Nu struntar jag idet här

Ja nu struntar jag i att försöka få bort det där fula rosa fältet och istället försöker jag fixa det med hjälp av en helt ny design ... kom´mer inte bli så himla fint men men ;)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

ja men precis. Man får ju hoppas att man får bra vänner där borta och det ska nog inte vara allt för svårt. Jag tror det är ganska så lätt i alla fall att träffa andra au pairer och bli vän med dem eftersom de är i samma sits.

Jo dem vännerna som bryr sig och som vill ha kontakt med en har det och finns där h-e-l-a tiden. Alltså dem finns inte bara där när det passar dem utan även när du tar kontakt med dem och lite så. Och ja som du skrev, de andra kan man skita i.

När jag flytta så tyckte jag att det bästa var att man såg vilka som verkligen var ens vänner här hemma. Nu blir det samma sak fast där uppe då. Och än så länge så är det de som jag trodde var mina riktiga vänner som är det. Man lär sig. Och en vän som inte tar kontakt med dig utan det är du som måste göra det hela tiden och som inte finns där när det behövs är ingen bra vän. Så just det med vännerna tror jag inte blir så svårt, för msn finns ju alltid. För man kan ju inte ringa dem bara sådär.Däremot tror jag att saknaden och längtan efter familjen/släkten och de kommer vara mycket jobbig!

2009-08-17 @ 10:19:02
URL: http://ceciliaberglund.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej igen!

Snygg design du fått :) Jag förstår dig att du inget helldre vill än att åka, så gör det :D Jo nu är det bara em vecka kvar för mig i Sverige, tiden går fortare än vad man tror.. Härligt att du följer mitt år! Ha debra!

2009-08-17 @ 12:01:24
URL: http://aamandaaupair.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

det blev väldigt fint :D



sv: jag planerar att åka om ca ett år :) alltså sommaren 2010 :) och om man kollar din header ser det ut som att vi åker samma år i alla fall :D när planerar du att åka? :D

2009-08-17 @ 13:03:29
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

ja precis! :D aah jag med, fast juli augusti :P jag tänker åka med CC du då? :o :D

2009-08-17 @ 20:10:30
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

haha okej :P jag har med blivit lite så.. men tänkte att om man inte har önskemål ska det nog funka ändå för mig :D

2009-08-18 @ 20:40:05
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Emilie

Hej hej :)

Vilken fin design det blev :)



Hittade äntligen lite tid att skriva. Hade planerat igår kväll men blev så trött att jag stupade i säng. Pluggar från morgon till kväll med den dumma teorin :/ Men det leder ju någon vart :)



Jag tror nästan att det finns en liten mening med att ta ett år off efter studenten. Inte nödvändigtvis USA eller Au Pair. Men att upptäcka livet. Innan dess var man bebis och sedan har man gått i skola år ut och år in. Det finns så mycket mer än att alltid plugga. Det kan man komma tillbaka till :)



Förstår hur du menar, hade själv velat åka precis efter studenten om det inte vore för det otroligt uttjatade körkortet. Tur för mig åtminstone är att jag är 100% öppen för hela USA, men ja, okej inte 100% kanske, det vore dröm att hamna i östkuststaterna för jag har brevvänner där som jag sååå gärna vill träffa :) Får man lite amerikanska kontakter dessutom. Fick faktiskt två brev därifrån idag. Ett från Philadelphia och ett från Washington DC. Sen har jag också en i Florida och en i Kentucky. Alla fyra tycker det ska bli jättekul att jag kommer och alla bor typ på olika ställen :P Men genesamt är att de bor i öst så yaay om jag hamnar där ^^ Men det är absolut inget måste. I alla fall, eftersom det inte är det så kanske det inte tar så lång tid att hitta familj på grund av att staten är fel. Kanske :P



Har du några teoriböcker som du kan börja med? Den är läskig faktiskt men mitt själförtroende är på spel för själva körningen. Ibland undrar jag hur jag kommer våga ge mig ut i trafiken efter körkortet ensam.Börjar jobba efter i Tumba där pappa bor och vill fortfarande bo hos mamma på Ekerö som mest. Jag ska få låna bil och färjkortet. Men vägen blir: Krånglig skogsväg - färja - väg där ingen hajjar högerregeln - rondell - motorväg - landsväg - några konstiga rödljus - framme :P Men man lär sig kanske ^^ Men teorin behöver inte kräva så mycket tid om du råsatsar i slutet. Typ som jag gör nu :P Eller jag har väll legat hårt med den till och från i två månader men nu är det ju viktigt att faktiskt lära mig. Lycka till med det i alla fall, det kommer säkert gå bra :) Jag har mitt möte med SI cirka 2 veckor efter min uppkörning så jag ska kämpa med att ha körkortet till dess, annars bokar vi ny tid, men jag är i alla fall på språng :)



Jo jag är inne på SI men dubbelsöker någ med CC för de är på mig, så jäkla vänliga, och jag har så svårt att säga nej ^^ Betyder nog inte att jag väljer en familj med dem... men chanserna kanske ökar... Kom fram till det igår att jag kör nog en dubbelsökning med SI som huvudorganisation.



Hehe, jo du, jag kan också dra iväg och skriva mycket ;)



Men ska nog sova nu, lillasyster blir ett imorgon, hon vaknar sju och då ska vi sjunga :P Baah, så trött. Men ja hon förtjänar det:)



Ha det så bra

/Emilie

2009-08-18 @ 21:33:46
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: Emma

fin designen blev! :D

2009-08-18 @ 21:48:58
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Pernilla

Va fint det blivit:) Bra inställning du har, hoppas verkligen inte du får vänta så länge, men OM så är du beredd:) Lycka till!

2009-08-19 @ 12:24:25
URL: http://pilly.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

gud vad snygg layouten blev nu! :D



haha, japp det har jag! :P var ärt nervös innan men när man väl satte igång var det inte så farligt ^^ kommer vara värre sen när familjen ringer xD

du då? har du påbörjat något eller nej? :o

2009-08-19 @ 18:41:29
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg, pungen LOL:D

2009-08-19 @ 20:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0