GODKÄND!!! Bring on the mails !!

Gick precis in på min mail och skulle kolla om något hade hänt, om något mail från, ja jag vet inte kasnke skandinaviska institutet hade trillat in, hadet det det då? ÅH JA!!!
Wihuuuu jag är nu GODKÄND, vilket då ska betyda att värdfamiljer kan se miin ansökan och kanske skicka iväg ett mail till mig för att de är intresserade!! SHIT VAD ROLIGT JAG DÖÖÖR!!

HAHA jag vet en person som inte kommer kunna somna ikväll och någon som kommer sita fastklistrad framför datorn! haha JAG!!

Jaa nu händer verkligen allting på samma gång emn det gör inget! ag gillar deet!!!
Även fast jag e sååå otroligt glad nu att jag e godkänd och att jag faktiskt flyttar i morgon för 4-5 månader så är jag ite sorgsen. Hade ett litet avsked idag med mina bästa bästa vänner, petronella och hedvig. USCH!
Först åkte vi till MAX oxh åt för vi var hungriga och då sa ingen någonting om att vi ska dra från varandra, haha vi ville nog undvika det bland allt folk. Efter mätta magar åkte vi till petronella, och ja då kom det. gråten alltså.
Fick ett hur gulligt fotoalbum av hedvig som hon hade gjort till oss med massor av fina bilder och minnen och när jag slog upp första sidan brast det, jag är verkligen en sucker, gråter för allting, haha. Hade en liten mysig timme där tills petronella skulle till jobbet, jobbigt då var det dags för hej då då, och gräten kommer tillbaka såklart!! usch åkte hem och så handlade lite nödvändiga saker och sen gick jag in till klädkammarn och kertstin och lämnade en blomma till dem som ett tack för att de är så himla gulliga och helt enkelt as bra!! Sa hej då till kerstin och åkte hem till mig och då skulle hej då nr 3 äga rum, alltså hedvig. JOBBIGT!! haha jag ville inte gå in och hedvig ville inte åka så vi satt där i bilen i spö regn och pratde om allt möjligt, det sista vi pratade om innan hej då "time" var att vi rabblade upp massor av amerikanska kill namn i alfabetisk ordning, hahah herregud jag har verkligen ingen aning varför men så blev det! haha älskar dessa två människor enormt och jag kommer sakna ihjäl mig efter dom!!

Nu ska jag äta, plugga, packa klart(!!), ta bort nagellacket och tänka! hoppas ni haft en bra dag i regnet! det har jag!! :D


Hedvig - Cassandra - Petronella
I <3 U

Sista dagen på Klädkammar'n!

Idag var det sista dagen jag jobbade som butiksbiträde på klädkammar'n i Trosa, som förrsten är VÄRLDENS och då menar jag VÄRLDENS bästa barnkläders butik, Åhh vi säljer så fina kläder, (okej, nu e det iof slut på vi, så jag får väl säga de) helt sjukt söta små baby kläder och allt är så underbart och man ser barn överallt och de är så gulliga och man blir bara glad av att jobba där. Mina chefer är så söta och snälla också. Trevligare människor finns nog inte, såå söta!! Kommer sakna butiken lite faktiskt, har varit där i ett år(kanske inte e så långt men för mig e det det(;) 2 gånger i veckan, och att inte jobba där länge kommer bli konstigt men men, jag har ju som sagt annat för mig nu!

Även fast det är tråkigt att det var min sista dag där så är jag överlycklig för nu börjar ju mina äventyr!! nu e det bara göra massa saker som står på listan och sen far jag!! :)

Har massor att göra, och det är inte bara att pakca utan det är massor av små saker som egentligen e helt obetydliga, så som att ta bort nagellacket, vem vill gå med ett blått utslitet nagellack hela dagarna, ja inte jag i allafall, så det är lite såna små saker. Mycket iallafall!!

Juste jag skulle logga in på mina sida på SI och möts av detta:


 


Hahah har inte riktigt haj på vad det betyder men det ser inte ut som vanligt och om det inte ser ut som vanligt är jag nöjd för då betyder det att något är pågång. Jag hoppas i allafall att jag får ett mail från Si snart som säger att jag är godkänd och kan börja med matcha med familjer!!! WIII!! kan inte längta mer alltså!! :D

Nu e det bara två dagar kvar tills jag åker, alltså på fredag runt 3 lyfter planet, haha jag har inte koll på tiden men det har de andra så det e ingen fara. Men på fredag morgon runt 9 åker jag upp till Emmeli och hennes familj i ekerö och så åker jag med dom till arlanda för att sedan sätta oss på planet och dra till bangkok och mellanlanda där, och sen vidare till kuala lumpur och hem till deras lägenhet och jag vet inte, kanske sova? kommer säker vara trött.
Men det är 2 dagar kvar som sagt och vad ska jag ta mig till och göra  dessa två dagar, som egentlige bara är en och det är i morgon.

Jag ska:

Plugga - harprecis startat två distans kurser som jag ska plugga nere i malaysia och det måste göras i morgon och på fredag.
Packa- Ja det kanske är bra att börja packa någon gång, men som jag sa i tidigare inlägg så kommer jag säkert sitta på torsdag kväll och hetsa ner allt jag har i min fiina väska.
Ladda min ipod med musiiik- Ja jag måste ju ha med mig min ipod, mendet blir så mycket roligare att ha lite ny musik och inte bara lyssna på musik från 1700talet för det var faktiskt ett tag jag uppdaterade min ipod med nya BRA låtar, så det MÅSTE göras.
Besöka jobbet i morgon- Måste ner till jobbet i morgon och lämna nyckeln till Kerstin, be henne skriva ett intyg och så måste jag ju ge en blomma såklart, hoppas jag inte glömmer köpa det. .
Träffa Hedvig och Petronella - Kommer inte träffa mina bästa på en längre tid och då måste man ju träffas inna  och säga hej då såklart. Så jag och H åker in till Nypan i morgon och hälsar på P, haha då blir det hej då på riktigt och jag LOVAR er att jag säker kommer gråta som den tönt och storgråtare jag är, men dessa vänner är värda mina tårar kan jag säga så det gör inget ;)
Träffa Emelie- ja jag måste ju träffa alla mina vänner, Emelie har jag inte sett på hur länge som helst så ett hej då till henne över en god fika som vi alltid träffas över blir utmärkt!
Småsaker- Ja gud jag måste ta bort nagellacket, om jag inte gör det kommer jag dö, jag hatar verkligen att ha gammalt nagellack!

Hm, ja jag tror det är allt, ser kanske inte så mycket ut, men det är det fasiken, packa tar ju sin lilla tid då jag måste tänka på vad jag ska ha med mig, och det kommer nog inte vara så lätt, jag skulle helst vilja packa ner hela mitt rum i väskan, men det får tyvärr inte plats, så jag får lösa det på något annat sätt!

Nu blev det ett långt långt inlägg, men men, nu ska jag dricka kaffe!! Vi hööörs! :D

4 dagar kvar nu!

I morgon e det fyra dagar kvar tills jag åker till Malaysia i 4 månader, det ska bli så sjuukt roligt, spänannde och skönt att bara åka!! Och eftersom att jag åker snart så kanske man ska börja tänka på vad man ska ha med sig, och vad fan ska jag ha med mig? kläder såklart,(hoppas verkligen jag kan behärksa mig och inte ta med hela garderoben), men sen liksom, vad ska jag ha med? mindator och mobil ochpengar, sen vet jag inte mer. Lite små saker kanske, foton på mina älsade älskade vänner SÅKLART.

Är lite stressad över packningen som sagt så jag kommer säkert sitta på torsdag kväll och paka ner allt i sista sekund, men det funkar ju också bara man får med sig allt så är det ju lugnt ;) Fick faktiskt en resväska i student present och den e AS FIN!! :D röd, stor och härlig! den väskan kommer få uppleva mycket med fröken ågren det kan jag lova! ;)

nej nu måste jag fortsätta grubbla över packningn tjao!!

Kolla vad fiiin den är! :D





Intervjun avklarad, ett STORT steg närmare!

Var som sagt på intervjun i går i stockholm och det gick ju hur bra som helst. Jag e nog en person som oroar sig äver små saker och tror att jag ska typ dö för att jag inte vet vad som ska hända. Men jag klarade det galant. Jag skulle till Munchenbryggeriet kl 2 och där bli intervjuad av min intervjuare. Han var hur trevlig som helst och det var inte så farligt som jag föreställt mig.

Fick först svara på de 260 frågorna man måste, och ja dessa frågor är ju verkligen helt puckade, haha men det får man helt enkelt stå ut med. Efter frågorna så skulle vi göra den engelsa intervjuven ochdet var väl mest den här delen jag fruktade mest. Men det gick bra hoppas jag, engelskan var inte något problem (yckte jag), han kanske tyckte jag var sämst ;) Efter det så skulle man ju betala 172 kr för polis saken, och självklart hade jag bara 200 kr med mig och han hade ingen växel sådet fick bli lite dricks till honom haha! (:
ja sen så var den slut, tog ungefär 1½ timme, och det gick riktigt fort! :)

Så nu ska jag bara vänta i typ en vecka på att bli godkänd sen så kan familjer ringa och maila mig antar jag, de kan i allafall se min profil, ochd et ska bli hur spännande som helst!! längtar verkligen tills det trillar in ett mail!! :D
Juste fick ett mail av SI igår där de sa att det är en fördel om man har en video, och jag har ju inte gjort någon så jag antar att jag får göra en liten snutt, ingen aning om vad jag ska göra eller säga, men det löser sig säkert!
Nu kallar frukosten och sen jobbet.

Efter jobbet blir det att åka in till nyköping och gå ut med bästa hedvig ch petronella, blir väl antagligen ista gången jag träffar petronella,vilket ska bli tråååkigt, men jag åker ju faktiskt om EN VECKA!! sjuuukt!!

ha det!

Intervju i morgon Torsdag

Det känns som att jag har hållt på med min ansökan huuuur länge som helst! När jag tror att det är klart och att jag inte har missat något så sitter det ändå en liten gul postit lap på min au pair sida som säger att jag måste ändra eller lägga till något. AH! blir ju galen, jag vill bara vara klar nu med den. MEN... jag har ia llafall fått n intervju tid nu! WEII! det är det ag gått och väntat på liksom, förd et känns som att efter intervjun så är man liksom ännu ännu närmare!

Så i morgon ska jag åka till stockholm och gå på den där intervjun. Jag skulle haft en tjej, men hon var tydligen på semester nu så jag får en kille, kanske inte skiljer så mycket, men jag är redan nervös för att bara gå påden och att det är en kille jag ska prata inför gör det inte precis lättare. Hm någon som kan säga vad man gör på intervjun egentligen? Vore ju trevligt, hatar att inte veta allas vad som kommer hända!! :)

Annars så är allt helt crazy hemma hos mig nu, det händer saker hela tidne och det känns som att jag inte har någon tid till något. Åker ju till Malaysia nästa fredag och jag har fortfarande massor tt fixa poch massa vänenr jag MÅSTE träffa innan dess, usch kommer sakna dem, och jag ska ju bara vara borta i ca 4-5 månader, hm undrar hur det blir sen när jag drar till USA?! haha ;) nej nu måste jag kila, som sagt, jag har MASSOR att göra!

Hejs!

Värmebölja

Shit, jag är verkligen sämst på att ha en blogg, haha försöker uppdatera när det är något roligt som händer men det går verkligen inte. Vem vill sitta inne och skriva när man kan vara ute och ha sig och bli brun frmförallt!! ;) sen jag uppdaterade senast så har det hänt mycket mycket. Orkar inte skriva massa detaljer men en liten sammanfattning kan ju vara kul.
För ungefär en vecka sen var det midsommar i sverige, men jag befann mig som vanligt nu för tiden i England och Colchester, haha jag fattar inte vad det är som lockar två svenska shopping galningar till en liten håla UTANFÖR london som heter Colchester än till självaste London, hm ja vi e inte normala precis. I allfall det var den fjärde gången vi var där nu och nog den sista, vilket känns lite tråkigt i och med att man fått vänner där borta, hehe arme-killar-vänner om man säger så, så det är inte dåligt gjort av oss ;). Vi hade i allfall en gryyymt rolig weekend där och gjorde massor av saker hela tiden. Vi kom fram till att vi sov ungefär 20 timmar på 5 nätter, vilket inte är så bra, vi var ju trötta hela tiden, men som tur är blev man inte grinig, utan vi blev övertrötta och flummiga istället ohc vem säger nej till det?

Vi hann umgås me våra arme vänner, träffa nya arme vänner, se vart de bor på en stor stor super verkligen stor arme camp, med BARA killar, och så vi två tjejer, haha det var en guldgruva kan jag lova!! ;) vi dansade såklart hur mycket som heslt och var med om mycket, och jag kommer nog sakna att åka dit nu när jag åker till malaysia och hedvig drar till USA, så denna gången var den sista, tyvärr.
Hm vad har jag gjort mer? jag har vaarit nere i hamnen en hel dag emd vänner och snackat tonvis med skit, ätit glass, blivit knallröd av solen, flagat, spelat volleyboll, ätit god mat.

Denna helgen så jobbade jag tors-fre-lör-sön och på fredagen så kom bästa emmeli med familj och hälsade på och sov över. I fredags var också trosas årliga stadslopp och som jag skrev tidigare och för länge sen så var lilla jag kranskulla. Usch trodde att jag skulle dö lite där just innan allt, men det var ju hur enkelt som helst, haha inte så komplicerat med andra ord ;) Jobbade som sagt lör och söndag i stekande värme och det fanns ingen luft inne i butik så det kändes som jag skulle dö lite då och då, men jag överlevde som tur var.

Ja och idag ska jag och hedvig åka till nyköping ochträffa världens bästa petronella och snacka ännu mera skit oc ha det as mysigt. Kommer hem i morgon och då får vi se vad jag hittar på. På onsdag kommer minda ochemmeli igen oh då blir det antingen att åka ut emd båten eller åka och bada på något fint badstället!!

Juste, såg ju för tusan VM matchen i lördagskväll, mellan spanien och paraguy(hm, vet inte hur det stavas), har faktiskt ända sedan VM startade hejat på spanien och wiho de vann ju den matchen och den var faaan helt sjukt spännande!! :) så himla roligt att kolla på! Ochdet blir ju bara bättre när torres är med och fabregas! hihi!

Nej nu ska jag springa ner parkeringen, hedvig kommer om 5 min!!

Lite bilder från england!








RSS 2.0