nere på stan

Åkte ner till stan en sväng för att äta med mamma, pappa och lillebror, mm kebabtallrik ;)
efter det så mötte jag Emelie och sen träffade vi Elin och hennes kompis och sen kom också amanda och johanna. Strosade runt lite i Trosa, pratade och hade oss. Trevligt trevligt, v besätmde oss för att gå på NRJ in the park eller något ;) rooligt!
nu ska jag fortsätta plugga! :)


Kommentarer
Postat av: Frida

Hejsan! Skoj att du också vill åka :) Jag bestämde mig faktiskt för CC eftersom jag bor i en liten by och genom att välja CC behövde jag bara åka till Halmstad för intervju och möte. Väl på mötet blev jag så pass väl bemött att jag inte tvekade en sekund på att välja CC! De har ringt flera gånger av omtanke och frågat hur det går med ansökningar osv..



Jag gick på ett möte i julas men hade lite beslutsångest så tror inte att jag anmälde mig förens i februari, men de sa att man endast behöver anmäla sig 3 månader innan man vill åka. Fast sen får man tänka lite på hur ”petig” man är med vilken familj man vill ha osv.



Det negativa med CC är att man bara blir matchad med en familj i taget. Sen tar det ju ett tag att skriva ansökan, fylla i barnerfarenhet och skriva personliga referenser. Man måste ju även besöka den amerikanska ambassaden i Stockholm för att få visum så det tar ett tag att ordna med allt! Så börja i god tid =)



Min familj består av två barn på 5 och 7 år, en riktig "Svensson-familj" kan man säga. Bor i en villa 35 min ifrån NY och kommer vara ledig på helgerna..



Hoppas du fick svar på dina frågor! Har du några fler så bara fråga på =) Kramar

2009-05-27 @ 20:45:41
URL: http://svenskaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0