Avundsjuk

Åhh ajg sitter här på jobbet och har absolut ingenting att göra förutom att gå igenom massa au pair bloggar vilket är sjukt roligt och intressant. Jag blir så himla avundsjuk på alla er som antingen är au pairer, nyss blivit au pairer eller är i matchnings processe!!! jag vill ju också åka nu, jag vill till USA och jag vill vara au pair och ta hand om barn! jag vill åka nuu! men som många kanske redan fattat så har jag ju ungefär ett helt lååångt år kvar tills jag sätter min fot på andra sidan Atlanten! men jag är verkligen glad för alla dom som är där borta nu och dom som snart är påväg!
att man liksom vågar ta det steget till att verkligen åka! det är en sak att säga att man ska bli au pair i usa men att verkligen åka dit och uppfylla drömmen det är en helt annan sak! jag kommer nog vara väldigt mycket upp och ner och kanke lite åt sidan när jag kommer lite närmare usa, tills ajg ska åka. För jag har verkligen BESTÄMT mig att jag SKA till USA, det är verkligen ett måste! och jag tycker det är såå modigt och coolt att man väljer att göra det!
såå ja, just nu så är jag väldigt avundsjuk på er alla som är i usa eller är nära! hoppas allt är bra!! nu ska jag återgå till jobbt!

Kommentarer
Postat av: Randy

Är du inte nervös inför att vara au-pair?

2009-07-15 @ 14:14:05
URL: http://www.randys.se
Postat av: Simone

Gud vad kul med au-pai alltså, funderat på det själv, men så träffade jag pojkvän, fick lägenhet och hund^^ Så nu reser vi till usa fast för semester istället :) Vart ska du någonstans?

2009-07-15 @ 22:11:00
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Nadine

Ett år kan gå väldigt fort. :)

2009-07-16 @ 11:38:47
URL: http://nadine.blogg.se/
Postat av: Simone

Sv: Jahaa.. jag trodde du åkte til lhösten ;) Men shit vad skoj, du har du verkligen något som du kan längta til genom vintern ;) Jo vi ska till Texas och dansa på barbord^^ Haha, nja.. men vara cowboys ett tag typ ;)

2009-07-16 @ 12:34:22
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Emma

vi är nog där snart ska du se! om ett år är det våran tur, då är vi de nya au pairerna!! ;P

2009-07-18 @ 21:27:09
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0