Strömavbrott och Amerikanskt kaos!!

Det har varit två inte så normala dagar. Igår och idag syftar jag på då. Hmm vet knappt vart jag ska börja, men igår så hade jag barnen själv på morgonen och pojken G var ledig från skolan så jag skulle bara få upp tjejen S till skolan, vilket var skönt, dådet alltid är lättare med ett barn, hehe. Vid 5 på morgonen (1 timme innan jag ska gå upp) så skickar min värdmamma ett sms till mig och säger att S skola har stängt pga snö osv, så jaha jag fortsätter sova och vaknar av att S kommer in till mig vid 8 och säger "Cassandra, dont I have school today?" varpå jag svarar, nej det har blivit inställt. Hon går upp och så ringer min vmamma och säger att nej skolorna ändrade sig tydligen så S ska till skolan men hon börjar 10 istället, så vi börjar härja med påklädning och frukost och lunch och allting, sen går jag ut till bilen och ska värma upp den, då ringer min vmamma igen och säger, nej skit i att ta S till skolan, hon kan stanna hemma för vädret är så pass jobbigt så hon kan vara hemma.....JAHA! Så båda barnen hemma, helt okej ändå! Sen vid 11 kom en kompis till G hit och de spelade spel och jag och S ritade eller något sånt. Sen vid 12 kom min vmamma hem och vid 1 så åkte dem till Tyosons som ligger 45 min bort för de skulle fixa håret, så då var det bara jag och killarna  hemma, så de skötte sig själva och jag läste lite och gjorde lite små saker...

Vädret blev typ bara värre och värre, och min värdmamma och S kom inte hem förens 2 PÅ KVÄLLEN!! De satt i BILKÖ i 9 timmar!!!!! kan ni fatta det??? Deras resa hem skulle ta 45 min och den tog 9 timmar, bara för att Amerika är så invalida när det gäller snö och sånt!! herregud! förstår inte hur de inte bröt ihop!! Jag skulle seriöst ha dötttt!!

Vid 8 igårkväll så gick strömmen här hemma. G spelade xbox och jag satt och ritade och så helt plötsligtt så flimmrade lamporna och strömmen gick....KUL!! Sån tur är så har huset en generator som gör så att det finns ström och delvis med el på nedervåningen, men ingen på övre våningen. Och värmen var obefintlig.
Både jag och G gick och la oss vid 11 typ och jag sov som en stock!

Igårkväll hade jag redan förberett mig på att barnens skolor skulle vara stängda idag och jag hade tyvärr såååå rätt! Jag vaknade som vanligt vid 6 och tänkte, usch nu måste jag gå upp, jag.orkar.inte. Så jag försökte kika ut genom mina nerdragna fönster och se om snön fortfarande var där och det var den så jag somnade om och jag vankade vid 6.50 igen och tänkte, SHIT!!! tänk om de har skola idag, då kommer G iallafall komma försent för han ska vara vid bussen vid 7.30. Så jag kilar upp till hans rum och väcker honom och frågar om han vet om de har skola idag och nej de hade inte det, bra säger jag och säger till honom att han kan somna om och det gör han ju självklart! och jag går ner till mig för att sova längreeee!!

Vaknar runt 9 av att G stänger till min dörr, men jag somnar om. Sen vaknar jag igen av att jag hör att någon tassar in i mitt rum, det var S som kom in och så snackade vi i typ 10 min i mitt rum och sen gick vi upp och det var SVINKALLT!

Fixade frukost och bara chilade lite! Hela dagen gick och barnen tog turer att spela sitt favorit spel på xboen, och så spelade vi xbox kinect allihopa och typ uno och ja typ sånt man kan göra när vädret och strömmen ställer till det för en!

Vid 4 idag så kom strömmen tillbaka! ÄNTLIGEN!
Sen nu på kvällen har vi bara chillat oh spelat ännu mer spel och haft roligt!
Att få ungarna i säng idag var lite tricky...
Det är nog det svåraste med att vara au pair nu i början. Barnen testar ens gränser och kan tillochmed utnyttja dig för att du e ny och inte vet alla regler eller rutiner. Jag vill säga till barnen på skarpen men eftersom att engelska inte är det språk jag hanterar bäst så blir det svårt att utrycka sig i rod när man e upprörd och verkligen behöver säga till dem. Det suger! Så ikväll var det riktigt jobbigt, men såna dagar/kvällar visste jag från början att det skulle komma så jag biter ihop och kämpar på! Tur att jag har Hedvig och kan snacka av mig!!

Nu ska jag sova, för i mrogon väntar antingen ännu en helddag med barnen eller en slappdag!! :D jag hoppas på det sistnämnda! men jag LOVAR att jag skriver imorgon igen! TJAO! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0