sådär ja!

Bestämde mig för att anmäla mig till CulturalCare nu eftersom att man kan anmäla sig nu redan om man vill åka i juli 2010 och det vill ju jag så nu är dt gjort. Vet inte riktigt vad som kommer hända nu, kanske få hem papper eller något och lite tider för info-möte och så. Jaja roligt i allfall, hahah ett steg närmare USA är jag i allafall ;)


Kommentarer
Postat av: mimmi

Hejsan :)

Va kul att du hittat min blogg, hoppas du fortsätter läsa. självklart svarar jag på dina frågor, det är bara kul att hjälpa till. Nu kan det säkert bli lite långt :p hihi!

Jag har valt att åka med Cultural Care och jag valde dem för att jag gjorde min praktik hos dem i höstas så det kändes självklart att välja dem, tjejerna är huuur gulliga som helst och hjälper till med allting. Så det är jag jätte nöjd med. Men nu under matchnings processen är jag inte alls nöjd, det går jätte segt fram. Jag vill åka så fort som möjligt efter jag tagit studenten, men det känns inte som att dem tar hänsyn till det. Har senaste dagarna funderat på att byta till SI där matchningen går till på ett helt annat sätt och tydligen mycket snabbare, men jag orkar faktikst inte göra om hela ansökan :p Jag har preliminärt avresedatum 6 juli =) Barnerfarenheten, jag har lagt till lite timmar undan tiden så vet inte hur många timmar jag är uppe i men mellan 300 och 400. jag har passat mina småsyskon i alla år som nu är 14 och 16, sen har jag gjort 3 veckors praktik på dagis med barn mellan 3 och 6 år. Sen har jag passat andra barn lite då och då i åldrarna 4 - 10.

Hoppas du fick ut någonting av det här och det är bara att fråga på om du undrar något.Lycka till med ditt framtida år :) Kraamis

2009-05-24 @ 22:23:31
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vad skönt att du bestämt dig för organisation nu iaf! Inget ont om CC, för mig har det inte varit några som helst problem med dom! Den frågan har jag ställt mig själv många gånger! Jag vet inte alls vad jag vill se egentligen. Har inte världens koll på usa om jag ska vara helt ärlig :p Jag vill självklart se västkusten men det optimala vore att ta en roadtrip och se ALLT. Men det funkar nog inte? vad vill du se? :)

2009-05-24 @ 22:43:52
URL: http://jenniesusa.blogg.se/
Postat av: Emma

jaa vad kul att du anmält dig nu!!



grejen med mig är att allt jag har i huvet och tänker på just nu är att jag ska åka som au pair, så jag får jättesvårt för att koncentrera mig på andra saker! Om man t.ex sitter och pluggar till ett prov och så kommer jag att tänka på au pair grejen och istället för att då koncentrera mig på provet så blir jag gelt fast i au pair tankarna!! Så kan det gå :P



jaa, tänk när man ser mailet med "you have a match"! det kommer vara en sån otrolig känsla. Varför är det ett år kvar! Jag vill åka nu!



Jag har ju som sagt passat min lillebror och mina kusiner och kusinerna är under två år. Och i och med att jag har haft min bror väldigt många år så kommer jag ju ganska lätt upp till 200 timmar. Och det är tur att det räcker med det på CC :P tänk om det inte hade gjort det, då vet jag inte vad jag hade gjort!



egentligen kommer jag nog inte kunna hålla mig ända till december, men det blir nog i höst någon gång. Känner att jag inte vill ansöka jättetidigt men absolut inte sent heller så jag tror det blir bra någon gång i höst, vet dock inte varför. Men det är så kul att du har anmält dig!! Du måste berätta vad det är som händer, om det är något som händer, och allt sånt! du ville helst åka i juli va? var det av någon speciell anledning?

2009-05-25 @ 09:55:56
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Lollo♥

När jag anmälde mig på sidan ringde de upp mig för att fråga om jag kunde komam på nästa möte som låg i min stad. Där får man reda på allt man behöver veta och får fråga precis vad som helst. Vi fick även kolla på andras kollage och brev för att få lite insperation. Man gjorde även en intervju men eftersom jag inte ska åka förrän nästa år brydde jag mig inte om att göra den utan tänkte göra den på nästa möte jag tänkte gå på för det ska helst vara max 1 år mellan mötet och när man åker :P

2009-05-26 @ 17:10:28
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Frida

:D

2009-05-28 @ 19:29:51
URL: http://svenskaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0