Mamma och pappa

Och en vecka senare så är mamma och pappa äntligen tillbaka från Samos, Grekland! :D
Man kan ju säga att de är skapligt bruna, dem vill man inte stå bredvid kan jag säga.
De var glada för att vara hemma och jag är glad att dem är hemma, nu är jag lycklig igen, hahah :)
Jag fick även en liten present av dem, ett tå sandaler i glitter, dem var as fina och kommer passa perfekt på Malta och mina solbrända fötter! :D
Välkommen hem mamma och pappa! :D <33


Kommentarer
Postat av: Emma

ja precis, en sån upplevelse. Kan inte riktigt förstå varför de inte vill åka när de har råd liksom, om någon hade frågat mig samma sak had ejag hängt på direkt om jag hade haft råd!



Nja, i så fall skulle jagskriva bla. som en resedagbok men den skulle liksom bara vara en liten del. Om det blir att jag åker till London så blir det antagligen med bussresa och då ser man ju så mycket mer på vägen med. Jag kommer skriva om hela resvägen, allt från hur jag planerar resan till sevärdheten som man bara måste se. Tänkte även ta upp lite historia och bakgrund mm. i så fall, men jag vet inte riktigt hur det blir. Jag vet i alla fall att jag har riktigt svårt för att bestämma mig för något ämne! :S usch, tycker det är jätte svårt!



London skulle nog inte kosta riktigt så mycket som upp emot 10 000 men det blir nog en del ändå, så det är vaed jag har räknat med. NYC är ju dock lite dyrare.. Sen så vill jag ju göra saker och se saker när jag är där också så det kostar ju också en del, även mat.., så jag tror faktiskt inte att det är speciellt svårt att komma upp i 10 000, så jag tänkte att det var bäst att räkna på något sånt :)

Men vad ska du göra mer i sommar då, förutom malta? :P kram!

2009-06-10 @ 23:01:28
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0