What to do. . .

Jag blir galen.
Jag blir arg.
Jag blir ledsen.
Jag blir frustrerad.

Vad ska jag göra
Skit.skit.skit.skit.

You could say....HOUSEPARTYYYY!

OJ!

herregud, vad roligt vi hade igår kväll! Men först ska jag berätta om helgen! :)

Ifredags efter att vi släppt av barnen på skolan så åkte L till Califronien för att tillbringa helgen där. Jag gjorde inte s mycket, jag åkte med Linda till affären Michaels igen och köpte lite more stuff för att kunna göra mer scrapbooking!

Sen hämtade jag upp barnen och så vid 5 så kom barnens pappa och hämtade upp kidsen och då åkte jag och hämtade Linda och vi åkte till mallet för att hämta upp Hedvigs och mina bilder som vi printade. en åkte vi vidare mot oakton för att hämta upp Hedvig och sen körde vi en drive-thru på mcdonalds och sen åkte vi hemåt till mig igen!

Vi satt uppe till typ 1 och höll på med massa saker. Jag fixade 3 ramar till så nu har jag måånga! haha och jag gick lite väl crazy med allting men jag tycker dem blev fina i allafall! :) Sen gick vi alla 3 och la oss. Vaknade runt 9 tror jag och då åkte vi till mallet och köpte lite saker och sen vid 2 skjutsade vi hem linda till henne för att hon skulle jobba kväll och jag och hedvig åkte vidare hemåt.


Hedvig in the morning!


American pancakes!

Vid 3 så kom nevina och marieke hit och då planerade vi lite mat och sen åkte vi alla 4 till giant och plockade på oss lite saker inför kvällen!

När vi kom hem runt 4 så började vi fixa oss i ordning och fixade in 2 pizzor i ugnen som fick bli vår middag. Vi åt pizza och drack vin (som smakar skit som alltid). Runt 6 så började vi 4 dricka lite. Världens bästa Linda köpte lite sprit till oss till kvällen. Hon köpte 6 smirnoff ciders, 1 tequila och 1 smirnoff vodka. Så totalt hade vi. 1 flaska vin, 1 tequila, 6 smirnoff ciders, 1 smirnoff vodka, 1 annan vodka, 1 jaigermeister och en halv vin dunk...Oops!





Sen lite senare så kom Rob och Adrian hit och vi började så smått dra igång!
Sen ännu lite senare så droppade Elin in med två kompisar, Lissy och Sara.
Dem var på party humör och alla hade super trevligt!

Men sen så tyckte Elin och ja alla andra tjejer att det var aldeles för några killar så de ringde deras navy kompisar och bjöd in 3 stycken till, så 3 fler killar kom.
Sen så hade Adrian och Rob bjudit in 3 killkompisar också så dem 3 kom också lite senare.
Och sist men inte minst kom Linda! :)

Så totalt så var vi 8 tjejer och 8 killar! Vi dansade, lyssnade på musik, drack, pratade och badade hot tub!
Jag hade en väldigt trevlig kväll med MÅNGA crzay händelser! hahaha ^^
Sen när alla blev trötta så gick vi alla och la oss vi sov 5 i mitt rum, 2 på soffan, 2 personer i G's rum och 2 perosner i S rum! haha så det var packat hus kan jag ju sääga! Men roooligt! :D

Allt folk var super trevliga också så jag tror att vi alla hade en trevlig kväll! :)




Rob, Hedvig, Marieke, Adrian


Hedvig attacks!


Booom!


Nevina, Lissy, Elin, Sara


Hooot tub!


Lissy, Sara


Cassandra, Lissy


Igen


Okej, hmmm tror det var..Cole, Brandon, Vincent och så partypinglan Elin!


Cassandra, Cole, Brandon, Vincent


Vincent, Elin


Eliin


Nevina, Marieke


Cole, Brandon

Jaaa, det var lite bilder från helgen det! :)

nu har alla personer som sov här gått förutom, nu e det bara jag, hedvig, Nevina och Marieke kvar! Får se vad vi hittar på, ska nog åka och handla något gott och sen bara slappa!!

Jag börjar jobba klockan 5 idag då L inte kommer hem förens i morgon förmiddag! Så vi får se vad jag ska göra med barnen, blir nog bara att vara hemma och kasnke ska vi åka och äta middag med deras mormor och morfar! Vi får se!

Jag är trött och vill helst sova! :)

Men icke! Nu drar jag! Heeej!


Hmmm, dagen efter...Rob, Hedvig, Marieke, Nevina...TIRED!!



I love arts and crafts!!!

OMG!! jag bara äääälskar affären Michaels!! Den e såååå grym och jag spenderade 1½ timme där inne och jag gick bara runt och tittade på alla 10000 saker de har där!! För er som inte vet så är Michaels en stor butik FYLLD, verkligen smockad med scrapbook saker, fejk blommor, ja allt man kan tänka sig i kreativitet väg!

Ja plockade på mig 2 tråkiga trä färgade ramar, en burk med vit färg och så självklart lite stickers!!!

Detta blev resultatet:


Vit TRÅKIG ram blir......


Fin ram och så med mig och min älskade mamma! :)

och .....



Studenten/Graduation i lite amerikansk stil med hatten och den där toffsen haha!

Men seriöst visst blev dem fina! :D Jag är super nöjd och jag kommer verkligen besöka den butiken igen och
fixa ännu fler ramar!

AHHH detta är sååååååååååååå kul!!!

SEE YAA!

Hmm, what could it be?

Namen hejsan!

Idag e det torsdag, och det betyder att det är fredag i morgon och då e det heeeelg snart!! :D YAY!!
Längtar tills i morgon för då blir det roligt! L ska åka till Cali på morgonen, kommer inte ihåg vilken tid men jag tror att jag får väcka barnen och göra morgon rutinerna själv, men det gör inget, sen så är jag ledig under dagen igen och då ska jag möta upp Vanessa för att åka till en affär tror jag som heter Ross och sen lunch! Sen ska jag hämta barnen och sen vid 5 kommer deras pappa och hämtar dem och då kastar jag mig in i bilen och kör till Oakton och Hedvig och så umgås vi, och sen på lördagen så tar vi det lugnt och sen åker vi hem till mig för att förbereda lite inför kvälle, så lite folk ska komma hem till mig! Vi ska umgås och bada hot tub!:) Det ser jag fram emot! Så ge mig fredag nuuu!!

Igår då, hmm då åkte jag till mallet igen och plockade på mig lite saker ^^ Sen runt 12 mötte jag upp Elina för sushi och sen gick vi runt och kollade lite i butikerna och snackade! Härlig människa alltså! :)

Sen åkte jag hem och hämtade G och när vi kom hem gjorde han sina läxor och jag...ja vad gjorde jag? Satt typ och kollade på datorn :P Sen runt 5 så åkte L, S och G till G's hebrew school och då stannade jag hemma, för att vid 6 ungefär bli upphämtad Aav Linda, Elin och hennes kompis. Vår destination var Ikea! Gick en liten runda där inne och jag fick ihop lite saker! :D Men mitt #??!=#)¤ kort är MOOOOONGOOOO!!!!!!!! Det gick tydligen inte att dra och ja vet inte vad och det sa även not approved, vilket det brukar stå om man inte har pengar? Men jag hade pengar så jag fattar verkligen inte varför det inte fuuunkar!! Blir tokig, meeeen jag har beställt ett nytt! :)

Lite bilder...


Köpte 4 tröjor, 1 pliten parfym och 8 par trosor :) I'm happy!


Köpte en liten vas, 3 blommor, 3 ljus och en ram på ikea, måste verkligen köpa lite fler saker, tycker mitt rum ser så tomt och kalt ut! Men detta blev i allafall lite bättre, förutom att det ser ut som typ en minnesplats, men men !


Hmm... Fick även ett kuvert igår hemskickat till mig! :) Vad var det i?
Jomen det var ju självklart biljetterna till International balen! :D YAY!
Inte så länge kvaaar nu tills jag få dra på mig en lååång fin klänning! Längtar!



Idag ska jag först och främst åka till min bank och kolla så att alla mina pengar är kvar, blev lite orolig igår då det inte funkade... :S så måste checka nu. Sen ska jag nog åka till en affär som heter Michaels, där dom har otroligt mycket arts and crafts stuff och typ massa roligt! :D ska bli kul, har inte varit i en sån butik innan så! Sen vid halv 12 ska jag möta upp elin och då ska vi till en second hand butik och kolla! Kan bli intressant, sen blir det nog lunch i DT Annapolis! Härligt!:)

Och btw, det REGNAR här och är super grått! ochom det kommer fortsätta regna hela dagen så kommer våran uppfart bli översvämmad IGEN! och det oooorkar jag inte!!!

Juste, får ju inte glömma, det är den 24 mars idag vilket betyder att min älskade mamma fyller 45 år idag! YAY! Nu e du närmare 50 än 40, måste kännas bra eller vad säger du mamma?? ;P


Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!
Saknar dig som tusan varje dag och älskar dig så otroligt mycket! <3
// JAJA

30 år och glor som en fjortis

Hallå hallå!!! Hur e det med er idag?
Med mig är det bara bra, kom precis hem efter en 50 min lång jogging/promenad tur ute i det helt okejiga vädret! :)
Precis vid våran backe så finns det ett långt spår som är typ as långt så det blir perfekt att gå eller jogga i när jag känner för det! Skönt att bara gå typ 200 meter och så komma ut på spåret! NICE!

I allfall, igår så var jag off på kvällen så jag passade på att träffa Linda för en kaffe på starbucks i DT Annapolis och vi satt faktiskt ute och drack den då det var väldigt ljumet ute igårkväll! Härligt att det börjar bli varmt även på kvällarna lite då och då! Efter ca 1 timmes kaffe så drog vi till Target och skrämde skiten ur Elin och hennes vän hahaha, roligt! sen gick vi till fro-yo stället menchise som är så grymt så grymt! Mitt sällskap på 3 personer tog alla en god och härlig fro-yo medans jag tittade på. Jag och hedvig har nämnligen sagt att vi inte ska äta något otyttigt å som godis, glass, ships, läsk tills den 16 april då navy balen är. Så ingen fro-yo för mig igår då. Men det gjorde inte så mycket!

Min fina rubrik ska jag också förklara....

När vi var inne på fro-yo stället så gick dem andra och tog fro-yo och hade sig och jag gick runt lite och sncakde i telefon. Bakom mig så stor det såna där höga stolar och bord och vid ett av borden sitter 2 eller 3 personer, dem jag kommer ihåg är en kille och en tjej, men tror att det var en till. Dem satt vid fönstret.

När jag håller på och går runt där inne så kollar jag runt och så ser jag hur både tjejen och kille GLOR på mig, alltså verkligen STIRRAR rakt på mig! Jag vänder mig om och fattar liksom inte riktigt varför dem stirrar så jävligt på just mig. Dem är typ 30 år och stirrar på mig. Jag tänker att jaha ännu en "WOW, kolla vad smal hon är" diskussion håller på mellan okända människpor som inte har något bättre för sig.. Men inte nog med det...

När de sen drar ochgår ut från stället så ställer de sig utanför fönstret där dem satt och stirrar utifrån genom fönstret på MIG!!! Ursäkta men WTF?!?!? Tjejen stog med armarna i kors och bara stirrade och när de brjade gå bort så släppte dem inte mig med blicken förens väggen kom i vägen! ALLTSÅ HAALLLÅÅÅ!??!

Jag undrar verkligen varför i helvete dem stirrade sååååå mycket som dem gjorde!
Okej jag är smal, men snälla inte SÅ smal så att man måste stirra ihjäl mig. MEn tack!

Det som jag också tyckte var lite drygt var att dem var typ 30 år, AH Töntar! Hade förstått lite mer om det var typ 3 tjejer som var 14 år och stirrade....

hm....


DT Annapolis


-


Main street!


Navy tröja och Calvin Klein träningsbyxor! NICE!


En grymt bra lååååt! :D ÄLSKAR Ne-yo's röst i denna! (:




Jamen juste jag böt ju header va, blir snabbt uttråkad av att se samma hela tiden så böt nu! :)
I like it!

Glowing red!

Hahaha glömde ju skriva det men i lördags när ag åkte hem från Hedvig så tänkte jag stanna till på safeway(mataffär) och köpa flingor, ett tag tänkte jag skita i det då jag verkligen inte ville gå in i butiken och visa mig för folk pga av mitt solbrända och knallröda face! Men efter ett tag så övertalade jag mig själv att jag helt enkelt får stirra ner i golvet och ta self-check out! Yes då behöver ingen titta mig i facet.

Jag tar mina flingor och ska gå till self-check out diskarna, men icke, där stod det en kille och hjälpte typ alla, så min plan sprack! SKIT! Tänkte om och sket helt enkelt i mitt röda face och tänkte äsch det är väl inte så rött, det kanske inte ens syns....

Ställer mig i kassan och lägger upp mina flingor och försöker verkligen stirra ner så mycket jag kan, killen i kassan säger hello, och jag känner att jag måste vara trevlig och titta upp och säga hej, jag gör det och eefter det så kan han inte slita sina ögon ifrån mig.... Skit också, han upptäckte visst mitt kräftröda face...Jag tittar tillbaka på honom och då fattar han att jag upptäckt att han stirrar på mig. Han säger då till sitt försvar kanske?

Killen: WOW! Your face is GLOWING RED!
jag: hehe, yeah I think i was out in the sun a bit tooooo much! (blir ännu rödare och varmare i ansiktet)
killen: hehe mmmm

Jag tar min kasse och rusarr uuut!!

Men hallå!!!! Jag trodde man skulle vara trevlig mot sina kunder!!! så säger man väl inte!??? hahahahahjag dog ju typ!!
PINSAMT!!

tyvärr tog jag ingen bild på mitt ansikte men i inlägget under så tog jag kort på min bränna och  då kan ni typ tänka er den x 10!! hahahah

Well hello!

Oops! 4dagar sen sist....

I allfall, vad har hänt? Hmmm helgen som varitvar en otroligt bra helg!! :D

I fredags så skjutsade jag G till bussen och efter det så åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sedan vid halv 11 åka mot Oakton Virgibia och Hedvig! Denna helgen hade vi barnen och då brukar jag och min vmamma dela upp helgen så att jag får en kväll ledig och hon får en kväll ledig och min ldiga kväll var i fredags och då sa jag att jag skulle till Hedvig och då sa hon att jag kunde åka hur tidigt jag ville för hon kunde ta hand om barnen själv efter de kom hem från skolan, så YEEEES!!

Var framme hos hedvig vid 12.15 kanske och då hoppade vi in i bilen med hennes värdbarn och åkte till en park och hade åicknick! Trevligt!

haha det var så roligt för det var 3 andra "familjer" där och en av dem bestod av en pappa och en dotter och de kom från typ kina eller korea eller något så hon kunde inte så mycket engelska. Så när vi satt där på vår filt och hade picknick så kom hon och satte sig typ och snackade på sitt språk och såg helt borta ut när vi inte fattade ett ord av vad hon sa. haha söt var hon men lite jobbigt att hon kom fram sisådär 100 gånger på 15 min....

Sen så var det en annan, det var en ung mamma som hade med sig 2 barn, en kille på typ 2 och en tjej på typ 5 kasnke, och hahahahaha jag skrattar så fort jag tänker på det, vilket är lite taskigt, men det såg så himla roligt ut ^^ Det var nämnligen så att tjejen skulle gunga och mamman då puttade på och så kommer den lilla killen och går rakt framför där tjejen gungar och då sparkar ju tjejen till honom såklart och han trillar ner på marken och då tar mamman tag i gungan så att den inte har lika hög fart och springer fram till killen och ställer honom upp och i samma ögonblick som han ställt sig upp igen så svingar tjejen tillbaka med gungan och slår till killen igen, men denna gången baifrån så han trillar ju ihop igen och herre vad roligt det såg ut! seriöst en DUBBEL!! Tasigt att skratta åt ett barn som gör illa sig, men han gjorde inte illa sig så mycket, och mamman skrattade också, så...

Ja det var tiden med hedvigs barn det. Sen efter picknicken så åkte vi hem och så bytte vi om till träningskläder och så åkte vi till vienna och så gick vi i ungefär 40 min kanske! Sååååå varmt och skönt!! :D

Sen på kvällen mötte vi upp lite tjejer på cheesecake factory och åt middag och så tog vi med oss cheesecakes hem! Tittade lite på tv och hade en riktigt mysig tjejkväll! :)

På lördagen vaknade jag upp och hade förhoppningar på att solen skulle lysa och det skulle vara varmt, var det det???? JAAAA!!! Så efter frukosten så bestämde sig jag, HEdvig och Jonna för att sätta på oss bikinisarna och SOLA!! Det gick! Shit vad varmt det var! rikgtit skönt och vi låg och stekte från typ 12 till halv 4! Fick vi färg? OHJAAA!!! Röda som kräftor blev vi! MEn jag bryr mig inte om jag e röd för jag fick färg i allafall!!! :D YAY!!!

Sen bar det hemåt för min del då jag skulle jobba kväll. Kom hem runt 6 och vid 8 åkte min vmamma och hennes kompisar och jag och G tittade typ på film, S var på en sleepover så.. SKÖNT! :D Sen gick han och la sig tidigt och då kunde jag också göra det vilket behövdes.

På söndagen så vaknade jag ganska bra. Runt 10 typ. Åt frukost och sen vid halv 11 åkte jag mot metro stationen och hämtade upp Fina linda som kanske hade haft en lite för tuff kväll ;P hahah ^^ Skjutsade hem henne och åkte sen hem.

Vid 1 s åkte jag, L, G och S till G's fotbolls match. Jag, L och S satt vid sidan av på en filt och spelade kort och hade oss! Runt halv 3 åkte min vmamma till tågstationen för att åka till NYC och då vart jag in charge! Efter matchen så åkte jag och barnen och barnens pappa J till en glass-sak och åt glass sen åkte vi hem och kollade på en film och bara tog det lugnt, Barnen gick och la sig relativt tidigt och det gjorde jag med.

MEn ändå så försov jag mig idag -_-
brukar gå upp 6.00, jag vaknade 6.30!!!! PANIK!! Kastade mig själv upp ur sänge och rusade upp och väckte ungarna och ner och fixa frukost och fixa lunch! Vi hann självklart med med allting ändå!

Lämnade G vid bussen vid 7.20 och så åkte jag och lämnade S vid hennes skola vid 7.50 och när jag lämnat av henne så åkte jag mot gymmet för att snacka lite med en tränare om kost och bla bla bla.... Det var väl trevligt.

Den tränaren är min vmammas PT som hon gör bootcamp med VARJE dag så hon hade sagt till honom att det var han som skulle ha detta snacket med mig haha, och så hade dem redan tydligen satt upp ett mål för min träning, och det var att jag ska vara med i hans bootcamp! hahah lycka till sägeer jag bara!! ^^

När jag snackat klart med honom så tränade jag och Linda i ca 1 timme och sen åkte jag mot banken och fixade mitt kort ÄNTLIGEN!! Så typ nästa vecka fr jag ett nytt! YAY!! :D

Nu e jag hemma och har previs kollat på pretty little liars och ska nu ta itu med den feeeta högen tvätt som ligger på soffan! It's never ending!!!!!! Sen vet jag inte vad jag ka göra! :D

Hörs kanske senare!

Some pics!!!


Alltså det var helt okej varmt i fredags ^^


YAY!!


OH YYYES!


!

TTYL! SEEE YA!


TIK TOK - CRAAAZY!

Vilken kväll!

Som jag skrv tidigare så hade jag inga planer för dagen och så blev det också. Under dagen då S var med sin farmor och G var i skolan så gjorde jag NADA! SKÖNT! sen vid 2.50 hämtade jag G vid bussen och sen åkte vi hem. Han gjorde läxor och sen kom S hem och då spelade hon och jag kort och G spelade nintendo DS. Sen vid 20 över 5 så åkte G till sin hebrew school och då spårade jag och S ur totalt typ hahaha ^^

det vvar min ide såklart.... .P

Vi satta på oss CRAZY outfits, alltså plagg på plagg som varken matchade i färg, mönster eller form! Sen sminkade vi oss helt puckat, skrev saker i pannan och ritade på våra face, sen fixade vi håret och sen gick vi ner till köket och riggade upp kamera och musik. Det blev ke$ha - TIK TOk som låt. Vi satte på kameran och så hoppade vi runt och spelade in hela låten och vi hoppar runt som tokar! As roligt var det och S äääääälskade det verkligen!!

Hon sa hela tiden efteråt: THANK U SOOOOO MUCH FOR DOING THIS WITH ME TONIGHT! - THANK U SOOO MUCH FOR THIS, IT WAS AWESOME!! - THIS WAS SOOO MUCH FUN, WE HAVE TO DO IT AGAIN!

Då blir jag glad, när jag hör att hon är så glad och så mycket som vi skrattade när vi såg de fula videosarna. Honsa hela tiden också att hon tykte vi skulle lägga upp dem på youtube hahahaha NO WAAAAY, det var mitt svar!

liiite bilder på Crazy S och mig!!


haha Neride Cassie and nerdie Moe!


-


-

-

-

-

haha jaa ni ser ju hur mongo vi ser ut egentligen, men jag hade roligt och S hade roligt och det är allt som räknas, resten skiter vi i tycker jag!

Nu ska jag soooova! god natt!

Jag gillar inte er heller

Onsdag idag vilket betyder att det är min vmammas favoritdag. Och varför? Jo för varje onsdag så kommer....THE CLEANING LADIES!!  Jag gillar inte onsdagar, och jag gillar inte the cleaning ladies. Dem är tysta, dem stirrar på en som att man vore ett freak och de pratar bara spanska typ och säger inte ens hej!??

Jag gillar inte dem och jag jag tror inte de gillar mig heller, varför vet jag inte. Så fort dem kommer så försöker jag att inte vara i deras väg och jag hälsar alltid glatt på dem och säger hej, men vad får jag tillbaka? Jo 10 stirrande ögon på mig och ett tyst hi? Dem e konstiga och jag undviker dem helst...

Aja det var det. I morse så åkte min vmamma til NYC för att jobba så jag väckte G och fixade frukost och körde honom till skolan, sen hem och ta en liten nap på 10 min och sen runt hal 9 vaknade S upp och tassade in i mitt rum och så låg vi båda på min sägn och lyssnade på musik och pratade i 10 min, sen blev det frukopst och jag fixade lite tvätt och städade lite. Sen vid 10 så kom barnens farmor och hämtade upp S och nu e jag ledig typ till 2.50 då jag ska hämta G.

Har ingen aning om vad jag ska göra på den tiden... Kommer förmodligen bara vara hemma och kolla på serier, känner mig riktigt lat och jag har fortfarande träningsvärk sen i måndags ^^ haha

En gullig sak som S sa igår i bilen:

L: Well, when S feel that something isn't right with her or with anything else, she usually has right!
S: Yepp thats right. When D (au pairen som var precis innan mig som bara stannade i typ 1 vecka) was coming here, I had a bad feeling about her. And I had right, I never really liked her.
L: Yeah that's right you didnt have a good feeling about her coming here.
S: But when you Cassandra was coming here I had a great feeling, and I had right again, Cuz you're AWESOME!

Haha jaaaamen man blir ju lite smickrad eller hur? ^^ Söta barn haha

Nej nu ska jag dricka te och äta dammsugare som jag köpt på ikea!! :D YUMMIE! Ska försöka undvika städerskorna också, men dem är ju överallt!

SEE YAAA!!

Nu invaderar dem nedervåningen och det ända jag hör är spanskt babbel! Nu är det dags för mig att stänga in mig på rummet!!


TJING!

I guess this is what they call WORKOUT!

Alltså fyyyyy!!!

Jag kom hem från gymmet för en stund sen... var där med Linda och gymmade i ca: 1 timme! Först cyklade vi i 20 min, sen gick vi i en trapp maskin i typ bara 5 min för att testa och sen gjorde vi någon slags ring sak. Det är 12 maskiner som står i en hästsko cirkel typ och så gör man varje maskin i 45 sek och så efter det så har man 15 sek på sig att vila och flytta till nästa maskin! Vi gjorde alla 12 maskinerna 2 gånger och shiiiiit jag e så död just nu! Mina armar är riktigt seeeega! HÄRLIGT!! :D

Imorgon blir det nog gymmet också! det gillas :D

Nej nu ska jag sova, känner på mig att så fort jag sluter ögonen så kommer jag somna som en stock! känns bra att veta så här i förväg! :P

nej godnatt med er! hörs i morgon....förhoppningsvis! :D


(nej jag hade inte på mig det fula pannbandet eller vad man säger nu förtiden när jag var på gymmet ^^)

nothing at all

Hmmm, just nu sitter jag i mitt rum på ett feting stort biljardbord som står precis framför de stora fönstrena. Inga lampor är tända, det enda som lyser upp rummet är ljus från fönstrena och ljuset från datorn...
Sitter och lyssnar på musik från ipoden och skriver här och tittar d och då ut från fönstret mot vår uppfart för att se om G kommer hem med hans pappa...

S och L är på S dans så jag stannade hemma då G har fotboll och S dans slutar senare så jag måste vara här för att vara hemma med G, inte mig emot.

Inget speciellt roligt har änt idag, inte gjot ett skit typ... Har varit trött.

S har springbreak nu som sagt men äääändå så går hon upp klockan 7 på morgonen ? Hur funkar man då liksom?? Knäpp är hon! Jag skulle sovit till 12! MINST! Så idag var jag, S och L hemma då och vid 9 så åkte L och tränade så då spelade jag och S kinect sport som är så sjukt roligt! :) Sen så när L kom hem igen så åkte dem till bion och kollade på Rango, eller vad den nu heter? Jag stannade hemma och fixade i mitt rum och mig själv. Sen vid 3 kom dem hem igen och nu med G som slutade skolan då och då gick G och gjorde läxor och S och L åkte till affären och handlade. Sen när de kom hem igen gick vi alla ut en stund för det var så sjuuuukt fint väder idag! VARMT också! VÅÅÅÅÅÅR!!! :D

Spelade lite basket på uppfarten med kidsen och  L sprang runt på tomten och plockade upp plankor och massa skit som flytit upp från stormen. Sen runt 4 så åkte kom barnens pappa och hämtade upp G och så åkte de till fotbollen. Jag och S hoppade hopprep, vilket är as roligt och så ritade vi med såna där pennor på marken, ROLIGT! :D Sen var det dags för middag och sen vid 6 så åkte L och S till dansen och jag stannade hemma för att vara hemma när G kom....I am still waiting for him! Ha ingen aning om vart han är men han är ju med sin pappa såå... Han kommer när han kommer!

Sen så blir det nog träning ikväll för mig och Linda! Ska bli kul och jag har längtat efter att få träna! Men jag hoppas bara att L och S hinner komma hem innan jag skulle träffa linda, för om inte så får vi skippa träningen igen eller ta det senare.... :P Vi får se!

En annan gullig sak, när jag kom in på mitt rum efter att vi varit ute så står det en vas med påskliljor i mitt rum och så skickar jag ett sms (hon var inte hemma) till L och frågar om det är hon som ställt dem där och ja det var det och jag tackade så mycket och hon skrev tillbaka: Thank UUUUUU!! haha hon tackade så mycket för att jag har jobbat och hjälpt till med så mycket! Så det var väldigt roligt att få den! gulligt som sagt!

Nej nu ska jag fördriva min tid på något annat vis, hur vet jag inte riktigt än, men jag kommer nog på något :P

Catch ya laaaaater!


-


påååskliljor! :) Eller hur? :O :P


Måste ju visa upp min nya fina piggy bank! Visst e den snygg? :P
Jag hatar verkligen alla små mynt som Amerikat har, får ju små pengar heeeela tiden så
istället för att lägga dem i plånkan där de tillsammas vger typ 2 kg så lägger jag ner dem i
denna snygga gris! :) Mycket bra mycket bra!


Balen börjar ju som dagt närma sig och jag undrar veeerkligen hur jag ska ha mitt hår.... USCH har inte aning, får väl hitta på någon fin frissa som passa till min klänning! :D

Nej nu räcker det! TJAOOO!

Tickets - CHECK!

YAY! idag så köpte jag och Hedvig dem efterlängtade bilketterna till den internationella navy balen som är om ca 1 månad! :D fyyyyyy tusan vad jag längtar!

Men jag måste verkligen löpa skor och så planera hår och smink, det enda som är gjort är att klänningen är köpt och jag är fortfarande såååååå nöjd med min klänning! SVIN SNYGG! :D

Helgen har varit trevlig och nu väntas en vecka med mer jobb än vanligt då S har springbreak! :D

Det känns som att alla åker bort nu när spring break är...Ja jag blir faktiskt riktigt avis, jag vill också åka till värmen och soooola!

Men Hedvig och jag planerar att göra en super duper rutt när hon har sin resemånad. Vi klurar lite på att dra till L.A - Hawaii - Miami! Låter inte heeelt fel!

Sen har vi planerat in massa små week-ends, bl.a.

- New york
- Ocean city
- Virginia beach
- Atlantic city

SER VERKLIGEN FRAM EMOT SOMMAREN NUUUUU!!!

Och idag ställde i fram klockan 1 timme vilket betyder att det blir ljusare på kvällarna! YAY !!! :D

Nej nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av pretty little liars, sen blir det soooova! :D

TTYL! ;P

Overload

Vet inte till hundra procent varför men denna dagen har bara kännts som ett svart moln!!
TONVIS med tankar snurrar i mitt huvud, blandat med trötthet och känslor...
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu faktiskt.

Känns bara som en stor jävla vägg har smällts upp framför mig och att jag har stannat upp totalt, detta är alltså INTE positivt! Allt känns bara rörigt och jag vet inte vad som är rätt eller fel. Känns son att jag inte kan skilja på saker och ting längre, känns som att jag inte riktigt är heelt ärlig mot mig själv...Det känns bara jobbigt.

Jag är helt u funktion för tillfället och funkar inte som jag ska..
Vet inte om det bara är för dagen men det känns som att dessa kommande 2 veckorna kommer bli någorlunda jobbiga....hmm det ser jag INTE fram emot, har redan ångest typ..

Och helgen e inte planerad den heller, vilket suger SKIT! Men en sak är säker och det är att jag MÅSTE träffa Hedvig, så är det bara. Jag behöver prata med någon. Någon som jag kan lita på, som är ärlig och förstår mig perfekt i denna situationen. Inget illa menat till mina andra fina vänner eller så, men jag måste bara säga, att INGEN förutom en au pair förstår hur det är här borta!

Ingen kan verkligen sätta sig in i den situationen vi lever i dagligen! Inte en kompis, inte en utbytesstudent, inte en förälder, INGEN  förutom en annan au pair...

Så jag måste snacka av mig....
Orkar inte gå och grubbla längre

The capitol and floooooood!!

Skulle ju lägga upp de finaste bilderna från min och Sannas fina dag i D.C! Jag verklgien ÄLSKAR dessa bilder på the capitol! dem är såååå fina och jag tycker det är sååå colt att ha sett den otroligt snygga och ståtliga byggnaden! ENJOY the piiiics!


-


-


THE CAPITOL!!


-


-


-


-


TURIST!!!

Såååå det var the capitol bilderna det, visst var dem fina?! :D

Nu till det andra ordet i rubriken nämnligen Floooooood!!
Vilket betyder som alla säkert vet översvämmning!! YAY!

Fy tusan alltså, detta amerikat är ju bara sjuuuukt!!

Idag har det regnat och regnat och regnat, knappt ett enda uppehåll alltså! Det har bara ösit ner, och detta resulterar i översvämmning BIG TIME!

Då vi bor vid vattnet och har ca: 20 meter till sjön från huset och en damm på båda sidorna av våran väg ner till huset så blir det KAOS! Dammarna svämmar över och sjöns vatten kryper högre och högre upp mot huset. Just nu så är det typ 50 cm vatten på våran upfart!! Kan ni fatta det? Helt otroligt!

Så ikväll så skulle jag mött upp Elin och Linda för en target runda meeeen ICKE, vattnet ställde till det så vi e typ strandade här i huset...KUL!!!! Hoppas verkligen vattnet drar sig tillbaka under natten och att det är bättre i morgon!

Precis när vattnet började bli högt på vår uppfart så drog min vmamma och S fram en kanot och hoppade i den och paddlade runt på uppfarten! som sagt....SJUKT!


hahaha


POOOSE!


Ser ni att vattnet går upp på gräset? Vattnet brukar vara typ 50 cm nedanför gräset!
INSANE!!!!

Nej nu....OVER AND OUUUUUT

And she left me

Så....Idag åkte sanna tillbaka till sin syster som bor i Boston.
Jag skjutsade henne till busshållsplatsen i Baltimore och så kom vi lite för tidigt så då spatserade vi in på IKEA som ligger precis bredvid och så köpte jag en aldeles för stor hör med svenskt godis! INTE BRA! Och så tog vi en fika i restaurangen, det blev daimtårta med en skvätt gråt! Härligt eller vad?

Det sööööög verkligen att säga hej då till Sanna, det var riktigt jobbigt. Hon var här från söndagskväll til onsdag morgon och en bit inom brast när vi sa hej då för 10 månader! Förstår typ inte hur jag ska klara av alla kommande hej dån.... De som står mig närmast nu och som jag umgås med lite mer är väl Elin W, Elin P, Linda och pärlan Hedvig. JAG VILL INTE SÄGA HEJ DÅ TILL EEERR!

Även fast det är typ minst 6 månader kvar så tänker jag redan nu på hur jobbigt det kommer bli, sluuuta upp med det är bågot jag måste göra! Tänka positivt är myyyycket bättre!

Nej nu ska jag kolla 90210 och sen soova! :D Vill somna innan 10 så måste kila nu! Ska pallra mig nerför trappen också och hämta min cheesecake från igår...MUMS!

Tjao!!


She made the day brighter - D.C with Sanna!

Oj oj!

Igår var en GRYM dag!! Jag vaknade upp vid 6 och var helt okej pigg och såg att Sanna låg och sov! YAY, Sanna är hääär!! Gick upp och hjälpte till med att få ungarna till skolorna och vid 8 var jag off! Då vaknade sanna och så åt vi frukost och satt och snackade lite! Vid halv 11 så tog vi bilen och åkte mot New carrolton metro station och hoppade på metron till Smitshonian station inne i D.C! och där började den grymma dagen! Vi gick och vi gick och vi tog kort ochv vi turistade och vi kollade och vi jaa gjorde väääldigt mycket! Vi gick också på lite museer så vi var väldigt kulturella också måste jag säga! DHela dagen så var det skinande sol, men dock ganska så isande kallt men så fort man stod eller gick i solen och det inte blåste så blev det riktigt behagligt varmt! Åh jaa dagen var helt enkelt AWESOME! :) Bilderna får tala för dagen....


Sanna och jag framför monumentet!


VÅÅÅÅR!!


USA


YEAH! Turist


Alla delstater


Sanna


NEW YOOORK!


Sanna


Lincoln Memorial!


-


-


Hello Duude!


One huge Dude and one tiny dudette


Turist


hahaha vet inte riktigt vad vi tänkte för denna bilden..


Sanna - Cassandra


Turist


The Capitol, kinda far away!


Tog en lunch mitt inne i D.C! :)


Skatan!!


HAHAHAHA


-


hahahah Sanna hjälper grottmänniskan Stefan!!


Petad i ögat...


lika som bär eller vad?

Det var en stor bildbomb eller hur? Nu ska jag och Sanna ta och fixa oss i ordning och åka downtown Annapolis och ha en trevlig dag i solen! :D

Ikväll så kommer fler bilder upp och då bla. på the capitol! Det var så HIMLA coooooooolt!! Så cool och ståtlig byggnad! :D Men som sagt det kommer senare idag/kväll! :)


virus attack!

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft virus på min datorn, vilket SUUUUUUGER, MEN! nu har det på något otroligt magiskt sätt försvunnit så nu funkar den igen! YAY!!

Men jag kpommer kanske inte vara bäst på att uppdater nu då min kära och älskade vän Sanna är här på ett kort besök! Hon kom igår och stanna tills på onsdag!

Så idag ska vi åka in till dc och kolla runt! Jag har faktiskt inte varit där än och Sanna har ju inte heller det så det kommer bli grymt! Vi ska ta massa bilder så ni får se! :) Men nu ska jag vara lite social igen med Sanna men jag updaterar ikväll med något inlägg! :)


Michael Kors

Åhhhh vilken otroligt bra dag jag haft idag! Verkligen toppen och jag kände världens lyckosvish i kroppen! Dagen spenderades först på grymmet, hmm det är inte som det låter, självklart tränade jag inte haha ^^ Men jag och L fixade gymkort till mig så nu har jag det och kan gå dit varje dag, inte för att jag kommer göra det, men i allafall 2-3 gånger/vecka! Låter bra va? :) När jag skulle möta upp henne så står och hon och snackar med en väninna och så presenterar hon oss och så säger hon att vi ska fixa gymkortet till mig, men att jag är så smal så att jag egentligen inte behöver träna..NEJ verkligen inte säger hennes väninna, du är så smal och smärt och bla bla bla..Lite jobbigt att höra det där snacket heeela tiden! Sen presenterar hon mig för hennes PT och säger visst e hon smal och fin, och ja han börjar också med det där babblet, bla bla, och jag blir tomat röd i ansiktet över att de pratar om mig och min kropp och för att göra det ännu värre så säger L's väninna, "Namen oj nu e du aldeles röd i ansiktet, förlåt för att jag gjorde så att du rodnade" TACK!! Nej det var inte så jätte trevligt kanske....

Sen så flöt dagen på, jag åkte och mötte upp Elin P i mallet och vi strosade runt och handlade lite saker, jag handlade bla en jeans kjol och en...PLÅNBOK!! Oh äntligen alltså! Hittade den på affären Aldo! Så bra! Sen så suktade vi oss lite med att gå in på Nordstrom och kolla handväskor och klockor så nu e både jag och Elin kära i en sjukligt snygg klockan från Marc Jacobs, och jag är mer än dödligt förälskad i en väska från Michael Kors! Den e bara såååå snygg och jag vill ha den nuuuu!! Men jag ska vänta en vecka hahah ^^

Vid halv 3 typ så satte jag mig i bilen och körde till G's busstop och väntade på honom där, sen hämtade vi upp S och sen åkte vi hem. Väl hemma så mötte vi L och nu sitter G och spelar något spel och S och L håller på med en bokredovisning S har snart! Själv sitter jag här och väntar på att klockan ska bli typ halv 6 för d¨ska jag dra mig mot gymmet och möta upp Elin och Linda för att kolla runt på gymmet och simma! :D Ses verkligen fram emot det verkligen! :)

Haha i vårat hus så har vi ett stort garage, och efetrsom att L jobbar som leksaksexpert så har hon MASSOR av leksaker och dessa leksaker är nerpackade i måånga lådor och de står nere i garaget med massa annat. Och garaget brukade se ut som en soptipp för kartongerna och alla grejer var överallt och det var hur mycket löv och skit som helst på golvet! Så jag har ett litet tag nu tänkt att jag skulle hjälpa L städa garaget och det gjorde jag igår. Det tog cirka en timme, alltså inte så jätte långt och då sopade jag bara golvet och ställde alla kartonger i ordning och reda. Det blev as bra och stooor skillnad. Men jag valde att inte säga något till L för jag ville att det skulle bli en liten överaskning när hon gick ner dit. Och det gjorde hon idag. Och så står jag beredd på en reaktion och så hör jag L: "WHAT?" haha jag stod typ och fnissa som en tönt! och så skriker hon upp till oss i vardagsrummet: "OMG guys!!!! Ann has cleaned the entire garage!!!" (Ann är hon som vi hyr huset från) Jag skriker tillbaka: "WHAT??"
L: Oh yeah! She has cleaned the garage!
Jag: Oh reall?
L Yeah....Or was it you?
jag: inget svar....
L: Cassandra? Was it you?
Jag: Ehm yeah i did it yesterday...
L: OMG thank you sooooooooooooooooooooooooooooooo much!! I canät belive you did that!! THANK YOU SOO MUCH!!!

HAHA jag älskar att höra och se personers reaktioner när man gjort något för dem, och detta var så härligt, för hon blev så glad så då blev jag också glad! :D YAY!! :D

BTW. hur tusan kommer det sig att mina inlägg ALLTID blir kilometer långa? Stör det er?? hoppas inte det :P




Det var jätte fint väder idag, med skinande sol, blå himmel och kvittrande fåglar, dock väldigt kallt :/


Fråga: Varför har inte Sverige STARBUCKS?? Det finns typ ett enda och det är på Arlanda...BRA!


Minda 2 inköp, plånbok från Aldo och jeanskjol från Forever21!


Min nya älskling, men nästa veca tar nog Michael Kors över...förhoppningsvis!! :D


Jeanskjolen bakifrån! Den e snygg!

Meeeen juste! glömde ju typ det allra viktigaste juuu!! På söndag kommer världens absolut bästa SANNA hit!! Kan ni förstå att hon kommer vara i mitt hus, i Amerika med mig från Söndag väll till onsdag!!!! JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!!


Jag och Sanna 2008 i Göteborg <3



BUUUUUUUUUUUSTED!!!

hahaha igår när jag och min vmamma L skulle hämta barnen så åkte vi upp längs våran kringelikrok väg, och det tar ca: 1 min men den e brant, hålig, leriga, vattning och bara en liten slingrig dirtroad. Och så när vi åkte typ 50 meter så ser vi en bil stå parkerad vid sidan av vägen och det brukar inte hända ofta om jag säger så och då säger L "Oj en bil, hahaha jag slår vad om att det sitter några snorungar och röker i den!" Vi åker förbi och vi båda typ stirrar in i fönstrena för att se om det sitter någon i bilen och visst gjorde det det.

Det var tvu UNGA killar som satt i framsätena och ena killen hade väääärldens fetaste cigarett i munnen! L tvärnitar och backar tillbaka och killarna får typ panik, vi ser ju närmare vi kommer dem så snyggar dem till sig och sätter sig upp och tar bort cigaretten och så står vi sida vid sida med dem och då rullar L ner sitt förnster och knackar lite fint på deras och säger "How are you doing guys?" haha dem skiter typ på sig och så fort vi åkte där ifrån så åkte dem därifrån dem också! hahah...

L sa att detta brukar hända och har hänt ett par gånger. För våra slingriga lilla väg är perfekt för umgdomar som vill sitta och röka hash och skit i bilen för det är typ ALDRIG någon som åker ner dit, då vårat hus e det enda på den vägen. Hmmm, det jag inte fattar och förstår är hur droger och skit kan vara så vanligt i sån ung ålder?!?! Är det så i Sverige också eller?? Jag menar G har kommit hem från skolan och sagt: ja jag såg en snubbe på toan röka hash eller vad det nu kan vara! och han går i mellanstadiet!!!!! Ungarna är inte mer än 14 åååårr!!! Det jag gjorde när jag gick i 6 var spela fotboll och smyga på killar, ja ni vet, men fan inte hålla på med droger!! Helt sjukt alltså! och det är väl inte så i Sverige eller?? Amerikanska ungdomar alltså.....

Question

Fick ännu en fråga så svarar på den här.

Question:


Simone
:

Hejsan! Jag har precis fått en matchning i Annapolis och undrar lite hur stället är, det verkar väldigt litet? Finns det mycket att göra osv? :)

Well, jag har bara varit här i 7 veckor (imorgon) och har ju endast varit här på "vintern". Men jag äälskar Annapolis! det är en otroligt fin hamnstad! Downtown annapolis ligger precis vid vattnet och har en fin hamn och små söta gator med cafeer och mindre butiker. Jag längtar till sommaren när man kan hänga nere i DT vid hamnen, det kommer nog bli grymt! Sen så finns det mycket runt om! Alltså det finns ett mall här som är stort med alla butiker i som t.ex. Macys, Victorias secret, H&M m.m. Man får ju inte glömma att nämna att Naval academyn håller hus nere i downtown annapolis, haha vilket betyder måååånga killar i uniform everywhere!! hahah ^^

Annapolis ligger också ca: 1 timme från D.C, ca 40min från Baltimore, ca: 2½ från Philadelphia och ca 3 timmar från New york och det tycker jag är grymt!! Jag gillar verkligen att bo här, det är inte vrsta storstaden men inte heller mitt ute i ingenstans! Vad man kan göra här är typ, shoppa, fika, åka till alla dessa ställen, se på massa sporter typ navy fotball, umgås med kompisar  (det finns gott om au pairer här), bowla, haha jaa man kan väl göra vad som helst, åka till ett nöjesfält! Vad du vill! Annapolis har nära till VÄLDIGT mycket!

Så jag tycker verkligen att om du har en super familj men tvivlar på att Annapolis kan vara ett ställe för dig, så kan jag bara säga att Annapolis är grymt! :D

Svar på fråga och dagen

Fick en fråga idag, Vilket jag tycker är vääääldigt roligt btw!

Here it is:



svar:
Well, För att göra en ganska så lång historia kort, så är det så att min kära vän Hedvig är tillsammans med Rob och han är i Navyn. De träffades lite efter att hon kom hit i augusti under en fotball match här i annapolis när Navy spelade mot Army! Och nu när de är tillsammans så spenderar Hedvig nästan alltid sina helger här hos mig för då kan hon träffa både mig (A) och Rob. Och när hon träffar rob så är jag typ oftast med och då brukar han ta med sig sina kompisar och så hittar vi på något allihopa! Det är faktiskt riktigt kul och killarna i navyn jag träffat har hittills varit snälla och roliga att umgås med! :) Vad dem gör på naval academyn är att de går i skolan. De är ett college för killar och tjejer som vill bli officierare och sånt.. Så de går i skolan och har lektioner och säkert massa övningar och sånt, jag vet faktiskt inte så jätte mycket, men kan fråga nästa gång vi träffas! haha, hoppas du fick svaret du ville! :)

Min dag:

Idag var en ganska så slapp dag, gjorde lite saker och så slappade jag. Men jag gick som vanligt upp vid 6 och brjade med frukosten till kidsen och fixade lunch till dem. Sedan for dem i väg till skolan och vid 8 var jag off och då chillade jag lite och åt frukost, sen åkte jag till College park som ligger ungefär 50 mn från mig och mötte upp Hedvig för en fika på starbucks. Hon glömde ju som sagt sin laddare här i helgen och hon behövde den ganska så omgående så vi valde en plats som ligger mittemellan oss och så träffades vi där. Vi snackade och hade oss i ungefär 1½ timme, sen var det dags för oss båda att åka hemåt!

Väl hemma kollade jag lite på datorn, städade i mitt rum och åt lunch. Sen snackade jag med SANNA itelefon, vilket var såå himla roligt!! har saknat henne så mycket så att få prata med henne i telefonen var grymt!!
Så nu är det faktiskt så att hon eventuellt kommer hit till mig nästa vecka!!!!! Hon e just nu hos sin syster som e au pair i Boston och då tänkte vi att vi skulle försöka träffas och då kommer hon till mig också!!! LYXIGT!!!

Så jag snackade med min GRYMMA värdmamma idag och frågade om det var okej att sanna kommer, och jag sa att hon kommer mitt i veckan då jag kobbar och jag sa att även fast hon e här så jobbar jag ju självklart som vanligt! Men nej nej hon tyckte vi skulle ta en heldag i DC och att jag inte alls behövde jobba! Jag kunde bara hjälpa till med någon sak, men annars tyckte hon att jag skulle spendera den lilla tid sanna är här med just bara sanna! haha AWESOME eller vad????? HON.E.BÄST.

Sen så ska en annan liten sak från norrut komma hit, nämligen LINDA! :D Ska bli as roligt, vi har ioförsig inte snackat s mycket om det än, men jag vet att hon kommer komma hit inom en snar framtid det kan jag lova er och då blir det in till DC och annaåolis och ja allting helt enkelt!! :D Så det ser jag också fram emot!

En annan rolig grej som min värdmamma berättade för mig idag också.
Det är ju så att min värdkille är 12 år och fyller 13 i år och då ska han ha bar mitzhva och då går han i hebrew school för att lära sig allting inför den och så träffar han sin Rabbi. Och idag så skulle han ha ett möte med sin Rabbi och min vmamma tar honom dit och hem, och så när hon kommer hem så kollar hon lite chockat på mig och så säger hon:
Hon (L)- Oh, btw, the Rabbi likes you!!
Jag (C) - HUH?
L - oh yeah! I tlaked to him today and he said that he really liked you?!
C- really? why?
L - Well i don't really know, he said to me that i really hit the spot this time, and that you might looked like 12, but he thought yu were 16. I guess 16 is better than 12.
C - haha that's nice,
L - but i told him that you were 19 and he thought that you were really mature and nice, and he have never said anything about my au pairs before, soooo, I guessed that you maybe have talked to him?
C - Ehm, noo not really, i've only met him like 2 times, and I barely spoke to him. But it's nice to hear that he likes me!
L- haha yeah!

Hahah tyckte det var sååå roligt att höra, för det kom verkligen helt oväntat, för om det var någon åsikt han skulle yttra om mig så trodde jag allt att den skulle vara negativ. Jag har träffat den snubben 2, MAX 3 gånger och ena gången sa han: "oh look at you without a jacket, nice rolemodel for the kids" hehe han skojade antagligen men ändå, han hade ju rätt, och ändå så säger han såna fina ord om mig! hahaha trevligt! :D Jag blev glad i allafall och min värdmamma blev chockad då jag tydligen var den enda au pairen han sagt något sånt om! hihi ^^

Nej nu är båda barnen i säng och jag ska också göra mig redo för att soooova! Vet inte vad det är, men jag sover INTE bra nu för tiden! Vaknar upp typ varje natt vid 2-3 och tror att det endast e 5 minuter kvar att sova innan jag måste upp....WEIRD människa, jag VET!!!

Nej, tack och hej!


A flying au pair on her way to super duper crash in the bed...

College park

Hade tänkt skriva ett inlägg nu på morgonen lite snabbt, men jag hinner inte!
I helgen så var ju Hedvig här...IGEN om alltid haha och alltid så är det något viktigt hon glömmer, och denna gången var det hennes mobil laddare! Så nu vid 9 så ska jag sätta mig och köra till College park och möta upp henne där och ge henne laddaren, härligt att träffas mitt i veckan! har ju saknat henne såååå! haha, så det blir nog en fika på Starbucks eller en tidigt lunch, vad vet jag?

Aja hörs senare! :)


RSS 2.0