LAG! typ...

Alltså nu e det s¨här det är ju något visst med att vara kille. alla killar måste ju mönstra till militären eller vad det nu är, alla måste det om man inte har en bra andledning till att inte göra det såklart. Nu då, jag tycker att man borde uppmärksamma au-pair resan så mycket bättre, man kan typ iställer för att man ska mönstra till att bli au pair, det är ju liite konstigt så kan man väl när man fyllt 18 år få hem en liten katalog med olika organisationer och lite info om au pair, jag tor det skulle vara as bra! då kanske fler skulle inse hur cool, spännande och roligt det egentligen är!! :D alltså jag är så smart! jag tycker det borde vara en liten mini lag på att alla ska få info om au pair just för att det är så bra och utvecklande att göra!! :D 

Kommentarer
Postat av: Emilie

Men varför inte, man får ju hem en massa språkresagrejs hela tiden :)

2009-07-23 @ 17:02:44
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: nathali8e

nörd :P

2009-07-23 @ 18:16:50
URL: http://nathalieagren.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!:)

Tack ska du ha, roligt att höra! Måste däremot säga att du har ett väldigt fint namn, Cassandra har alltid varit mitt favoritnamn och när jag var liten ville jag alltid heta det, men lite krångligt att byta namn så har istället bestämt att om jag någon gång får en dotter får hon heta det:)

Jag ska ta hand om 3 barn en liten tjej på 2år och två pojkar på 5 och 7år, det är en ganska aktiv familj och dom tar dagen som den kommer lite, väldigt kärleksfulla och öppna. har du fått familj än?

2009-07-23 @ 20:37:05
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: Hanna

Såg precis att du skulle åka nästa år så det var ju en dum fråga:)

2009-07-23 @ 20:39:54
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: Emma

jag tror faktiskt att det redan finns, min syster fyllde arton för två års sen och det var när hon fick hem sina kataloger som jag blev extra intresserad av just au pair!

2009-07-23 @ 22:11:49
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0