Lankayan

En small liten uppdatering om hur vi har det här i Borneo...

Kom hit i tisdags morgon, tidigt runt 11 kom vi till hotellet, hungriga som satan så vi gic koch åt sen skulle vi vänta på att få rummen klockan 14, så jag och emmeli drog på oss bikinisarna och la oss och stekte lite i det super härliga vädret. Hotellet är stort och fint, lite små lyxigt tycker jag nog. Jag och Emmeli har ett eget rum så det är skönt. Poolen är väldigt stor vilket också är skönt och lite roligt då kan man hålla på och fjanta sig om man tycker sånt är kul..

Igår åkte vi buss i 3 timmar typ till ett ställe för att åka flodbåt och kolla på apor i träd och typ fåglar och krokodiler. Vi såg MASSOR va apor och de är så vidriga, eller näsaporna är riktigt vidriga, ser ut som människor nästan och det är fan inte coolt att se, så jag tittar hellre bort. Vi hade också turen att se en krokodil!!! WIHO!! så häftigt, trodde inte att vi skulle se en men det gjorde vi, as ballt ju, just måste tilläga att vi bara såg ögonen, men ändå!! det räknas! :)
Under hela denna flodbåts turen så regnade det, vilket inte var speciellt kul, men det funkade..

Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och sov..SKÖNT!

Idag har vi inte gjort så mycket. Gick upp vid 10 och åt goood frukost sen tillbaka till rummet för att sätta på bikinin och sen till poolen för att STEKA järnet!! Gick bra måste jag säga, är inte längre så blek utan mer RÖD! som vanligt då då. Hoppas verkligen att det lägger sig annara kan jag inte visa mig ute, men det ska nog bli brunt senare.. Hoppas jag!!

I morgon blir det upp tidigt för vid 9 åker vi mot ön Lankayan!!! :D

Ska bli as roligt och skönt! Det ska vara as fint där ute och vattnet ska vara jätte klart och typ värsta paradiset så ja höga förhoppningar har man fått nu också! :D

Ja orkar inte skriva mer nu, kriver när jag kommer hem istället, men nu vet mi lite hur vi haft det! :)

Åh måste bara säga, när vi skulle åka flodbåt så väntade vi i typ en sal som var utomhus typ bara tak med stolar och bord, och så en reception, och bakom den där receptionen sitter en tjej och en kille och en så himla söt liten pojke, typ 4 år, har inte sett något sötare! såååå gullig!! Kunde verkligen inte slita blicken från honom, aldeles för söt för att inte titta på hela tiden verkligen. Emmeli tyckte jag skulle sluta titta för jag såg så läskig ut, men det är självklart inte sant, han hade världen sötaste skratt och gjorde massor av saker och jaa såå sööt" funderade ett tag på att stoppa ner han i bakfickan och springa där ifrån! Men icke.. Söt var han. :)

Nu är klockan 20:00 här och vi ska faktiskt sova snart, är trötta och vill vara relativt pigga i morgon när vi ska upp tidigt! :)

Hopas allt e bra med er! Hörs snart igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0