Luna Bar

Ett tag sen sist och ja det har väl hänt lite saker under tiden måste jag säga. I malaysia är det inte bara fint väder hela tiden, det är ofta molningt och regnar typ en gång om dagen minst...MEN denna vekcan har varit helt underbar, riktig solsemester faktiskt! Vi har solat varje dag i typ 1½ timme och fått riktigt mycket färg, så himla skönt at vakna klockan 8, äta frukost famför ett avsnitt av vänner, plugga till typ 12 och sen slänga på sig badkläderna och gå ner till poolen och sola i 35 grader värme!! Så skönt! :)

Ehm jaha vad har vi gjort förutom solat? vi har shoppat, vart på Pavillion och handlat snygga party klänningra som vi faktiskt använde igår, då vi var på Luna Bar. Så det kan jag berätta om.

Igår så skulle vi träffa Några av Emmelis kompisar, Anna och Aksel. Har inte träffat dem förut så det skulle bli kul. Vi estämde oss för att gå ut och ha lite trevligt. Julia och hennes kompis Amanda kom upp till oss en stund innan och vi satt och pratade lite och sen tog vi en taxi in till Luna bar. Kommer fram till en as hög byggnad och åker upp till 33 våningen, sjukt coolt. Utsikten var så himla fin, och de hade en pool och massa mysiga hörnor med kuddar och allt möjligt. Baren låg längts upp på byggnaden så det var takterass så man satt bredvid poolen som var så fint upplyst och så såg man the petronas och typ hela stan! fint som tusan, tog tyvärr ingen bild tror jag, men om jag får bestämma så ska vi dit igen! Efter ett tag där så åkte vi vidare till Shankat, ett område eller gata med massa barer och restauranger. Gick in på en reggea bar och det vr riktigt kul! dansade och hade trevligt till ungefär halv 3 då vi tog taxi hem. Väl hemma tittade vi på några avsnitt vänner och sen somnade vi ganska så snabbt!

Idag vaknade vi runt 11 tror jag, inte så farligt sent, skönt! Åt frukost kollade på vänner och gick ner och solade. Har pluggat ett tag nu och blev äntligen klar med min book review, skickade in den och nu tittar vi på vänner, eller jag gör det Emmeli sover, haha:) Ikväll ska vi nog ut och äta någonstans det blir nog trevligt!

Juste på måndag ska jag Emmeli och Lena åka till...SINGAPORE!! wihoo! ska bli så himla roligt!! ska vara där i 3 dagar, kommer hem på onsdagen och på tisdagen ska vi till ett super stort nöjesfält, himla excited nu, det ända nöjesfält ja har varit på är gröna Lund och liseberg och jag antar att det här är ungefär 100 ggr större! Ska bli skit roligt i allafall!!

some pictures


Vårt condo, vi bor på tredje våningen!


Getting a tan (:


Anna och Emmeli


Anna-Emmeli-Emma-Nur-Aksel-Julia


-


C-E-A-E


Utsikten! (:

Kommentarer
Postat av: syster

Han jobbar på ett lager för Scania :P

Ja, ska bli jätteroligt :D

2010-09-16 @ 19:04:27
Postat av: syster

Kan inte du skjuta lite på usa? typ till sommar 2010? xP så flyttar vi till norge i 5 måander och tjänar multum då kommer du ha såå mkt roligare i usa sen när du har råd att göra saker ;P

2010-09-16 @ 22:08:36
Postat av: Anonym

å då kan du ju få ännu mera barntimmar om du vill jóbba på dagis o dessutom spara ca 13000 svensk varje månad ;) Det är ju massa härliga USA pengar! haha :P

2010-09-16 @ 22:16:23
Postat av: syster yster

haha men det är ju bara för fem månader :P Han förstår nog, nu kommer ju han tjäna en massa jävla pengar - klart han vill att jag som fattig student också ska göra det ;P

Å det är väl skönt att mellan landa lite och tjäna lite pengar innan du åker till andra sidan jorden IGEN :P

2010-09-17 @ 11:17:43
URL: http://nathalieagren.bloggplatsen.se
Postat av: syster

UPPDatera :P Visa bild på nya festkläningen också! :D

2010-09-18 @ 14:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0