massa papper och foton till bl.a. ambassaden + skicka in min ansökan om internationellt körkort

MÅNDAG
- banken, spruta och tandläkaren och ringa SI

TISDAG
- Ambassad besöket, träffa Minda och Emmeli i Sthlm för en sista gång på 1 år :(

ONSDAG
- Jobba, sen på kvällen träffa några av mina flickor och umgås kanske en sista gång på 1 år :(

TORSDAG
- Jobba, sen dra till Nyköping coh träffa Petronella för första gången sen jag kom hem från Malaysia och sista gången innan jag åker :(

FREDAG
- Kanske jobba

LÖRDAG
- Jobba

SÖNDAG
- Jobba

Ja, så ser min sista vecka i Sverige ut! :) Vet inte om jag har glömt något? säkert... Men annars så tycker jag det ser heelt okej ut, det är i början av veckan som det är mycket, och som jag skrev, så fort ambassaden är klar så kommer det kännas mycket bättre! :D
Ska väl också kanske försöka klämma in present köpen eftersom ajg fortfarande inte gfixat det än och packa någonstans men det får vi se vart :P

Ska kanske uppdatera lite som alla andra gör med lite händelser som har hänt 2010, men det kommer antingen idag eller imorgon! JAG LOVAR!:D

RSS 2.0