Adam Tensta

Adam Tensta kommer till the big city TROSA tonight!
Han ska vara nere i hamnen på Tullen och det ska tydligen vara sjukt mycket folk där. Dom hade säljt mer än tusen biljetter tror jag och vi på Turistbyrån har sålt några också, så det blir nog ett jäkla drag nere i hamnen ikväll ;) kuul!
Killen som har hand om biljetterna kom in till oss för att se hur många biljetter vi hade kvar och det var ganska många och då säger han: "Ja, sen så skulle ju ni få en varsin, ni på turistbyrån". HA! jag pratade i telefon då så jag hörde inte allt men han sa då att vi skulle få en gratis biljett till ikväll och dom kostar liksom 190 kr så det är ju skit bra! MEN, synd att Cassandra inte blivit vuxen än då!! SYND att tullen har 18-års gräns!! SYND att Cassandra inte kan gå med sin gratisbiljett!! usch så himla typiskt!! MEN vad BRA att Cassandra har en kompis som inte har köpt sin biljett än!! Vad BRA att hon är över 18!! och vad BRA att hon är kompis med Cassandra!! ;) Så vem vet min kära kompis kanske blir glad i allfall ;)

Au pair mail

Sådär ja!

Nu har jag skaffat mig en till mail, som jag bara ska ha för au pair grejer! as bra tycker jag, då slipper man blanda ihop massa andra mail och s¨å har man allt samlat på ett ställe! :) rooligt!

några fler bilder kan väl behövas tycker jag







det var några fler malta bilder i allfall :)

Trettiosex dagar kvar

Nu är det trettiosex dagar kvar tills jag blir 18!! och jag längtra faktiskt ganska så mkt nu. Alla mina kompisar har ju fyllt redan nästan alla i allfall och jag känner att jag också vill bli 18 nu bara för att. Jag vill också ta körkort, för när jag har gjort det så kan hela matchnings processen sätta igång liksom, det är då jag är NÄRA till USA känns det som! åh jag vill bli 18!!


Konstigt flin men så blir det när solen steker rakt i ögonen ;) MALTA 09

USA, New York

Igår när jag kom hem från jobbet hittade jag ett vykort på köksbänken som det var en bild på New York på, blev helt uppspelt eftersom att det kom från USA. Läser vykortet och ser att det är från min farmor och farfar, hade glömt bort för stunden att dom var där borta på min drömplats och dessutom utan mig!! det var riktigt roligt att läsa men oj så avundsjuk jag blir, jag vill ju också va där och andas amerikansk luft!! Dom ska vara i USA i hela tre veckor och dom har besökt Cantral Park, Empire state building och Madison Garden!! :) åh jag kan inte fatta att det är ett helt år kvar för mig i Sverige! jag vill åka nu nu nu !! ja jag vet att jag har sagt det 10 000 000 gånger förut men så är det! :)

1 månad!!!

jajjamensan! alla vi som gick ut tvåan i somras ska vara glada! okej dom som tog studenten i somras kan ju vara ännu gladare att dom slipper skolan nu! men ändå! Vi som börjar trean snart om 1 månad har för tusan bara ett yna pytte litet år kvar i skolan!! alltså jag tycker det är helt sjukt vad tiden har gått snabbt i gymnasiet! :D
som sagt en månad kvar på vårat sista sommarlov! jobbigt att lovet snart är över men det känns ändå bra eftersom att man vet att om man går i skolan nu och jobbar på så är det liksom slut sen, det är över!

jaja jag tycker i allfall att det ska bli helt okej att börja trean om en månad! :D
vad tycker ni? suger det som vanligt att sätta sig vid skolbäken?! ;)

Halva gårdagen och konstverk!

Tog några bilder igår när vi var och badade med våra kusiner..har ju liksom inte lagt upp bilder på länge så här får ni några :)






lillebror Geronimo


kusin emilia!

sötnos

sen så idag så bakade jag mina allra första cupcakes, haha dom blev väl inte världens finaste men goda var dom i allfall! äsch, bättre lyckat nästa gång ;)






krossade lite maränger på också ;)

mhm så ska det se ut!

LAG! typ...

Alltså nu e det s¨här det är ju något visst med att vara kille. alla killar måste ju mönstra till militären eller vad det nu är, alla måste det om man inte har en bra andledning till att inte göra det såklart. Nu då, jag tycker att man borde uppmärksamma au-pair resan så mycket bättre, man kan typ iställer för att man ska mönstra till att bli au pair, det är ju liite konstigt så kan man väl när man fyllt 18 år få hem en liten katalog med olika organisationer och lite info om au pair, jag tor det skulle vara as bra! då kanske fler skulle inse hur cool, spännande och roligt det egentligen är!! :D alltså jag är så smart! jag tycker det borde vara en liten mini lag på att alla ska få info om au pair just för att det är så bra och utvecklande att göra!! :D 

i went insane!

igår då då, så blev det som så att dagen startae mycket bättre än dagen innan, jag var nämligen lite mer positiv, så det var skönt, Vid halv 12 så åkte vi och badade, men jag badade inte utan jag blev uppäten av massa äckliga flugor, knott, getingar, mygg m.m. det var sjukt mycket sånt där flygfän, men det kasnke inte var så kostigt eftersom att där vi badade så var det tajta skogen runtom. men men , sen efter lite klagomål från mig och brist på sol så åkte vi hem. Vi åt lunch och sen åkte vi till greanan! :D såklart övningskörde jag upp dit, och ´fyy vad jag hatar sthlm med alla dessa fotgängare överallt, alla rödlysen som det bara är 50m emellan..jag klarade det i allfall och jag tyckte faktiskt att jag var rätt så duktgt )
så vi gick på grönan och åkte lite roliga attraktioner men höjdpunkten var ju såklart insane, den var sjukt rolig och läskig då jag satt och gallskrek hela tiden och mina ögon stängdes reflexmässigt, haha men kuul det var det, så jag säger bara det är ni på grönan så MÅSTE ni åka insane det var sjukt roligt!!
oj shit, nu måste jag slänga mig på cykeln börjar jobba om några minuter! hörs sen! :D


jag fick lite panik när vi satt där den röda saken är längst upp, vilken utsikt men fyyy så läskigt!

sol vind och vatten

solen skiner, vinden blåser lite lätt och vi ska snart bege oss till en strand och bada. vet inte riktigt om jag vågar bada, vattnet kommer säkert vara skit kall´t :S men jag får see :)
em ja det är i allfall det som gäller för stunden och sen kanske senare ikväll mot 4, 5 så kanske vi åker upp till grönan och har lite kuul!! jag vill verkligen åka insane, den verkar sjukt roligt men lite läskig, me som sagt det r nte säkert än :)
vad ska ni hitta på idag! :D

lediga dagar gillar man mest

ledig ledig ledig!! åtminstone en dag iallafall! :D
vaknade runt halv 12, 12, det var SÅÅ skönt att få sova ut ordentligt och inte behöva gå upp tidigt och ställa klockan och stressa iväg till jobbet! gick upp och åt fruksot, tittade på en film, sen skulle holmarna åka hem så vi sa hej då till dom. Kommer inte ses igen förens i jul, tråkigt men sant! . sen har jag städat mitt rum idag, ganska tråkigt men det behövdes verkligen, hela dagen har varit riktigt seeg och ikväll ska jag nog inte göra något, hoppas ni haft en underbar dag! :D
förresten, jag funderar på att åka med STS iställer för CC! någon som kan säga något om STS? eller är det någon som ska åka med dom eller funderar på det?:)

Nervös? trött ? hungrig? sjuk?

nej jagvet verkligen inte vad det kan vara men jag har fortfarande ont i magen och då menar jag magont alltså, bara vanlig magont som alla har lite då och då. När jag blir nervös så får jag alltid ont i magen och det känns ungefär så som det känns i min mage nu, grejen e den att jag inte är nervös, så vad kan det vara då då?!! Ja jag är verkligen trött kan man säga, har jobbat tidigt och varit uppe sent så jag är väl lite sliten, men ändå...
jaja jobbigt är det i allfall och jag vill inte ha ont i magen längre för det är jobbigt ju!
någon mer som har ont i magen, tänkte att det kanske går nu genom Sverige, magont altså ;) haha nej nu ska jag göra något annat rooligt. Nej just det ja, jag sitter ju fast på trosa turistbyår så rooligt är nogdet sista jag komemr ha här....

Det går inte över

magen ändras ingenting, men jag vet nog som sagt vad det beror på, och det är positivt, jag är glad och pirrig, hmmm vad kan ha orsakat det?! I'm not gonna say anything more now! :)

pirrig i mageen jaoo, men det är något bra I think?!

jag kunde verkligen inte sova iår, jag var så uppspelt men ändå trött. . jobbigt det där
igår blev det lite ändrade planer för vår del, vi skulle ha spelat volley boll och ha middags picknick nere på gräsmattan i hamnen, så vi åt och spelade volleyboll i ungefär en timme sen hälsade regnet på, inte kul, himlen var aldeles mörkblå och det åskade och blixtrade, mhm läskigt. Så vi packade ihop alla våra saker och eftersom att vi var åtta stycken (4 vuxna, 4 ungdomar) så fick jag och emmeli sitta i bakluckan,hm det var en upplevelse som jag inte kommer göra igen.
När vi kom hem så besätmde vi oss för att åka till heron och titta på den nya harry potter, det bev lite fram och tillbaka diskussioner men tillslut var vi på väg ! :) När vi skulle gå in till bion möter vi upp emelie och Co, och det är såklart alttid lika trevligt ;) hälsade lite på dom, sen började filemn.

filmen var bra, men jag tycker att man satt och väntade på att något stort skulle hända, att dom skulle börja slåss och härja runt lite så jag blev lite rastlös faktiskt, jag måste faktiskt säga det även om jag inte vill, men så var det, men kanske kan det berott på att jag var så trött, man vet aldrig ;)
sen kom vi hem vid typ 1 och jag dog, eftersom att jag skulle jobba idag och jag visste att jag skulle vara helt död om jag inte somnade fort som attan! men såklart så kunde jag inte somna, jag kunde verkligen inte det, jag hade en konstig känsla i magen oh det har jag fortfarande och jag vill verkligen att den ska gå bort, även oom det är något bra. ;)
så nu har jag lättat på hjärtat lite ;)
måste faktiskt säga att igår var en bra dag i cassandras liv! :D

nu e jag allt helt trött. . . .

Mhm det kan man verkligen säga, jag är helt slut i huvudet, jag är så himla trött och jag önskar bara att klockan ska vara tre så att jag kan få lämna jobbet. Jag är såååå uttråkad! men minda och emmeli kom in en stund förut så då fick jag lite energi men nu är den slut och jag är dödshungrig också!! :D idag blir det att bara dö hemma en stund i allfall, måste få tillbaka mina krafter om jag ska orka någonting ;) senare runt 6 så skulle det nog bjudas på lite volley boll nere i hamnen, rooligt! hoppas inte att det är upptaget bara ;) efter det kanske men bara kanske så ska vi titta på harry potter ida! :D jag är inget harrypotter freak det kan jag lova, men jag tycker att det är såna filmer som ala borde se för att . . .ja man bara måste det oh jag gillar ju filmerna ;) så vi håller tukmarna för att det ska bli bio för min del ikväll! :D right? back to work as always then! later!

ps. emelie har åkt på familje semester nu i en vecka så det kommer inte vara lika roligt nuuu! men vi ses snart igen! eller det måste vi verkligen!

hoppas ni har det bra! höreS!



Mmmm

kom precis tillbaka från min lunch. Idag blev det pizza på rhodos med emelie ooch dino! trevligt och gott!
så nu kommer emelie den lilla jäveln åka bort i två hela veckor och kvar i Trosa lämnar hon mig, hoppas jag klarar mig men jag tror det är knappt! ;)

My mage hurts!!

Så fort jag kom till jobbet så kände jag hur det bara knöt sig i magen på mig, och nu en stund efter så har jag så innihelvete ont så att jag bara vill gå hem och lägga mig med min värmekudde på magen!! och jag ska jobba ända till sju!
Lunch runt 1 i allfall och då får jag träffa emelie och dino så det blir bra! :D om jag är sugen på rhodos så att säga, jag vill ju inte spy på resturangen!
nej nu orkar jag inte skriva mer men dt är skit fint väder i allfall så jag ho0ppas att jag kan få lite energi där ifrån! :)

what happens in Vegas

Det är ju inte så konstigt att jag inte kan sova länge på mornarna! mina otroligt inte så hjälpsamma rullgardiner är ju aldeles för ljusa! usch  det är verkligen jobbigt. Idag tillexempel vaknae jag vid typ 10 okej jag kunde gått upp då men jag ville verkligen sova längre eftersom att jag var så trött igår, men det går verklgien inte att somna om när det är så himla ljust i rummet, jag blir lite smått galen, men men då vet man att jagvalltid är uppe med tuppen i allfall!
Såå idag gick jag upp vid typ halv 11, övningskörde med mamma en stund ochsen åkte jag hem och åt frukost/lunch. Sen tittade jag på what happens in vegas och jag måste säga att jag gillar den, den är mysig och söt :)
nu har jag precis duschat och vid 4 halv 5 ska jag möta carro för en sen fika, sen ikväll blir det att grilla med emelie och några till! tjoho roligt! just jag jobbar im rogn, ovanligt va?
ha det så länge!





vem vet jag kanske är här om ett år! haha spännande! (:

Avundsjuk

Åhh ajg sitter här på jobbet och har absolut ingenting att göra förutom att gå igenom massa au pair bloggar vilket är sjukt roligt och intressant. Jag blir så himla avundsjuk på alla er som antingen är au pairer, nyss blivit au pairer eller är i matchnings processe!!! jag vill ju också åka nu, jag vill till USA och jag vill vara au pair och ta hand om barn! jag vill åka nuu! men som många kanske redan fattat så har jag ju ungefär ett helt lååångt år kvar tills jag sätter min fot på andra sidan Atlanten! men jag är verkligen glad för alla dom som är där borta nu och dom som snart är påväg!
att man liksom vågar ta det steget till att verkligen åka! det är en sak att säga att man ska bli au pair i usa men att verkligen åka dit och uppfylla drömmen det är en helt annan sak! jag kommer nog vara väldigt mycket upp och ner och kanke lite åt sidan när jag kommer lite närmare usa, tills ajg ska åka. För jag har verkligen BESTÄMT mig att jag SKA till USA, det är verkligen ett måste! och jag tycker det är såå modigt och coolt att man väljer att göra det!
såå ja, just nu så är jag väldigt avundsjuk på er alla som är i usa eller är nära! hoppas allt är bra!! nu ska jag återgå till jobbt!

ingen uppdatering

det blev ingen uppdatering igår men det gör inget, hoppas jag, tänkte att jag kunde skriva vad som hände igår nu istället.
Såå igår var min första lediga dag sen jsg kom hem från Malta det var riktigt skönt att inte behöva tänka på att hinna med någon buss och hinna äta frukost i tid eller  ställa klockan för att gå upp och jobba, jag kunde sova hur länge jag ville! det var as skönt, men ändå så sov jag inte så speciellt länge om man säger så, jag vaknade vid tio ungefär och hoppade in i duchen, sen ringde emelie och så skulle vi träffas nere på stan. Vi tog en lång fika och sen gick vi runt lite i väntan på att hedvig skulle sluta jobbet.

vi cyklade till trossen och så kom hedvig och vi alla tre cyklade ner till torget igen för att äta lunch på rhodos som är en grekisk kolgrill, det var väldigt mysigt och väldigt gott. Efter maten och lite prat skulle hedvig färga håret så då for jag och emelei vidare, vi blev upphämtade av Dino och vi åkte till Stockholm för att lämna någon bok, och sen så åkte vi även till Barkarby quality outlet(tror det heter så) , det var ganska så roligt, hade inte allt för mycket pengar så jag kunde inte handla så jätte mycket men det blev i allfall en väska till mamma och en bok till mig! kan ni gissa vilken! ;) en bok ur twilight serien såklar, nämnligen 3, så nu har jag 3 och 4 men inte 1 och 2, så dom ska jag också köpa snart! :D
Sen när vi kom hem vid ungefär halv 10 så kollade jag på 17 again, som var ganska så bra! någon som sett den? vad tyckte ni? :)
juste! sen såhade även mitt paket kommit idag, jag trodde att det skulle komma íförrigår men det kom i går och jag blev super glad, paketet innehöll filmerna: twilight, bröllopsduellen och what happens in vegas, sen även en bok: en shopaholic i väntans toder eller något likna´nde!! så nu är jag väldigt glad och idag blir det att titta på älskade twilight!!! :)
jobbar dag för min del också! hoppas ni har det bra! väderet är fint här iallfall, alltid när jag jobbar också! såklart!
hejs!

ännu en dag avklarad!

Dagarna på sommarlovet är alltid dom som går snabbast!! varför måste det vara så?
jag tycker det är orättvist men o andra sidan så är det ju rätt skönt iallfall när man jobbar ;)
Min dag idag bestod av jobb från 14 till 19, skulle egentligen ha jobbat 11 till 19 men eftersom att jobbet blev bjudna på lunch på sävö krog så fick vi istället för jobba en gratis lunch som var mycket god. Kom precsi hem och ska precis äta, tror också att mitt cdon.com paket kom idag med tre filmer nämligen ......TWILIGHT!!  och sen bröllopsduellen och what happens in vegas! så ikväll blir det en lugnt kväll igen meed lite twilight!! :D
hoppas er dag vart bra! :)

Malta del ; uno

okej, tänkte då berätta lite för de som är intresserade lite om hur det var på min språkresa i Malta. Soo here we go:
onsdagen den 17 juni, alltså dagen innan jag skulle åka till Malta så åkte jag och min pappa upp till min kompis emmeli som bor på ekerö, vi åkte dit och sov för att det inte skulle bli lika långt att åka på morgonen då ekerö ligger närmare arlanda än vad Trosa gör.
Emmeli och jag kom i säng vid halv 12 då vi satt uppe och pratade efetrsom att vi inte hade sett varandra på 5 lååånga månader. Vi gick i allfall och la oss vid halv 12  och somnade ganska så fort. Ställde veckor kloclan på kvart i två tror jag då vi skulle lämna huset vid halv tre.. Gick upp och var huur trött som helst men ändå glad och exhalterad inför resan.

Vi satte oss i bilden och körde mot flygplatsen. Väl på flygplatsen så såg vi en stor hop med ungdomar så vi fattade direkt att det var där vi skulle stå, så vi gick dit och sa till en ledare att i hade kommit och hon bockade av oss.
Efter ca.: en halv timme så checkade vi in och fick våran biljet och sa hej då till våra söta pappor.
Sen gick vi genom tullen och så var vi helt plötsligt på väg till Malta..

Vi landa på maltas flygplats runt 10.00 och då hade jag fortfarande inte fattat att jag var i malta och at jag skulle vara där  tre veckor till. det var helt sjukt. I allfall, vi hämtade våra väskor och gick ut och mötte två andra ledare som gav oss vårat schema och lite andra sker, sen hoppade alla in i en svettig buss som skulle ta oss til en plats där vår familj vi skulle bo i skulle hämta oss. När vi kom fram var jag sjukt nervös, vi visste verkligen ingenting om dom och jag var nervös ända tills jag såg vilka vi skulle bo hos. Kvinnan hette Tess och var hur gulig som hlat och mannen hette Charlie och var väldigt trevligoch hjälpsam.

Vi packade in oss i bilen och åkte till deras hus och vårat i tre veckor i allfall ;)
huset var väldigt fint coh man såg att om här människorna hade det bra ställt ;) vi packade in oss i ett av sovrummen och gjorde oss hemma stadda ;) sen så flöt dagen på och vi gjorde inte så mycket förutom att jag verklgien försökte förstå att jag verkligen var i Malta. På kvällen var det nattsimm men vi badade inte eftersom tt vi var så trötta ;)



dagen efetr började dirket med skola, och bussen ´gick kvart i 8 så ingen semester här inte, upp och hoppa halv 7 och sedan fruktost och allt. Väl framme i skolan hade vi lektion till 11.20. för att sen åka till stranden. Vi låg där hela dagen och på kvällen åkte vi hem och åt och gjorde oss i ordning för en kvällsaktivitet ;)

ja hela första veckan var det svårt för mig att fatta att jag var där och att jag kulle tillbringa hela 3 veckor där nere, utan min familj, okej, jag fyller 18 år snart men ändå, jag har alltid varit hemkär och en riktig mamma gris, men tydligen så hade släppt helt och hållet eftersom att jag inte längtade hem en ända gång vilket vargaska skönt ;)
nej nu fick ni en liten insyn om vad jag gjorde 1 veckan, 2 veckan och 3 veckan kommer jag skriva om snart och bilder kommer sen ;)
ha det bra ciao!

tråååkigt

mhm, jag har det väldigt tråkigt just nu...
sitter på jobbet och har absolut ingenting att göra, allt som går att göra är gjort och det är inte så många turister eller besökare då det är söndag och alla affärer är stängda.
Så här sitter jag med en bok och läser och väntar på att klockan ska bli tre så att jag ska få cykla hem.
vädret börjar faktiskt bli bättre och jag hoppas att på mina tre kommande lediga dagar så ska jag kunna bada och sola åtminstonde en gågn ;)
hoppas ni alla har det bra!! :) hörs senare!

Några Malta bilder


Jag och bästa vän Emmeli på vår egna balkong från rummet


Vår balkong utgång


vårat hus vi bodde i


paradise bay!! :) as fiint!


vår rumskompis sofie, Emmeli och jag


haha vi var ju tvugna att åka banana boat, alla ser vi riktigt muppiga ut, men det var meningen jag lovar :)
Sofie, jag, Emmeli, Ester och Johanna! :D

nej nu orkar jaginte mer , lägger upp fler bilder snart ;)

har ingen ork ;)

jag orkar verkligen inte lägga in alla bilder från min mobil till datron, det tar sån hiskeligt lång tid nämnligen men jag lovar att jagska göra det snart, men idag blir det i allfall inte ;)
Dagen började klockan 10.00 med jobb jobb ovh jobb, det rullade på och det gick ganska så fort måste jag väl ändå säga. Fick faktiskt den stors äran till att vara vittne till en vigsel som skulle hållas på övervåningen i rådhuset där jag jobbar, det var väldigt mycigt och snabbt gick det. Kvinnan och mammane som gifte sig var jätte trevligga och jag och det andra vittnet fick<varsin chokladask som tack för hjälpen ;) gulligt!
Jobebt slutade tre så då cyklade jag´hem och packade upp hela väskan så nu är alla saker upp packade och alla kläder är i tvätten. Mitt rumm är städat och fint nu, skönt.
Ikväll ska jag nog bara vara hemma, är fortfarande trött och i morgon väntas det mer jobb, huvvaligen.
men men hoppas ni haft en bra dag i allfall!! :D

konstigt

känns så kontigt att vara hemma i Sverige igen och i lilla Trosa och detta väder.
okej, jag har bara varit borta i tre veckor men ändå så känns det så konstigt, jag hade hur kul som helst men nu när jag är hemma så känns det som det var en evighet sen jag såg allt det här som jag ser varje dag nu.
kom hem igår som sagt vid 7 och tyvärr så skulle man ju upp med tuppen idag och jobba!!
fyy fan vad trött jag var i morse jag ville verkligen inte jobba i dag, jag är helt slut, jag har inte packat upp allt än och jag har inte hälsat på alla mina vänner!! : jag vill inte jobba nuuu juu
men men man kan inte få allt här i världen så nu sitter jag här på trosas turistbyrå och sliter..haha fick i allfall en liten lyckokick i morse då jag träffade emelie!! :D det var roligt att ses igen ! :D
vad har ni gjort här hemma i sverige då i tre veckor! :D i wanna know! :D
ps, bilder och sammanfattnig av resan komemr inom kort jag lovar ;)

hemma

nu är jag hemma i sverige i trosa igen efter tre helt underbara veckor på malta!!!
Resan har<varit hur bra som helst och jag ångrar verkligen ingenting!!
tyvärr så orkar jaginte skriva nu efter som att jag ska packa upp och kolla mejl osv..
i morgon<ska jag jobba vilket verkligen suger men men pengar behövs ju alltdi!! :D
later!

Malta - 3 dagar kvar!!!!

hittade ett internet cafe har vi bor tyvarr sa hittade vi nite det forens nu...
iallafall sa tankte jag bara skriva lite om hur jag har det...
jag har det saaa sjukt bra har nere och vadret och allt ar skit bra. varmt varje dag och vi har solat och badat massor. vill faktiskt inte aka hem och det kanns lite jobbigt att jag bara har tre dagar kvar har nere pa denna vackra o.
hoppas ni alla haft det bra utan mig hahaha skamt och sido... <)
nu rinner dator tiden ivag men vi hors ju snart jag kommer hem pa torsdag och da skriver jag igen!!!
ha det saa bra! >D

RSS 2.0