Trosa stadslopp

Viiilken helg alltså!!

I fredags så var det Trosa stadslopp som är väldigt stort om man kan säga det! Det kommer folk från öerallt och det är typ 2000 pers som delatr i loppet. Och när det kommer så mycket folk för ett lopp så stannar ju dem självklart kvar eftåt vilket betyder att det är sjuuuuukt myket folk ute, och då är det inte bara alla som bor här utan folk från lite här och var och det är u alltid roligt!

Så i fredags så kom Emmeli och minda ner till oss och vi började göra oss i ordning direkt och stack sen ut och vara nere vid tullen ca: 21.45 och vi kom in runt 23.10....FYYYY FAN VILKEN LÅNG KÖ DET VAR!!! Men det var såååå värt det! Alla var på as grymt humör och vi dansade som tusan hela tiden och hade as roligt!! Efter att tullen stängde 2 så började det regna och då gick jag och emmeli hem till en kompis och åt lite kycklig och bacon, aaas gott! Sen gick vi hem vid 5 i typ dagslljus! :)

Mådde faktiskt förvånadsvärt bra på lördagen men var lite trött! Vid 3 kom några från vår släkt över och så åt vi massa god mat och sen när vällen smög sig på så upprepade vi fredagskvällen och gjorde oss i ordning! Drog ut runt 10 och även denna kväll var helt GRYM!

Ja vad ska man säga, Trosa är vääldgt litet och alla känner alla, men på sommaren och det är olika event på gång, då e cet fan sjukt roligt att bo här! :D

Längtar redan till nästa helg! WOOOP WOOP!

Kommentarer
Postat av: sara

Vilken förmedling åkte du med när du var au pair? Vad hade du för uppgifter och vilken stad bodde du i?:)

2011-07-20 @ 14:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0